Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 826
  • 720
  •   1
Отговори
# 570
za sajelenie nqmam kiriliza za6toto na sam v balgariq no ako ne moje da pi6a taka molq za izvinenie

# 571
  • В сърцето на любимия човек
Ивана - форумът изисква използването на кирилица, затова горе в дясно, точно до името ти, има кредор, за да може да се пише на кирилица  Peace
Освен това в момента нямаш зададен въпрос в темата.

Послепис: Видях, че са те стимулирали с Кломид. Какви изследвания са правени преди това? Има ли направена спермограма и цветна снимка на фалопиевите тръби?
Както многократно сме писали - кръвен тест за бременност се прави най-рано 11 дни след доказана овулация, а уринарен - най-рано 12 дни след доказана овулация или за по-сигурно на първият ден от закъснението.

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 19:39 от пънче-мънче

# 572
Съншайн, някъде около 8-9 декември бях на преглед. Тогава видя точица. И ми направи снимка, на която аз нищо не забелязах. Simple Smile Но не мога да ти кажа колко дневно закъснение е било. Защото, както казах кървене последно имаше на 19,09. После е имало овулация, но не е имало кървене. Но аз не съм следила и засичала овулация. Може и странно да ви изглежда, но това са фактите от моята бременност. Написах ги, за да ви покажа, че ако нещо е писано да става, то ще намери начин да стане. Peace

# 573
Ако последен цикъл ти е бил на 19.9 , то на 8,9 декември още не ти е закъсняло Simple Smile По всяка вероятност си забременяла преди 19.9 и това кървене на него ден не е било истински цикъл .

# 574
  • София
Ако последен цикъл ти е бил на 19.9 , то на 8,9 декември още не ти е закъсняло Simple Smile По всяка вероятност си забременяла преди 19.9 и това кървене на него ден не е било истински цикъл .
Как да не е? Това са 3 месеца почти.

# 575
И как да не ми е закъсняло? Joy
От 19 септември до 9 декември са доста дни.
Истинско кървене си беше. Ако не искате не вярвайте. Аз казвам истината, нямам причина да лъжа. Simple Smile

А ако не мислите, че може да има по този начин овулация питайте гинеколозите си. Peace

# 576
опс, грешката е моя , аз смятам от октомври, Иначе не виждам нищо изключително в случая ти Simple Smile съвсем нормално е при последен цикъл септември , декември да видят точка Wink

# 577
# 578
Трой въпросът ми е към теб.Нормално ли е при киста ЛХ-9.46.Всички други хормони излезнаха добре.Поликистоза изключихме при преглед с ехограф.

# 579
Здравейте  ... Тъй като все още не разбирам от тези неща Имам няколко въпроса ,може и да ви звучат глупаво ,но се пак ще ги задам  Wink
Първия въпрос ми е - може ли тестовете за бременност да отчитат резултат 1 седмица преди закъснението на цикъла и задължително ли е да чакаме да ни закъснее  и тогава да правим тест ? ...
Втория въпрос ми е - тестовете на шуър чек отчитат само при закъснение ,така ли е ???
При мен нещата са следните - Трябва да ми дойде другата седмица , но аз направих 3 теста от нетърпение Wink ... 1 на шуър чек - Отрицателен и 2 на КЛИЪР ПИСАЛКА CLEAR hCG тест - Положителни .... Възмажно ли е да съм бременна или е рано да се каже ??
Кой тест бихте ми препоръчали??
 А колко много искам да съм бременна не е истина  Crazy
Благодаря предварително за отговорите   bouquet

# 580
Вероятно е да си бременна
Тест, който ще ти покаже със сигурност е кръвният така че можеш да скокнеш до някоя лаборатория и да си направиш един

# 581
Според мен най-сигурно е да изчакаш закъснението. Щом си толкова нетърпелива най-добре си пусни кръвен тест в някоя лаборатория, а и е много по-надежден от обикновения  Peace
Аз не разбирам от тестове, така че не мога да ти препоръчам, правила съм си само с шуър чек.
Пожелавам ти резултата да е положителен   bouquet

# 582
Трой въпросът ми е към теб.Нормално ли е при киста ЛХ-9.46.Всички други хормони излезнаха добре.Поликистоза изключихме при преглед с ехограф.

На коя дата ти е правен теста ?
Ако е правен на 3 ден след цикъла, 9.46 е нормална стойност.

# 583
Съншайн, някъде около 8-9 декември бях на преглед. Тогава видя точица. И ми направи снимка, на която аз нищо не забелязах. Simple Smile Но не мога да ти кажа колко дневно закъснение е било. Защото, както казах кървене последно имаше на 19,09. После е имало овулация, но не е имало кървене. Но аз не съм следила и засичала овулация. Може и странно да ви изглежда, но това са фактите от моята бременност. Написах ги, за да ви покажа, че ако нещо е писано да става, то ще намери начин да стане. Peace
Ясно доста време трябва да мине, за да се види нещо! Peace
Благодаря за отговора.
  bouquet

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 23:11 от Съншайн

# 584
Здравейте! Днес се присъединих към този сайт,защото много пъти чета изключително полезни неща и виждам как тук всички се подкрепят.Аз напуснах България неотдавна и сега живея с приятеля си на семейни начала.Много ми е трудно в друга държава,нови хора,различна култура,далече съм от семейството си.Не е лесно определено и всяка подкрепа ми е добре дошла.Имам един въпрос,не знам дали ще прозвучи глупаво или наивно,но ми се искаше да споделя какво ме тормози. EmbarassedС приятеля ми не се пазим,не че бебеправим,но просто и да се случи,ще се радваме много.От няколко дена(малко преди и след овулация) имам болки ниско долу,по-скоро,ако трябва да се изразя точно,мисля,че са яйчниците,защото ме боли от двата края,макар че отляво ме боли повече.Изключително раздразнителна и нервна станах без никаква причина,а до цикъла ми има 8-9 дена.Преди не съм била така преди цикъл.Особено през нощта много ме боли,както казах,най-вече отляво.Разбира се,потърсих медицинска помощ като се върнах в България за малко.Гинеколожката каза,че нямам кисти,от което се опасявах,но както ме гледаше на ехограф изведнъж подскочи и каза,че трябва да ме види отвътре,защото мислела,че вижда сакче,тоест,че съм бременна. Thinking EmbarassedКато погледна и отвътре каза нещо за лигавицата на матката ми,с една дума,че лесно може да се обърка дали съм бременна или просто защото съм пред цикъл.Каза,че е твърде рано за да каже със сигурност и трябва да чакам закъснение.Аз по принцип съм с обърната матка и тя ми каза какви пози,интересното беше,че без да знам предварително,ние ползваме точно тях  Joy Нямам и цистит(макар че напоследък пишкам много често,една нощ не мога да изкарам без да стана),нямам и течение-нищо.Тя даже каза,че влагалището ми е изключително чисто без течения.Обаче болка има и то постоянно,една ''почукваща'' и неприятна.И тези нерви...Не знам внушавам ли си,но дали някой не е споделял преди моето състояние... newsm78Извинявам се за дългото писмо  Embarassed

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 15:31 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт