Любовник?

• 134 401
  • 2 426
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Kопенхаген
Форти права си, но това се приема, като един вид разнообразие в сексуалния живот. На колкото по екстемно място се прави, толкова повече сексуален опит се трупа  Laughing

# 2 236
аз не мога да разбера защо така конкретизирате и ясно очертавате няколко ситуации все едно само те са възможни.
Хората имат различни потребности- има някои нямат нужда от 2ри мъж до себе си за да ги разбира и изслушва , други търсят такъв за да им осигури сексуалният живот  ( или да разнообрази съществуващият ) , а има и такива , на които нищо не им липсва просто обичат да вземат всичко от живота..

не можете ли просто да се научите да уважавате избора на другите хора... Никога не съм правила изречения на някой, само защото е различен от мен. Живейте си с кеф и се наслаждавайте на това , което ви носи наслада и самочувствие.. Защо е тази злоба и хапливост не разбирам.

Развалихте хубавата тема.

# 2 237
  • Kопенхаген
MaPuHa88 , ако няма противопоставяне, темата ще забие в 10 глуха. Ако всички сме на едно мнение и уважаваме чуждото такова, темата няма да навърти 100 страници.

Точно защото сме хора различни с различни потребности се получава дискусия, а кой бил тънкообиден, кои се сърдел да си ходи.

Тези, които умеят да си отстояват позициите все още са тук, днес ще се ръфат, утре ще се прегръщат, форумът е един врящ котел  Laughing

# 2 238
Ако всички сме на едно мнение и уважаваме чуждото такова, темата няма да навърти 100 страници.

все едно да ми кажеш ,че ако  уважавам мнението на приятелките си няма да сме заедно повече от 10 години..
не винаги спора е в основата на всичко.
Можеше разговора да върви без да се изкривява.. Това , че не харесваш този тип отношения не просто те дразни, а те дразни както би бил човек лично наранен след такава случка.
Сега си спести обясненията, че просто си високоморална личност.

Темата беше си весела, и ако подминем подмятанията на Мадам може да я продължим.

Аз съм била от двете страни и смятам, че може да извлечеш доброто и от двете ситуации.
Зависи какво търсиш и колко си способен да вложиш. Важното е да не се изпуска момента , в който трябва да се сложи спирачка.

# 2 239
  • Kопенхаген
Къде видя тук ,,приятелки,,?

А ти си последната, която ще прави заключения от какво съм била наранявана.

Не ми прави оценки и прочети въобще какво мисля по въпроса, а не реагирай първосигнално.

И въобще нямам никакво намерение да давам обяснения на когото и да било за моята моралност.

# 2 240
добре е да уважаваме мнението на другите независимо дали са ни приятелки, познати или съфорумки.
Нямам никакво намерение нито да правя заключения за теб , нито да ти искам обяснения.

Исках само да ти кажа, ако нямаш какво да пишеш за темата въобще да не пишеш по нея.

# 2 241
  • Kопенхаген

Исках само да ти кажа, ако нямаш какво да пишеш за темата въобще да не пишеш по нея.

Не се и надявай, ти си тази която не пише по темата, а само размахва пръст и ръси умозаключение.

# 2 242
  • Варна
Oх, Мадам, много досадно...

Любовник се завъжда с приключенски дух, весел нрав и чувство за хумор. Всичко останало го има в "Терзанията на младия Вертер".

# 2 243
Задната седалка е проза, не ми е екстремно.
Веселият нрав и авантюризма съвсем не са гаранция в завъждането на любовник. Друго е... по-скоро  чистият интерес към секса и то непдоправеният, а не приключенският. Sunglasses

# 2 244
Нищо не казвате, за чувствата по любовника. Има ли ги, няма ли ги? И ако ги има колко дълбоки са тези чувства. Някъде бях прочела, че колкото дават тези връзки, два пъти повече отнемат.

# 2 245
Според мен зависи дали любовника е семеен.По-точно любовниците.Нали според разпространеното клише чувства няма,ако са семейни,има само секс и забавление.

# 2 246

Аз избягах за уикенда - при любовника, естествено  Joy и Мадам взела, че нападнала другиго...А принципно мадам трябваше да е фина и тактична, поне това се сещам винаги като чета ника й...Както и да е.

MaPuHa88 - ти си първата, която признава, че е била и от двете страни.
Смелост се иска човек да признава подобни неща си мисля...еле пък у тоз форум.
Ако ти се пише - ще е доста на място да издадеш малко подробности от кухнята, за да може да сменим посоката на темата от последните страници, където двама-трима се опитваха да сговнят ситуацията  Sunglasses

# 2 247
Според мен зависи дали любовника е семеен.По-точно любовниците.Нали според разпространеното клише чувства няма,ако са семейни,има само секс и забавление.
Хмм,според мен една връзка ако е безнадеждна,в смисъл не може да има развитие ,чувствата се разпалват повече.
Когато обаче има бъдеще и може да се развива,но ти доброволно сложиш граници,значи ще можеш да сложиш граница и на чувствата си.

# 2 248
  • София
Между другото, га бяхме млади и се чепехме по задните седалки, "любовник" казвахме на приятелче за секс. Една такова сладурче, дето седи в указателя и е винаги готов.

На днешно време думата ми звучи някак тежко, ретро. Като от ония времена, в които жените са "ги омъжвали" за сърдити чичковци и те са намирали утеха при някой любовник.

Сега, след като имаме избора, да изберем с кой мъж да живеем живота си, защо, по дяволите, ни е любовник?

# 2 249
ЕЕе, кога пък са омъжвали за сърдити чичковци дееее  Joy
Време оно аз свързвам с браковете - както родителите кажат до известна степен -а ма не и за чичковци сърдити  Wink
Иначе за какво е любовника - доста се изписа - няма сега да преповтаряме пак и пак, причини и мотиви - доста излязоха като възможни

Общи условия

Активация на акаунт