Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 843
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
  • София
alen mak много е възможно да е станало нещо, но ще те посъветвам да изчакаш поне датата на евентуалния цикъл, за да не се разочароваш  Simple Smile Успех  Hug

# 556
purple_butterfly , благодаря, ще взема теста, какво ми коства (освен 5 лв.Wink, болките в кръста са тъпи, но се усещат доста, нетърпелива съм, пък какъвто и да бъде резултатът - знам, че такъв е трябвало да е:)

# 557
Здравейте,новичка съм както във форума така и в бебеправенето Simple Smile от известно време чета форума и реших и аз да споделя моите терзания.Днес ми е 26 ден от цикъла/при мен цикъла ми е 22-24дни/последната ми М беше на 12.10,не съм изчислявала овулация но беше някъде около 22-23.10 тогава много ме болеше левият яйчник и на 24-ти леко зацапване,тогава бях и на преглед при гинеколожката и тя потвърди овулацията.Нали съм си нетърпелива и  вчера си пуснах едно кръвно тестче,което беше отрицателно,стана ми много кофти,но все пак шанса да стане от първият път е минимален,имам болки в кръста,ниско долу в корема/което може и да си е ПМС симптоми/ но от няколко дни се задъхвам/по скоро при малко физическо натоварване все едно въздух не ми достига/ и ми се гади,не е от определени храни просто ми се повдига на моменти,предполагам вече си внушавам,но още лелката не ме е посетила.Чак сега разбирам колко е изнервящо цялото това чакане и чудене дали е станало или не е станало.Въпрос нямам,след отрицателният тест вчера ми е ясно,че този месец не е станало,просто исках да споделя и своите притеснения и тревоги.Пожелавам но всички бебеправещи да видят EFP ако не този месец то поне другият/все пак едно коледно чудо ще е най-хубавият подарък за всички ни/

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 13:33 от Полина Петкова

# 558
Най-важното в бебеправенето е спокойствието.Simple Smile Ако не стане този месец, то ще стане другия или следващия.Simple Smile като е писано да има бебе то ще дойде. Разбира се, ако няма някакъв медицински проблем, но аз говоря при нормални обстоятелства. Затова успокойте се и се наслаждавайте на любовта и не превръщайте мечтата за бебе във фикс идея.Simple Smile
Сега да не вземете да ме линчувате. Казвам всичко това с най-добри чувства и изхождайки от моя опит. При втората ми бременност съм забременяла около 22 ноември при положение, че датата на последната ми менструация беше 19 септември.Simple Smile
Най-хубавото , което може да направите за себе си и половинката е да се наслаждавате на всеки миг заедно и да не спирате да вярвате! Hug Hug Hug

# 559
здравейте и от мен
аз съм със следния проблем-последния ми цикъл беше 24 септември,правих 2 теста единият на 30 октомври,другия преди 2 дни,и двата теста бяха отрицателни,ходих и на лекар-та той ми каза че няма нищо ,но все пак да съм си направила още един тест рано сутрин,апаратура и е доста старичка-та въпроса ми е възможно ли е да съм бременна и кога най-късно може да се определи това-закъснението ми на цикъла е с точно 15 дни,каза че съм нямала кисти и т.н.Моята М ми е изкл.точна и си ми идва навреме,кръвен тест не мога да правя-доки каза че нямало такива(от малък град съм )признаци какви трябва да имам?

# 560
  • София
slavena80 , как така последният ти цикъл е бил на 19.09, а си забременяла на 22.11?  newsm78 Нещо силно ме обърка.

# 561
krasialex, при 15-дневно закъснение тестовете за бременност и ехографа би трябвало да покажат, ако има бременност. Признаци може и никакви да нямаш. Съветвам те ако не ти дойде цикъла до няколко дни да отидеш при друг лекар, ако трябва в друг град.
Успех

# 562
да,така и ще направя,но на много места четох че видеозона го хваща едва след месец,моя близка приятелка чак в 9 седмица,мен ме гледа през корема,възможно ли е да не е видяла? Sad

# 563
krasialex, наистина е малко вероятно да си бременна, защото теста щеше да покаже.Казваш, че преди 2 дни си правила последно тест.Мен ме гледаха на коремен ехограф в 8 г.с.

# 564
според вас още колко време да изчакам за да отида на друг лекар?

# 565
slavena80 , как така последният ти цикъл е бил на 19.09, а си забременяла на 22.11?  newsm78 Нещо силно ме обърка.

Ами много просто. Кървене имаше на 19.09. Тогава цикълът ми беше много нередовен. Имало е овулация, но не е имало кървене.Simple Smile Ние не се пазехме от август месец и ноември съм забременяла. Simple Smile Края на октоврми си правих тест за бременност и беше отрицателен. После тест си направих началото на декември. Имаше много бледа втора чертичка. Отидох на лекар. Лекарката каза, че има нещо ,н оне може ясно да го види ида почакаме една седмица. След една седмица направих тест и си бяха вече 2 тъмни черти. Отидох на лекар и тогава видя точица. С вагинален ехограф.

Според мен отидете при друг лекар за всеки случай. Може да не си бременна, но липсата на цикъл все пак трябва да се установи от какво е.  Peace

# 566
и при мен е така...Sad какво се случи с теб в крайна сметка? дойде ли?

# 567
В крайна сметка си бях бременна и родих прекрасен син, който вече е на 3 години! Hug
Успех!

# 568
именно,и аз така смятам,но лекарката ми каза че всичко било наред-дори каза-е 15 дни не е толкова много закъснение,в петък отивам при по-добър специалист,ще кажа после какво ми е казал,вече и аз незнам какво да си мисля-?

# 569
Отдавна е приключил момента с имплантирането, вече всяко кървене е проблем.Обърни си внимание.
Няма нормално кървене по време на бременност.Аз определено бих си направила кръвен тест и то отдавна щях да я свърша тази работа Peace

щом доктора каза че е рано ще изчакам до сряда защо да има паника?
ако беше на живот и смърт щеше да ми каже!
Има майки,които са кървелиу през почти цялата си бременност и имат здрави бебенца.
Ако сега започна да изпадам в паника какво ли е...ще се побъркам.
Не, се стресирай. Истината е, че не трябва да има кървене. Говори с лекаря си или ако се налага го смени не рискувай загуба на това което искаш. Така стреса е още по-голям.
А за майките които кървели през цялата бременност със сигурност са пили нещо, а ако не са ми се струва доста голям и непремерен риск за нещо толкова важно за една жена.
Успех. Peace

Ами много просто. Кървене имаше на 19.09. Тогава цикълът ми беше много нередовен. Имало е овулация, но не е имало кървене.Simple Smile Ние не се пазехме от август месец и ноември съм забременяла. Simple Smile Края на октоврми си правих тест за бременност и беше отрицателен. После тест си направих началото на декември. Имаше много бледа втора чертичка. Отидох на лекар. Лекарката каза, че има нещо ,н оне може ясно да го види ида почакаме една седмица. След една седмица направих тест и си бяха вече 2 тъмни черти. Отидох на лекар и тогава видя точица. С вагинален ехограф.

Според мен отидете при друг лекар за всеки случай. Може да не си бременна, но липсата на цикъл все пак трябва да се установи от какво е.  Peace
Извинявай, не можах да разбера след колко дневно закъснение лекарката ти е видяла точката? Peace

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 14:35 от Съншайн

Общи условия

Активация на акаунт