Любовник?

• 133 390
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 2 265
Според мен зависи дали любовника е семеен.По-точно любовниците.Нали според разпространеното клише чувства няма,ако са семейни,има само секс и забавление.
Хмм,според мен една връзка ако е безнадеждна,в смисъл не може да има развитие ,чувствата се разпалват повече.
Когато обаче има бъдеще и може да се развива,но ти доброволно сложиш граници,значи ще можеш да сложиш граница и на чувствата си.

И аз съм на същото мнение - от опит стигнах до този извод.
Духовната изневряра ми е по-обидна от чук и бег.

Да ама, чук и бег не е любовник. То страст, страст, но след определено време си става любов.  Grinning

# 2 266
Всъщност не мога да разбера защо мъжете към жените вкъщи все имат претенции, все спорят или по-скоро им е някак по-трудно това отношение, пък нали като са с позната, приятелка или колежка - оо, колко лесно е тогаз да се съгласяват  Whistling

не можеш, ама помисли малко! а не  Whistling

Аз пък не разбирам, къде ви е акъла та се връзвате newsm78

а знаеш ли колко лесно разбирам и се съгласявам (ако мислим еднакво) с колежки, познати и т.н.
Да, ама ако са необвързани, защото не ми се оплакват от мъжовете си и от това, как са неразбрани от тях.

# 2 267

Ами възможно е, само дето това, което аз съм написала - е моята истина, демек това забелязвам и наблюдавам в доста от двойките с дългогодишни връзки. Пък и като съм чела - това - че двете половинки се приемат за даденост и някак не се забелязват - е един от най-честите признаци на дългата връзка. Затова има една приказка - че те, нещата, трябва да се стараят хората и да ги поддържат, обновяват, разнообразяват и тн. Разбира се, след 10 години може да съм на съвсем друго мнение  Sunglasses

Много вярно, но така е с всяко едно нещо в живота ни.

# 2 268
 Joy Въртим се в омагьосан кръг - усещаш ли  Laughing

Продухващото човече всъщност изразява иронията, която влагам...иска ми се да не знам, защото като гледам - много по-лесно е днес да си глупак, но реално - съм наясно с мъжете около мен какво става. Една добра съпруга често сама по себе си може да е "причината" - всичко така идеално, подредено, предсказуемо, спокойно - и хоп, появи се една огнена въртиопашка  Joy

# 2 269
Joy Въртим се в омагьосан кръг - усещаш ли  Laughing

Продухващото човече всъщност изразява иронията, която влагам...иска ми се да не знам, защото като гледам - много по-лесно е днес да си глупак, но реално - съм наясно с мъжете около мен какво става. Една добра съпруга често сама по себе си може да е "причината" - всичко така идеално, подредено, предсказуемо, спокойно - и хоп, появи се една огнена въртиопашка  Joy

...защото вече май изчерпахме вариантите затова става кръг. Човечето не е ли свирукащо...   Whistling
Нищо ново под слънцето нещата винаги са едни същи, но не при всеки втори се случват, това е. Често срещаното явление е просто често срещано, а не е правило.
п.п. вече не знам кво да пиша... аз лИбовник нямам и не съм имала.
Имам само едната ми ти логика и примери от познати. ooooh!

# 2 270
бе и да играеш ролята на глупак не е лесна, когато не си.

п.п. защо не обобщите и възраста, на която ви се появяват мераците за лИбовник или пък периода на обвързаност, след който ви се зараждат мераците?

# 2 271
Вилико, на въпроса, който ми зададе:
Любовница бях на неосъзната възраст -към 17-18 и пак съм била по-умна от обкръжението си, защото не съм влагала в тази връзка идеята , че той ще остави половинката си и ще заживеем щастливи и обезпокоявани.. наслаждавах се просто на момента и на това , което имах.
Любовник съм имала повече от година , в по-сериозна връзка. Явно нещо е куцало там за да си търся някой допълнително ( въпреки , че съм на мнение , че това не винаги е задължително). Просто той се появи в момент , в който имах проблеми със секса с тогавашния си партньор и въпреки старанието ми да позакърпя нещата с любовника и да запазя връзката си нещата не се получиха.

Денити, от личен опит - не винаги страстта би преминала в нещо повече, когато виждаш , че човека отсреща става само за секс и приятни моменти прекарани заедно. Правилната преценка е много важна.

В отворен брак не бих живяла... за тези връзки не съм била никога и не мога да ги разбера. За мен търсенето на допълнителен човек в свързано повечето пъти ( не всички) с някаква липса.

# 2 272
  • При децата ми
бе и да играеш ролята на глупак не е лесна, когато не си.

п.п. защо не обобщите и възраста, на която ви се появяват мераците за лИбовник или пък периода на обвързаност, след който ви се зараждат мераците?

Уфф, никак не лесна! Играх я по едно време тази роля, ама ми писнаа! Доста време я играх. Confused
При мен лично мераците ми за лИбовник дойдоха преди две-три години. Crazy Ама ще си остана с мераците само... Пък знае ли човек! Mr. Green

# 2 273
А, момент, аз нямах предвид, че мога да се правя или искам – за да ми е лесно, защото ми е ясно, че всяко нещо, на което се правиш, без да си –и зисква ужасно усилие и в крайна сметка натоварва безумно и няма положителен ефект. Просто понякога завиждам на хората, дето много, ама много вярват на света около тях, не са подозрителни, дори често не виждат очевидното. Защото – по този начин – те реално се чувстват ОК – някак няма от какво един вид да се терзаят

# 2 274
Допустимо ли е според вас любовникът,или любовницата да откаже секс?Щото да кажем и/му е студено,некомфортно,или някакво друго и така-да откаже.Срещат се,хапват,пийват,сладки приказки,но следва отказ.Всяка среща между любовници ли трябва да води до секс?

# 2 275
  • Варна
Е, Мидичка, и любовникът и той човек, бре.И той душа носи. Mr. Green

# 2 276

Значи му е простено,ако откаже.Замислих се,защото нали по-назад се коментираше,че ако жената е в цикъл,има алтернативни начини да задоволи мъжът.Демек няма празно.Аз обаче не питам за невъзможност,а за нежелание.

# 2 277
  • Варна
Че секс с нежелание прави ли се? Особено пък с любовник? Mr. Green

# 2 278
да не си хаби патроните поне ако е болнав  Grinning

Мидичка, ако имате и някакви чувства - може. Ако връзката е само секс не вярвам да се стигне до такава ситуация.

# 2 279
да не си хаби патроните поне ако е болнав  Grinning

Мидичка, ако имате и някакви чувства - може. Ако връзката е само секс не вярвам да се стигне до такава ситуация.

MaPuHa88: ако ти си хлътнал/а , а той/тя е повече с теб за да му/й чешеш егото? м?

Общи условия

Активация на акаунт