Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 4

• 45 320
  • 720
  •   1
Отговори
# 645

Тея игри с приложения хич не ме кефят нещо. Като видя такава, че иска да ми се логне във фейса и бягам на далеко. Последният път като позволих на приложение да ми се логне някъде и ми блокира мейла  ooooh! та главоболия докато се оправя.
Май и аз ще си направя фалиш фейс за игри, макар да си призная почти не играя никъде.
А чашата от Нескафе още си я чакам вече цял месец  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! баси куриера дето излезе.

# 646
Термометри от Микролайф

Мерси за линка към новата игра на Церезит. Мъжа ми се регистрира и даже се оказа в първите 20 - печели обследване с термокамера + тениска, пък а дано и изолацията Crazy

А днес ми се обадиха и от Нескафе, спечелила съм буркан Грийн бленд от играта във фейса Sunglasses

Тъкмо се бях притеснила, че съвсем ми е избягал късметът Mr. Green

Честито! Simple Smile

# 647
Термометри от Микролайф

Мерси за линка към новата игра на Церезит. Мъжа ми се регистрира и даже се оказа в първите 20 - печели обследване с термокамера + тениска, пък а дано и изолацията Crazy

А днес ми се обадиха и от Нескафе, спечелила съм буркан Грийн бленд от играта във фейса Sunglasses

Тъкмо се бях притеснила, че съвсем ми е избягал късметът Mr. Green

Имаме такъв термометър и хич не съм доволна, изобщо не мери точно, а е новичък. Не ми харесват и подобни спамърски политики - харесай страницата, изпрати покана на X приятели.... Но за всеки влак си има пътници Wink

Това за Церезит е интересно - само да се преборя с компа, който не ми дава да отворя страницата Simple Smile

# 648
  • София близо до Витоша
На мен нещо ми избяха късмета , четири поредни месеца печелих по нещо , а от миналия нищо !

# 649
На мен нещо ми избяха късмета , четири поредни месеца печелих по нещо , а от миналия нищо !

Ее, остави награди и за другите де  Wink

# 650
# 651
  • Русе
Хоп! Целнах си подложки за сервиране! А мислех, че се печелят трудно, защото са само 300бр. за целия срок на играта...

Коя е играта с подложките?

# 652
Туко що ми донесоха наградите от кока кола:)

# 653
От еврото ли?
Само пращат мейли - чакайте, та чакайте Whistling

# 654
От еврото ли?
Само пращат мейли - чакайте, та чакайте Whistling
Да. На мен преди 4-5 дена и смс ми писаха Grinning Да кажа,че не съм от София.

# 655
Аз си взех ваучер за кафе от Лидл. Тъкмо свърши моето. Мерси за линка   bouquet От Кола искат ли  капачките?

# 656
Да, искат ги.

# 657
Аз си взех ваучер за кафе от Лидл. Тъкмо свърши моето. Мерси за линка   bouquet От Кола искат ли  капачките?
  a ваучера може ли да се запише и след това да се разпечата ?   newsm78

# 658
Да. Моя така стана

# 659
Може ли да подкрепите с по 1 гласче, много ще съм  ви благодарна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug http://www.facebook.com/pages/Junona-Fashion-House/1902412710158 … -vote%2Cfor-36862

Общи условия

Активация на акаунт