Любовник?

• 134 498
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 2 100
А не е ли донякъде и в съпругата вината мъжът да си хване любовница?
И това е вярно, но малко ще си признаят. Обикновено вината се хвърля на мъжете Laughing

бе няма лабаво, все сме виновни

ако мъжа си хване лИбовница - виновен е
ако жената си хване лИбовник - вината пак е на мъжа, докарал я е до там

# 2 101
Аз съдя по себе си, ако изневеря на мъжа ми знаЧи нещо в брака ни не е било ок.

# 2 102

Да оправдаваш собствените си действия чрез прехвърляне на винага на другия? Страхотно оправдание вероятно за кръшкащия, ама...не винаги според мен. Понякога се изневерява от определена липса, която е лична и не другия е виновен...

# 2 103
За да се породи тази липса в семейството са виновни и двамата.

# 2 104
За да се породи тази липса в семейството са виновни и двамата.

Невинаги се оказва... Хората се променят просто и ако единия се промени в насока така щото вече да не е удовлетворен от човека до себе си - който си е същия - къде видя вина? И на кого?

# 2 105

Да оправдаваш собствените си действия чрез прехвърляне на винага на другия? Страхотно оправдание вероятно за кръшкащия, ама...не винаги според мен. Понякога се изневерява от определена липса, която е лична и не другия е виновен...
Заради коя лиЧна липса се изневерява и не е другият също виновен.
Само не ми казвай секс, елементарно е.

# 2 106

с годините винаги се появява нещо неОК, за туй е хубаво да се говори.
използваме (често за успокоение) "времето лекува", но рядко ни минава през акъла, че и "времето убива".

бях чел някъде, че при изневяра (документирана  Joy) м/у 85-90% от изневерилите прехвърлят вината на половинките си. не лесно да се живее с чувство за собствена вина, по-добре е да обвиниш другия.

# 2 107

Дори това, но аз нямах него предвид.

# 2 108
Ето пример в който никой не е виновен - Имаш приятен колега, говорите си, смеете се, закачки от време на време, споделяне на по сериозни неща понякога. И една сутрин се събуждаш и си даваш сметка, че мислиш за него.........и историята всеки може да си я доразвие сам.

# 2 109

с годините винаги се появява нещо неОК, за туй е хубаво да се говори.
използваме (често за успокоение) "времето лекува", но рядко ни минава през акъла, че и "времето убива".

Peace ей това е.

[/quote]

бях чел някъде, че при изневяра (документирана  Joy) м/у 85-90% от изневерилите прехвърлят вината на половинките си. не лесно да се живее с чувство за собствена вина, по-добре е да обвиниш другия.

[/quote]

# 2 110

искаш ли една?
разбирането

при една огромна част от обвързаните жени, проблема е, че половинката им, видите ли вий, не ги разбира.
"той така чудесно ме разбира, а моя изобщо не ме разбира"

не е проблем да разбираш нещо, което не ти е в къщата и на главата, но пък разбирането лесно сваля гащите на обвързаните.

# 2 111
Ето пример в който никой не е виновен - Имаш приятен колега, говорите си, смеете се, закачки от време на време, споделяне на по сериозни неща понякога. И една сутрин се събуждаш и си даваш сметка, че мислиш за него.........и историята всеки може да си я доразвие сам.
Това е просто увлеЧение към Човек с който ти е приятно да общуваш. За историята си остава такава без продължения просто приятен колега, а и с времето дали ще е все така приятен...

# 2 112
Ако търсиш оправдание,значи смяташ ,че вършиш нещо нередно.А кой определя кое е редно и кое не?

# 2 113

искаш ли една?
разбирането

при една огромна част от обвързаните жени, проблема е, че половинката им, видите ли вий, не ги разбира.
"той така чудесно ме разбира, а моя изобщо не ме разбира"

не е проблем да разбираш нещо, което не ти е в къщата и на главата, но пък разбирането лесно сваля гащите на обвързаните.

На това му се казва несходство в характерите.

# 2 114
Това е просто увлеЧение към Човек с който ти е приятно да общуваш. За историята си остава такава без продължения просто приятен колега, а и с времето дали ще е все така приятен...

Ами историята може да бъде различна. С времето може да се влюбиш в него, да се запали искрата и т.н. Може да излезе голяма любов,а  може да се окаже и еднократен секс. Зависи и от двамата.

Общи условия

Активация на акаунт