Любовник?

• 134 398
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 2 250
Сега, след като имаме избора, да изберем с кой мъж да живеем живота си, защо, по дяволите, ни е любовник?

както се разбра, защото в даден момент избраното омръзва или пък се стига до извода, че избора е бил грешка. но по една или друга причина не искаш да спреш да "живеем живота си".

# 2 251
Интересно ми е по тази логика дали отворения брак се счита за изневяра? Тоест изневерите в него нали са позволени. Тогава до морал ли опираме пак или е по-лесно да се приеме, че е възможно половинките да си лягат с третинки?

Аз например не бих могла да живея в отворен брак. Защото това значи от самото начало да съм наясно, че този мъж не ми е достатъчен. А в такава ситуация пък – просто не бих се омъжила за него. Изневярата за мен се явява като начин за запълване на дупките – и буквално и преносно, тоест на неща, дето в последствие са се оказали „празни“.

# 2 252
Нищо не казвате, за чувствата по любовника. Има ли ги, няма ли ги? И ако ги има колко дълбоки са тези чувства. Някъде бях прочела, че колкото дават тези връзки, два пъти повече отнемат.

Чувството е едно - страст. Инак за какво е тоз лИбовник...

# 2 253

Сега, след като имаме избора, да изберем с кой мъж да живеем живота си, защо, по дяволите, ни е любовник?

защото е по-удобно - да ти дава това, от което имаш нужда: подкрепа, любов, секс, без да се налага да му переш чорапите!

# 2 254
...........налага да му переш чорапите!

ах как го обичате това клише  Joy

а в какво се изразява подкрепата му?!?!  Thinking

# 2 255
Еми любовника изслушва внимателно и се прави, че разбира и винаги е4 на страната на дамата - защото, все пак - той знае, че това е пътят към свирката най-общо  Joy
А съпругът - той знае, че свирката му се полага след полагането на подписа  Whistling

# 2 256
И определено знае как да си го заслужи Laughing

# 2 257
Еми любовника изслушва внимателно и се прави, че разбира и винаги е4 на страната на дамата - защото, все пак - той знае, че това е пътят към свирката най-общо  Joy

а като чуе "музиката" -  smile3513

а по въпроса с изслушването и разбирането вече казах

# 2 258
Ми то е едно и също в случая - дали разбиране, дали изслушване, дали подкрепа  Wink

# 2 259

А съпругът - той знае, че свирката му се полага след полагането на подписа  Whistling

...съмнява ме да има такива наивници на средна възраст...това е по-скоро изгодното верую на търсещата или имащата любовник. Не е никак лошо де...явява се някак като тип мотив или причина. Самозаблудите помагат да живеем по-леко.

# 2 260
Ми то е едно и също в случая - дали разбиране, дали изслушване, дали подкрепа  Wink

фасулска му работа  Simple Smile

# 2 261
Според мен зависи дали любовника е семеен.По-точно любовниците.Нали според разпространеното клише чувства няма,ако са семейни,има само секс и забавление.
Хмм,според мен една връзка ако е безнадеждна,в смисъл не може да има развитие ,чувствата се разпалват повече.
Когато обаче има бъдеще и може да се развива,но ти доброволно сложиш граници,значи ще можеш да сложиш граница и на чувствата си.

И аз съм на същото мнение - от опит стигнах до този извод.
Духовната изневряра ми е по-обидна от чук и бег.

# 2 262

А съпругът - той знае, че свирката му се полага след полагането на подписа  Whistling

...съмнява ме да има такива наивници на средна възраст...това е по-скоро изгодното верую на търсещата или имащата любовник. Не е никак лошо де...явява се някак като тип мотив или причина. Самозаблудите помагат да живеем по-леко.

Ами възможно е, само дето това, което аз съм написала - е моята истина, демек това забелязвам и наблюдавам в доста от двойките с дългогодишни връзки. Пък и като съм чела - това - че двете половинки се приемат за даденост и някак не се забелязват - е един от най-честите признаци на дългата връзка. Затова има една приказка - че те, нещата, трябва да се стараят хората и да ги поддържат, обновяват, разнообразяват и тн. Разбира се, след 10 години може да съм на съвсем друго мнение  Sunglasses

Добре де, толкоз трудно ли ще ти е да ми се усмихваш, кимваш с глава, изтърсваш по някоя реплика от сорта - напълно си права - след като знаеш, че това ще ме накара да се постарая доста само след минутки  Twisted Evil

# 2 263

Добре де, толкоз трудно ли ще ти е да ми се усмихваш, кимваш с глава, изтърсваш по някоя реплика от сорта - напълно си права - след като знаеш, че това ще ме накара да се постарая доста само след минутки  Twisted Evil

аааааа, това е лесно, мога да се усмихвам, да кимам, та и по някое "да, така е" мога да кажа,
ноооо "права си" или "разбирам те" - цъ

# 2 264
Като се замисля, то вероятно и аз няма да съм права...а клекнала  Joy

Иначе - не е вяжно точно как и с какви думи - може само да казваш по едно Ъхъ - важното е тя да се чувства разбрана и тн  Wink
Всъщност не мога да разбера защо мъжете към жените вкъщи все имат претенции, все спорят или по-скоро им е някак по-трудно това отношение, пък нали като са с позната, приятелка или колежка - оо, колко лесно е тогаз да се съгласяват  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт