Любовник?

• 134 273
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 90
Не се заяждам Hug
Иначе нали говорим за клатенето от любовниците,не от мъжОвете безценни.То се знае,че са пИрфектни,но лИбовника е друга бира Laughing помага на брака-както стана ясно

Че и аз не се заяждам - само ти отговарям.  Peace
Тоест можех още да отговоря по повод това дали е голяма, колко е голяма и може ли да си хване любовник, но ще стане прекалено интимно вече, а не бива.

# 91
остава и пода да забърше ...

А...значи наистина помага на брака  Peace
Много поучителна за мен тема се оказа  Mr. Green

# 92
  • София
Еее, сега, лекция ли да изнасям що е то любовник и защо така се казва! Навремето са се женели по уговорки и по сметка, т.е. любов нъцки! Затова любовта е била извън семейството, но в един момент наличието на любовник/ца е станало символ на престиж.
На любовника това му е работата - да се старае, да доставя удоволствие. Само дето някои пропускат тънката граница между туризма (любовното ложе и игра на криеница) и емиграцията (живота с любовника и мръсните му чорапи).

# 93
Не питай мен, аз съм хипохондрик  Mr. Green, май ще да е заради доктора  Joy
Доктор, доктор, ама ако любовника каже "С тази диета отслабваш грозно, изглеждаш болна." — край с медицинските самовнушения. Mr. Green
С правилния любовник, ще имаш висок тонус и ще забравиш за хипохндричните самонаказания.

# 94

Ако иска, нали си е негов. Няма да го каня вкъщи, да ми влезе с калните обувки .

# 95

Ако иска, нали си е негов. Няма да го каня вкъщи, да ми влезе с калните обувки .

Личи си кой не ги разбира тия работи - любовника никога не се кани вкъщи!

# 96

С правилния любовник, ще имаш висок тонус и ще забравиш за хипохндричните самонаказания.
Много точно! Гост, да не си жена? Joy

# 97
любовника никога не се кани вкъщи!
Що бе.От това по голяма тръпка, здраве му кажи.  Mr. Green  

# 98
любовника никога не се кани вкъщи!
Що бе.От това по голяма тръпка, здраве му кажи.  Mr. Green  

Не бе, той трябва да е таен, скрит и да няма допир с дома и семейството. Тръпката е ти да ходиш у тях, да се криеш от познати по улиците  Joy

# 99
вилико, я вземи един наръчник издай!

# 100
Може, може ... ако не успеят да стигнат до леглото...  Mr. Green

# 101
  • София
Ааа, принцип - любовниците извън семейния креват и извън семейното жилище! Семейното огнище е свято, там растата децата!

# 102
Седем страници непритежаващи любовници си говорят за тях... Другите мълчат защото a lady never kiss and tell.

# 103
вилико, я вземи един наръчник издай!

След още няколко години - да посъбера опит още  Joy

# 104
  • София
Е, ти сега какво искаш, да си признаваме по ред на номерата ли? Имидж защитавам тука, не мога да го подритвам публично!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт