Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 804
  • 720
  •   1
Отговори
# 255
 Аз не разбрах правила ли си тест освен онзи между 12 и 19 ден? Кога чакаш МЦ? Ако имаш закъснение направи си тест. Стискам палци да се похвалиш с положителен тест. А за симптомите, те са еднакви при ПМС и бременност, та нищо не мога да ти кажа по въпроса. Успех!

# 256
Аз не разбрах правила ли си тест освен онзи между 12 и 19 ден? Кога чакаш МЦ? Ако имаш закъснение направи си тест. Стискам палци да се похвалиш с положителен тест. А за симптомите, те са еднакви при ПМС и бременност, та нищо не мога да ти кажа по въпроса. Успех!

След този тест друг не съм си правила... По принцип МЦ трябва да дойде на 03.10.2012, но както вече казах до сега никога не съм дочаквала точната дата и лелката винаги е идвала по-рано ето:
1. МЦ - 25.05.2012
2. МЦ - 21.06.2012
3. МЦ - 17.07.2012
4. МЦ - 09.08.2012
5. МЦ - 03.09.2012
Странното е това преди 2 дена... Все едно тръгна и после нищо... И тази фолиева киселина... Много фактори, много нещо Shocked Купила съм си тест, въпреки, че "официално" не ми е закъсняло... Мисля утре сутринта да се тествам...  newsm17 EFP

# 257
  • София
Фолиевата киселина по никакъв начин няма как да влияе на цикъла.

# 258
И според мен фолиевата няма нищо общо. Гледайки последните 3 месеца трябва да ти е дошло около 28.09., така че може да се каже, че имаш закъснение.

# 259
Здравейте! Имам съмнения, че съм бременна, дойде ми на 02.09.2012. (три дни по-рано от колкото трябваше). Все тая, след това с приятелят ми правихме секс без предпазни средства (той не е свършвал в мен) на 13-ти, 14-ти, 15-ти, 17-ти, 18-ти и т.н., като на 15-ти го направихме 2 пъти един след друг. В момента ми закъснява и съм доста притеснена, че може да е станало нещо. Моля ви посъветвайте ме, вие как мислите?  Embarassed   bouquet

# 260
  • София
Направи си тест просто!

# 261
 Ами напълно възможно е да си бременна. Второто ни дете стана точно по този начин. Но не е задължително и при теб да е станало така, най-добре си направи тест. Дано видиш това, което искаш.

# 262
Много ви благодаря, просто ме е малко страх да си направя тест и най-вече какъв ще е резултатът.  Rolling Eyes

# 263
  • София
Ами то каквото е свършено, свършено е. Вече няма от какво да те е страх. Няма как някой от нас да ти каже дали си бременна или не!

# 264
Ами то каквото е свършено, свършено е. Вече няма от какво да те е страх. Няма как някой от нас да ти каже дали си бременна или не!
Подкрепям!  Peace
Много ви благодаря, просто ме е малко страх да си направя тест и най-вече какъв ще е резултатът.  Rolling Eyes

Ами според мен е трябвало да мислите преди това, извинявай ако съм крайна, но така мисля!  Wink Има начини, как да се преддпазите, ако не искате бебе сега!  Stop

# 265
С моя приятел правим опити за бебе,преди 1г.нямах много редовен цикъл но сега от 3 месеца  ми идва точно на датата след като приемах дуфастон.Та по миналия месец ме болеше ниско долу левия яйчник около 3 дена,тогава би трябвало да съм в овулация (21.08-овулация).Сега на 06.09 пак ми дойде точно цикъла, на 23.09 пак имах болки на 18тия ден след цикъла ми,но ми е странно защото сега на 27.09 пак получих една тъпа болка ниско долу в левия яйчник,беше ми подут корема и ме болеше.За някакви симптоми не мога да кажа че имам,странното което е че ми се спи доста а аз не работя в момента и не се измарям за да ми се спи толкова а пък и аз по-принцип си спинкам до късно,сутрин като ставам ми е отвратително на стомаха нещо като гадене и все едно не съм яла 2 дни.Кажете вашето мнение,аз вече не се надявам да е станало,но имам една малка надежда,сега на 06.10 трябва да ми дойде но не ме болият гърдите още а по-принцип 6-дена преди цикъла ми ме болият много.

# 266
  • София
В случая няма какво да се каже. Просто трябва да си търпелива и да си дочакаш датата за тест. Успех!

# 267
Не се надявам много ,но благодаря

# 268
Здравейте,мили дами! Желая на всички, които искат да си имат малки съкровища в най-скоро време да ги сполети. Ние с мъжа ми правим опити за бебе. Закъснява ми с 3 дни, но теста е отрицателен! Ще изчакам още и се надявам силно да видя положителен резултат! Усмихнат ден от мен Simple Smile

# 269
Здравейте и от мен! Стискам палци на всички тук да видят желания резултат. Моят случай е следният - не работим все още активно по въпроса за бебче, но през последния месец идеята започна лека полека да се 'прокрадва', та връщайки назад, се оказва, че около евентуалните дати на ову може и да сме сътворили нещо. Цикълът ми закъснява с 4 дни, по принцип е горе долу редовен и винаги имам силни ПМС симптоми. Сега обаче в датата, когато трябваще да ми дойде и на следващия ден имах точно предменструални (по-леки) болки, мислех, че иде, ама не. Странното е, че по принцип преди цъкъл 1 седмица ме болят гърдите, а сега са по-скоро чувствителни и натежали. Не съм си правила тест, решила съм до събота да изчакам. Искам да ви питам чували ли сте за случаи, при които има болки в гърдите при ПМС, но при бременност не са толкова силно изразени? (също така постоянно ми се спи, но не искам да си съчинявам симптоми, по-скоро е натрупана умора това). Ще се радвам на мнение от вас, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт