Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 4

• 44 917
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря на всички, които са кликнали на линка ми за гривните. Аз не искам ваучер, това го печеля няколко пъти, надявам се да спечеля поне една гривна до 20 лв... за другото трябват много гласове.

В Котани и аз спечелих миналата седмица, тази не участвах, че рецепта за риба не знам пък камо ли с тяхна подправка  Embarassed

# 646
  • Sofia
Благодаря на всички, които са кликнали на линка ми за гривните. Аз не искам ваучер, това го печеля няколко пъти, надявам се да спечеля поне една гривна до 20 лв... за другото трябват много гласове.

В Котани и аз спечелих миналата седмица, тази не участвах, че рецепта за риба не знам пък камо ли с тяхна подправка  Embarassed

clara, в какъв срок ти доставиха наградата и Еконт ли е куриера? Каква е наградата?

# 647
Може ли линк към играта на Котани?  Simple Smile

# 648

В Котани и аз спечелих миналата седмица, тази не участвах, че рецепта за риба не знам пък камо ли с тяхна подправка  Embarassed

clara, в какъв срок ти доставиха наградата и Еконт ли е куриера? Каква е наградата?

Много бързо я доставиха, в понеделник ми се обадиха, че съм спечелила, а в сряда я получих. Жената каза следващата седмица, но явно са я пратили още на следващия ден. С еконт я доставиха - 3 пакетчета различни подправки - за скара, риба и крила, една солница с подправки за супа (микс), пакетче червен пипер и метална рекламна кутийка - симпатична е, за отворени пакетчета подправки е екстра Simple Smile
Казаха ми по телефона да просължавам да играя, че няма ограничения, но с тази подправка за риба ме забиха. Simple Smile

ето линка към играта :http://www.facebook.com/kotanyi.bg/app_305940876168360

# 649
Термометри от Микролайф

Мерси за линка към новата игра на Церезит. Мъжа ми се регистрира и даже се оказа в първите 20 - печели обследване с термокамера + тениска, пък а дано и изолацията Crazy

А днес ми се обадиха и от Нескафе, спечелила съм буркан Грийн бленд от играта във фейса Sunglasses

Тъкмо се бях притеснила, че съвсем ми е избягал късметът Mr. Green

# 650
Термометри от Микролайф

Мерси за линка към новата игра на Церезит. Мъжа ми се регистрира и даже се оказа в първите 20 - печели обследване с термокамера + тениска, пък а дано и изолацията Crazy

А днес ми се обадиха и от Нескафе, спечелила съм буркан Грийн бленд от играта във фейса Sunglasses

Честито! Аз не съм пускала играта на Церезит, някой друг я пусна. И аз от тях спечелих тениска...
 а какво е това обследване? Не ми е ясно.

# 651
Честито! Аз не съм пускала играта на Церезит, някой друг я пусна. И аз от тях спечелих тениска...
 а какво е това обследване? Не ми е ясно.

Не разбрах много добре, но нещо свързано с изолирането Mr. Green. Май открива от къде най-много ти бяга топлото Crazy

# 652

И аз.  Laughing Но не ми се обадиха, защото си изпратих данните в ЛС още като публикуваха печелившите Wink Странно ми е, защото отдавна не играя никъде и не следя какво става по света и у нас.
А още началото на лятото бях участвала в игра на шоколади Линдт и миналата седмица получих мейл, че печеля 3 шоколада от новите им видове.  Crazy

Хоп! Целнах си подложки за сервиране! А мислех, че се печелят трудно, защото са само 300бр. за целия срок на играта...

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 09:08 от Coolmummy

# 653

Тея игри с приложения хич не ме кефят нещо. Като видя такава, че иска да ми се логне във фейса и бягам на далеко. Последният път като позволих на приложение да ми се логне някъде и ми блокира мейла  ooooh! та главоболия докато се оправя.
Май и аз ще си направя фалиш фейс за игри, макар да си призная почти не играя никъде.
А чашата от Нескафе още си я чакам вече цял месец  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! баси куриера дето излезе.

# 654
Термометри от Микролайф

Честито! Simple Smile

# 655
Термометри от Микролайф

Имаме такъв термометър и хич не съм доволна, изобщо не мери точно, а е новичък. Не ми харесват и подобни спамърски политики - харесай страницата, изпрати покана на X приятели.... Но за всеки влак си има пътници Wink

Това за Церезит е интересно - само да се преборя с компа, който не ми дава да отворя страницата Simple Smile

# 656
  • София близо до Витоша
На мен нещо ми избяха късмета , четири поредни месеца печелих по нещо , а от миналия нищо !

# 657
На мен нещо ми избяха късмета , четири поредни месеца печелих по нещо , а от миналия нищо !

Ее, остави награди и за другите де  Wink

# 658
# 659
  • Русе
Хоп! Целнах си подложки за сервиране! А мислех, че се печелят трудно, защото са само 300бр. за целия срок на играта...

Коя е играта с подложките?

Общи условия

Активация на акаунт