Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 4

• 44 951
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
  • София
преди малко от Еконт ми донесоха ключодържателя с дигитална фоторамка Simple Smile

# 526
https://www.facebook.com/1METERCHOCOLATE
Нов въпрос с награда 1 метър шоколад! Нападайте  Laughing

# 527
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
От Кока кола пак нямам късмет  Crossing Arms Всяка седмица регистрирам около 30 кода, защото нямам претенции за наградата и всеки път удрям на камък. Добре, че съм кока кола фен, че да не ме е много яд за  напразно изпитите напитки  Simple Smile

# 528
  • софия
https://www.facebook.com/1METERCHOCOLATE
Нов въпрос с награда 1 метър шоколад! Нападайте  Laughing
Пробвах се. Да видим.

# 529
От Кока кола пак нямам късмет  Crossing Arms Всяка седмица регистрирам около 30 кода, защото нямам претенции за наградата и всеки път удрям на камък. Добре, че съм кока кола фен, че да не ме е много яд за  напразно изпитите напитки  Simple Smile

А къде излизат печелившите и кога? на сайта ли проверяваш? Току-що регистрирах за първи път код.

# 530
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
От Кока кола пак нямам късмет  Crossing Arms Всяка седмица регистрирам около 30 кода, защото нямам претенции за наградата и всеки път удрям на камък. Добре, че съм кока кола фен, че да не ме е много яд за  напразно изпитите напитки  Simple Smile

А къде излизат печелившите и кога? на сайта ли проверяваш? Току-що регистрирах за първи път код.

Да, в сайта всеки понеделник. Ако тази седмица регистрираш кодове, другия понеделник може да си сред избраните  Simple Smile Успех  Hug

# 531
# 532
# 533
Да се отчета със спечелена раница от Пепси  Party

# 534
  • София
Много искам да благодаря на момичето което в миналите теми беше публикувало анкетата  на Хепи.Днес си взех ваучера за 500 лева,който спечелих .Даже ме снимаха,а аз бях толкова притеснена .Благодаря   bouquet

# 535
Честито, hali4ka85Hug

# 536
  • София
Мерси ! Ще го използваме добре с приятели  Grinning

# 537
Някой да е играе в новата игра  „ Запази приятелството, наслади се на лятото!
с подкрепата на Ленор Дуо Арома“ ?  Аз не мога да открия по магазините участващи  опаковки  . newsm78

# 538
На мен ми пратиха смс онзи ден за тая игра, но не съм търсила такъв Ленор

# 539
hali4ka85,
на сайта на Хепи къде обявяват победителите за месеца?
Проверявам, но я има само анкетата.
Само звънят на телефон или пускат меил на избраника без да публикуват имена ли?

Общи условия

Активация на акаунт