Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 4

• 44 934
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • София
На мен ми се обадиха по телефона и питаха къде ми е удобно да взема наградата Simple Smile Иначе вчера видях на главната им страница една снимка пише 500 лева и там имаше спечелилите ,но само от кой град и телефона .

# 541
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Някой да е играе в новата игра  „ Запази приятелството, наслади се на лятото!
с подкрепата на Ленор Дуо Арома“ ?  Аз не мога да открия по магазините участващи  опаковки  . newsm78

Аз участвам, че даже ми се обадиха, че и печеля, та си чакам наградата.Те са  с едни картончета с ластиче около капачката.Не са на самия етикет кодовете  Peace
Точно както е показано във фейсбук

# 542
Бързам да споделя, че току що получих СМС от Кока кола,
уведомяват, че наградите от Евро 2012 ще се изпращат до 12 септември за София и 26 септември за страната Simple Smile
Аз все още съм оптимист, че може да ми доставят ключодържателя Simple Smile

# 543
На мен пък ми звъннаха от куриера да ме питат знам ли че печеля чаша от нескафе 3в1 и имам ли стикове. И кога ми било удобно да мине куриер или аз да им сляза в офиса. Казах, че до час ще съм си в нас, а тя ми отвърна, че днес нямало да стане  hahaha но по принцип кога ми било удобно да мине куриер  Joy

# 544
на мен ми звъняха от бисквитките да кажат,че съм имала ваучер за почивка и дали пазя 5-те бележки да минел,да не се разкарва напразно  както за бисквитките.

# 545
  • Русе
Тези от Тип Топ ги мързи да гледат. Моите впечатления са такива.
Днес си получих ключодържателя с фоторамка. Има и писмо  Laughing  - за всички, които са отговорили вярно в играта на Транскард във ФБ, ще има преференциални условия. Още ги мислят и ще ни информират скоро.
Получих си и наградата от ФБ играта на Брамак- уж спечелих тениска, а в плика имаше 2 - мъжка и  дамска, както и многократна торба за пазаруване с тяхното лого.
Остана да чакам само пилето от Градус, което спечелих на 19.07  Laughing

# 546
на мен ми звъняха от бисквитките да кажат,че съм имала ваучер за почивка и дали пазя 5-те бележки да минел,да не се разкарва напразно  както за бисквитките.
И на мен ми се обаждаха онзи ден и аз направо казах да не се разкарва куриера, защото нямам бележките и така. Дано направят ново теглене и спечели някой, който пази бележките

Последна редакция: вт, 28 авг 2012, 20:03 от ^Милена^

# 547
  • Sofia
Тези от Тип Топ ги мързи да гледат. Моите впечатления са такива.
Днес си получих ключодържателя с фоторамка. Има и писмо  Laughing  - за всички, които са отговорили вярно в играта на Транскард във ФБ, ще има преференциални условия. Още ги мислят и ще ни информират скоро.
Получих си и наградата от ФБ играта на Брамак- уж спечелих тениска, а в плика имаше 2 - мъжка и  дамска, както и многократна торба за пазаруване с тяхното лого.
Остана да чакам само пилето от Градус, което спечелих на 19.07  Laughing

не са ти доставили все още пилето, не е типично за тях, на мен ръкавицата ми я доставиха 2 дни след мейла, а мейла беше ден след като бяха ме изтеглили... newsm78

а за ключодържателя и аз го получих и за пореден път се убеждавам, че Еконт са един мн.добър куриер, винаги са много точни били, доволна съм... за тип топ оня ден ходих да си взема от офиса им прословутите ваучери от Мингле, тази ядосана, че е събота... търси ми номер на товарителница.... ку- ку Joy

# 548
  • при късмета

Дано направят ново теглене и спечели някой, който пази бележките

Няма да има ново теглене, нито са теглени резерви в играта на бисквитите.
Неизполваните почивки си остават в тур оператора.

# 549
Здравейте! Simple Smile Много е готина тази тема!  Laughing Подаръци валят отвсякъде.  Laughing Аз за сега участвам само в някаква томбола на Лъки стар и тепърва ще разглеждам темата. Simple Smile

Ето го и моят линк. Благодаря предварително. Simple Smile
http://luckystar.bg/index.php?frid=ODMxNw==

# 550
# 551
# 552
  • София

Момичета, вчера трябва да е било тегленето за билетите на RHCP, а днес application-a изчезна и не мога да видя победител..  newsm78

# 553
  • Sliven, Bulgaria
Дано направят ново теглене и спечели някой, който пази бележките

Жалко Sad От къде е тази информация и потвърдена ли е?

# 554
  • при късмета

Жалко Sad От къде е тази информация и потвърдена ли е?
[/quote]

Обаждах се по телефона, за да ги питам, защото си намерих бележките а е минало много време.
Попитах ги конкретно за почивките, които няма да ги раздадат по една или друга причина, дали няма да има второ теглене или да са изтеглили резерви.
Отговора беше, че никога не са обявавали подобно условие и няма да има.

Общи условия

Активация на акаунт