Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 972
  • 720
  •   1
Отговори
# 135
Шеринка как разбра,че си бременна толкова рано?  Hug

# 136
Здравейте всички!
Редовно чета форума по различни поводи,но за първи път пиша Wink
Имам притеснения и реших да ги изкажа тук. Имам точен цикъл 29-30 дни последния беше на 11.08 и съответно трябваше да имам на 9-10.09 да ама не!!! Този месец за първи път правим опити за бебе.Правих тест на 11.09 отрицателен,тази сутрин пак отрицателен.Никога не ми е прескачал или закъснявал М повече от 2-3 дни и почвам да се вкарвам във филм за кисти и проблеми. От друга страна бях на гинеколог Юли и всичко си беше ок!Незнам какво да мисля и се притеснявам:( От друга страна последните ни опити бяха на 5.09 и 9.09, а този месец бях и на море.
На лекар, ще отида към 20.09 за да не ми каже че отивам рано.
Моля,ако ви се струва глупаво не ми се сърдете, а ме успокойте!
Бих се успокоила даже ако ми дойде М само да знам, че съм здрава и всичко си е в реда си.
Поздрави и успех на всички Wink

# 137
Изчакай още една седмица и ако не ти дойде отиди на лекар да те погледне. Междувременно можеш да направиш още един тест с първа сутрешна урина след няколко дни.
Обикновено при бебеправене цикъла се пообърква малко при повечето момичета

# 138
Ами имам доверие на доктора, доста дълго е практикувал и много бременности е проследил. Щом погледна каза НЕ. След това разбира се погледна още по-обстойно, но каза, че 100% е не. Ти си разбрала още на деня, в който е трябвало, да ти дойде, а аз бях с 2 седмици закъснение и евентуално по моите сметки, при бременност е трябвало да е 5г.с., което предполага да се види сакче, но нямаше. Нищо живот и здраве за всичко си идва момента Simple Smile Поздрави

Според мен си бременна, но си била с късна овулация и си забременяла по-късно от колкото си мислиш и като си отишла на гинеколог е било много рано да се види каквото и да било.

Тези клиър вю ми показаха бледа линийка на чхг 16,67.......което е многоооо по-рано от момента когата ще се види каквото и да било на вагинален прегед/почти 10-15 дни след тази стойност се вижда нещо/

# 139
Момичета, може ли някоя от вас да ми разясни за имплантационното кървене. Доста се поворих и четох за него и съвсем се обърках.

Последната ми М. беше на 24.08. От вчера се появиха съвсем леки кървави нишки в малко бледожълтеникава слуз. Но днес към обяд стана леко течение. На 20.09 очаквам следващата М.
Рано ли е в понеделник за кръвен тест?

# 140
  • София
Зависи кога ти е била овулацията. Това кървене е строго индивидуално. Някои изобщо го нямат. Ако са минали 10-12 дни от О., можеш да направиш кръвен.

# 141
Ако се чувстваш комфортно, имаш желание, таткото няма някакви притеснения, може, даже е желателно, защото когато майката е щастлива и спокойна, така се чувства и бебето.

Сега, не е желателно да сте бурни и необуздани, и съседния блок да разбере какво става у вас. Ама пък ако не може да се сдържите Laughing .

Не зная др.мами дали са като мен-когато се налага да се разделят с половинката си, за мен това е е труден момент дори и за кратко време, макар, че за мен краткото време ми се струва една година. За това и попитах.
Благодаря!

# 142
Шеринка как разбра,че си бременна толкова рано?  Hug

колко рано- цели 14 дни ми закъснява, а никога не ми е закъснявало! А и теста си го показа.
Защо?

# 143
Ако се чувстваш комфортно, имаш желание, таткото няма някакви притеснения, може, даже е желателно, защото когато майката е щастлива и спокойна, така се чувства и бебето.

Сега, не е желателно да сте бурни и необуздани, и съседния блок да разбере какво става у вас. Ама пък ако не може да се сдържите Laughing .

Не зная др.мами дали са като мен-когато се налага да се разделят с половинката си, за мен това е е труден момент дори и за кратко време, макар, че за мен краткото време ми се струва една година. За това и попитах.
Благодаря!

Моят мъж една вечер да го няма, не мога да спя... Беше за една седмица командировка и не съм спала 6 вечери, докато си дойде. Сега кати му се налага да е нощна много трудно заспивам. Луда работа Laughing

# 144

Благодаря!

Моят мъж една вечер да го няма, не мога да спя... Беше за една седмица командировка и не съм спала 6 вечери, докато си дойде. Сега кати му се налага да е нощна много трудно заспивам. Луда работа Laughing

Разбирам те, аз също съм така, някой ще кажат "ооо и аз бях така, но с времето, с децата и работата се преодолява", но аз не съм от тия жени, просто по природа съм такава, само малко да се забави или да не се обади и се побърквам.

# 145
Здравейте, мили дами, искам да попитам /в едва в началото на бременността съм-15 дни/, мога ли да пия дименхидринат/ хапчета против това да не ти прилошава по време на дълъг път/, утре се прибирам в Бургас-обикновено вземам само 2/едното 30мин.преди самото пътуване, а 2то по средата-обикновено в Сливен, там има 5-10мин.почивка автобуса преди да потегли за Бургас?
Тия хапчета са ми като спасение, когато пътувам на дълги разстояния, иначе съм загубена без тях.

# 146
Обади се на лекаря си!!!!!!!!!!

# 147
  • В сърцето на любимия човек
Шеринка - прочети на листовката дали е подходящо за бременни , а ако нямаш листовка - попитай в най-близката аптека. Ако не е подходящо могат да ти дадат друго лекарство, съобразено с бременността ти!

Редакция:
Не се прилага при бременност и по време на кърмене.

http://apteka.framar.bg/05000728/%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BD% … 0-%D0%BC%D0%B3-30

# 148
na 28.08 se sluchi gafa prieh eskapel doide mi s 3 dni zakusnenie no tozi mesec veche mi zakusnqva 5 dena pravih 4 testa i sa otricatelni... vuzmojno li e testovete da ne otchitat pravilno ili kakvo e spored vas? bolqt me gurdite krusta i imam obilno bqlo techenie.. kajete neshto zashtoto otkacham veche

# 149
perdence, освен да ти препоръчам да посетиш гинеколога си друго не мога да те посъветвам. Щом тестовете са отрицателни, значи не си бременна. Но това бяло течение, че и обилно  ooooh! вместо да питаш по форумите какво може да ти е - отивай на лекар!!!
И пиши на кирилица!

Общи условия

Активация на акаунт