Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 872
  • 720
  •   1
Отговори
# 270
alexandra_lv направи ли си тест. И на мен ми закъснява, а ми е редовен по принцип. Вчера правих тест,но е отрицателен. Успех на всички сладурки в опитите  Hug Hug

# 271
Благодаря ти, Линка! Определено ще си направя, искам да минат няколко дни, за да съм сигурна в резултата. Успех и от мен на всички!

# 272
Ще чакаме с нетърпение да се похвалиш EFP  Hug

# 273
alexandra_lv , така описано състоянието мисля, че е много вероятно да имаш положителен резултат. Особено това, че ти се спи Simple Smile)) чувала съм, че това е един от симптомите при много жени, а и е по-лесно различим от болките в гърдите, които не се знае дали болят от едното или другото. Дано да е станало  Hug

И аз съм в очакване след няколко дни да проверя резултата от бебеправенето този месец. И на мен ми се спи и ме боли всичко, което съм чувала, че боли, но при мен самовнушението е толкова силно, че мога всякакви симптоми да си предизвикам  Mr. Green така, че не им вярвам особено Mr. Green

# 274
emma_smith Здравей! На теб закъснява ли ти вече МЦ? Аз нямам търпение вече да видя резултат. Вечер след работа лягам и спя до сутринта, такъв сън не е имало.... Ще се радвам да чуя положителни резултати на всички копнеещи за бебче  bouquet

# 275
При мен се очаква в събота. Преди деня на М тестове не си правя, но в самия ден вече не издържам и сутринта виджам какво става. В събота пак така ще стане най-вероятно Simple SmileHug

# 276
Хайде момичета  Hug и аз чакам да чуя хубави новини от вас
 EFP
дано    Hug

# 277
Здравейте, момичета аз утре сутрин ще си направя тест, страшно ми се спи и днес имам диария, а при мен хич не се случва това, четох че това е един от симптомите. Утре ще ми е 5-ти ден закъснение ще пиша какво е станало надявам се да ги видя тия EFP. Хубава и изпълнена с любов вечер от мен Hug Hug Hug

# 278
Линка, стискам палци усилено за  EFP 
Аз в събота ще споделя при мен какво се е показало! Хубава вечер на всички.

# 279
Здравейте, момичета аз утре сутрин ще си направя тест, страшно ми се спи и днес имам диария, а при мен хич не се случва това, четох че това е един от симптомите. Утре ще ми е 5-ти ден закъснение ще пиша какво е станало надявам се да ги видя тия EFP. Хубава и изпълнена с любов вечер от мен Hug Hug Hug

Хайде сега, измислихме нов симптон Simple Smile Колкото за сънливостта аз трябва да съм била бременна цял живот;) Достатъчно е да имаш малко по ниско кръвно и ето ти една сънливост.
Пожелавам ти да видиш заветните две чертички, ама дай малко по спокойно и без разни вманячвания моля Wink  Laughing

# 280
Мила, ако се поровиш малко ще видиш много добре, че куп жени ги придружава от началото на бременността до 3-я месец този симптом. Това, че ти сега го чуваш не означава, че аз се вманиачавам!!!

# 281
Да аз ходех като ударена с мокър парцал и всички ме проверяваха дали нямам температура и дали не съм болна  Tired Tired мнооо ми беше зле, изпадах в дупки направо, губеха ми се минути , все едно съм спала будна, толкова ми беше изтощено и отвеяно  Tired

# 282
Няколкото ми за съжаление неуспешни бременности бяха придружени със зверски запек!
Не съм и чувала някоя бременна да има диарията за симптом, но пък знае ли човек!

# 283
Мила, ако се поровиш малко ще видиш много добре, че куп жени ги придружава от началото на бременността до 3-я месец този симптом. Това, че ти сега го чуваш не означава, че аз се вманиачавам!!!

Mила не ми е необходимо да ровя Wink ....

# 284
Момичета, за такова хубаво и важно нещо сме се събрали тук. Нека се подкрепяме без да се заяждаме.
Линка, стискам палци да видиш двете желани чертички, които да дадат начало на една успешна бременност!!!  Praynig  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт