Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 799
  • 720
  •   1
Отговори
# 240
Само лека справка може ли?
Ако има закъсняла овулация-на 18ти септември,възможно ли е при секс на 16ти срещу 17ти да направим чудото?Доколкото знам,ако на теста за овулация чертичките са еднакво оцветени има овулация след 12 до 36 часа.Нали е така?Теста беше Клиъровю
15.09-бледа черта с въображение
16.09-бледа черта с бъображение
17.09-бледа черта
18.09-две еднакво бледи черти
19.08-бледа черта

# 241
Здравейте трябваше да ми дойде на 20 но не е идвало.Направих си тест и показа EFP но бледо. На 35 съм вече имам 2 дъщери и малко се съмнявам. Тази вечер пак си направих тест и пак показа  EFP.
Дали лъжат тестовете или наистина съм бременна?  Shocked Shocked Shocked

# 242
mam4e11278, дори и бледа, втората чертичка означава бременност. Дано да е желана! Успех ти желая!

# 243
mam4e11278, дори и бледа, втората чертичка означава бременност. Дано да е желана! Успех ти желая!

Ау не мога да повярвам. Не е нежелана обичам децата и бих отгледала още едно.Изненадах се не сме планирали бебе но явно то се е планирало. Joy Незнам само как ще съобщя на голямата ми дъщеря те по-големите съм чувала се ядосват не искат бебета в къщата.Но ще го приеме. Laughing Леле още ми е странно как та аз не съм много на младини вче но....  Hug

# 244
mam4e11278   bouquet Радвам се за теб!
Аз съм на 37 год. и се боря за второ дете! Нищо им няма на годините ти; екстра си за трето дете! Wink
Не се притеснявай за голямото ти момиче; бебето ще е твоя грижа, тя ще е горда кака!

# 245
Здравейте мамиииииииииииии днес видях втората чертичка, бледа но все пак беше там Simple Smile

# 246
Така, след като видях втората бледа чертичка се обадих на една гинеколошка тя ми каза че не могло да отида да ме прегледа, защото било много рани по мои сметки сме го направили на 14 или 15 този месец. Искам да ви попитам мога ли толкова рано да отида на преглед и да се потвърди бременността?

# 247
Първо честито и се успокой Simple Smile Дори да отидеш няма какво да се види. Изчакай още 12-14 дена и едва тогава можеш да отидеш, ако отидеш по рано просто ще си хвърлиш парите на вятъра.

# 248
Ами едната на която се обадих каза да отида, а другата ми каза същото като теб след около 14 дни да. Ако отида може ли да ми потвърди само че има бременност а ??? Simple Smile Леле леле много се радвам Simple Smile

# 249
Не не може! На този етап единственото което може да ти потвърди бремеността е уринен или кръвен тест. Според мен не си хаби парите и отиди след 14 дена.

# 250
Добре благодаря ти Simple Smile Разбрах те Simple Smile

# 251
mam4e11278   bouquet Радвам се за теб!
Аз съм на 37 год. и се боря за второ дете! Нищо им няма на годините ти; екстра си за трето дете! Wink
Не се притеснявай за голямото ти момиче; бебето ще е твоя грижа, тя ще е горда кака!
Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам ти и на теб да видиш  EFPHug
Днес отидох при гинеколог, бременна съм в 3 г.с. Аз малко учудващо им го казах но се зарадваха.Разхождахме се днес следобед цялото семейството и по едно време нещо всички млъкнаха и аз им викам "Ще си имаме бебе.Бременна съм!" всички ме спогледаха странно но важното е че се радват. Hug

# 252
3 Седмица означава, че си си една седмица преди да ти е дошло Simple Smile На лекар се ходи след поне 10 дневно закъснение-преди това е просто безмислено Wink

# 253
Сигурно ще си помислите, че съм много мнителна, обаче имам чувството, че тук някои потребителки-деца се регистрират само да се гъбаркат и да ни пързалят.

# 254
Здравейте,

От много време чета форума и най-накрая се реших и аз да се включа Rolling Eyes Последния ми цикъл дойде на 03.09.2012. С моя приятел решихме да се пробваме за бебе... Като изключим факта, че "правенето на любов" беше изключително странно всичко което трябваше да стане - стана. По принцип си усещам овулацията (жестоки болки в някой от яйчниците), но този месец не усетих абсолютно нищо Sad Бебеправихме точно 3 пъти на 9я ден, на 12я ден и на 19 ден от началото на МЦ. Между 12я и 19я ден нещо се бях ошашкала и реших да се пробвам с тест за ранно установяване (мисля, че беше clear), но той категорично показа една чертичка. Обикновено ми идва доста по-рано от следващата дата (с изключение на 1 път, когато имах киста и хич не дойде), но към момента червената лелка я няма... От няколко дена съм супер изнервена (паля се от най-малкото), имам жестоки болки в кръста (по принцип всеки път съм така като добавим и болезнени гърди), гърдите изобщо не ме болят, а преди 2 дена реших, че ми е дошло, но беше само някакво течение, което днес го няма Shocked Знам, че никоя от вас не може да ми каже със сигурност каквото и да било, но просто се вкарвам в някакви филми сама... Ааа, забравих да отбележа, че от 17.09.2012 пия фолиева киселина... та това още повече ме обърква... четох, че по принцип това не влияе на цикъла, но имаше момичета в този форум, които споделят, че им влияе. В момента съм с жестоки болки в кръста, подут корем, силно изразена раздразнителност и страшно много ми се яде сладко Embarassed Не очаквам отговор от никой... просто малко окуражение и съвет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт