Бременна ли съм? - За всички, които имат съмнения

• 56 862
  • 720
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте! Не знам дали тук е мястото да питам, но ако не е, моля да ме извините!
От няколко дена имам странно прималяване, като замайване, и все се случва към 4 следобяд. Имах предна неуспешна бременност, за която се усъмних единствено от такива прималявания, обаче те започнаха на доста по-късен етап и бяха около обяд и вечер (без конкретен час). Искам само да питам, на някого случвало ли му се е така при много ранна бременност, по едно и също време на деня да получава замайване? Опитвам се да изключа възможността да си самовнушавам.

# 526
Тук му е мястото, ама да беше написала днес кой ден ти е , закъснява ли ти ...

# 527
Не, не ми е закъсняло. 29-ти ден ми е, този месец за първи път мисля, че долу-горе хванах кога е овулацията - около 20/21 ден. Точно затова се съмнявам какво е това. Предния път вече ми закъсняваше като ми се замайваше главата. А около 5 дена след зачеването бях започнала да се събуждам посред нощ. Сега няма такова нещо.

# 528
Погледни предната страница и ще намериш отговор на въпроса си .

# 529
Четох преди да пиша, но видях само, че е възможно да си самовнушавам заради предходните симптоми. Не намерих обаче някой да е писал за замайване по едно и също време в продължение на няколко дена (на толкова ранен етап). А това ме интересува.

# 530
закъснява ми с 3 дни, доста необичайно, обикновено ми идва навреме, имам странно усещане в гърдите, на работа се изморявам доста по-бързо и не мога да се концентрирам изобщо.... утре ще си купя тест, освен ако не ми дойде...нз

# 531
На мен ми закъснява 6 ден,направих 3 теста и трите с не тълкова ярка черта.От вчера имам леко кървене,което ме уплаши.Холдих на доктор,който каза,че е рано и сряда съм на преглед.И сега дали съм, какво ще се случи...стискам палци

# 532
  • В сърцето на любимия човек
закъснява ми с 3 дни, доста необичайно, обикновено ми идва навреме, имам странно усещане в гърдите, на работа се изморявам доста по-бързо и не мога да се концентрирам изобщо.... утре ще си купя тест, освен ако не ми дойде...нз

Купи си тест и го направи с първа сутрешна урина. Ако е положителен - изчакай една седмица и така отиди на лекар, за да може да се види плодният сак. Междувременно започни да пиеш фолиева киселина. Успех и дано видиш желаният брой чертички на теста.

На мен ми закъснява 6 ден,направих 3 теста и трите с не тълкова ярка черта.От вчера имам леко кървене,което ме уплаши.Холдих на доктор,който каза,че е рано и сряда съм на преглед.И сега дали съм, какво ще се случи...стискам палци

Макар и бледа - щом има втора черта - значи си бременна, засега тихичко честито  Peace За да си спокойна, може да пуснеш кръвен бета ЧХГ тест и след 48 часа в същата лаборатория още веднъж. Ако стойностите се удвояват, значи всичко е наред. При стойност над 1000 единици, може да се види плоден сак, затова лекарят ти е казал, че е рано. Относно кървенето - лежи и почивай повече и попитай лекарят си, дали не е добре да ти изпише Утрогестан - изписват го на много момичета при подобно леко кървене в начална бременност. Междувременно може да пиеш Но шпа, ако имаш спазми - изписва се на бременни жени, за да се намалят контракциите на матката, както и фолиева киселина. Успех и стискам палци!   Peace

# 533

Макар и бледа - щом има втора черта - значи си бременна, засега тихичко честито  Peace За да си спокойна, може да пуснеш кръвен бета ЧХГ тест и след 48 часа в същата лаборатория още веднъж. Ако стойностите се удвояват, значи всичко е наред. При стойност над 1000 единици, може да се види плоден сак, затова лекарят ти е казал, че е рано. Относно кървенето - лежи и почивай повече и попитай лекарят си, дали не е добре да ти изпише Утрогестан - изписват го на много момичета при подобно леко кървене в начална бременност. Междувременно може да пиеш Но шпа, ако имаш спазми - изписва се на бременни жени, за да се намалят контракциите на матката, както и фолиева киселина. Успех и стискам палци!   Peace
[/quote]

Искренно се надявам с мен всичко да е наред...забелязвам,че когато ходя или върша работа вкъщи , натоварвам се... тогава има кървене, когато лежа всичко е спокойно.Доктора каза за сега нищо да не пия в сряда като ме види ще каже.Предполагам кървя от имплантирането... незнам... но когато чета из форума и тръпки ме побиват ...особено като пише за аборт и всЯКАКВИ ДРУГИ НЕЩА.
Той каза да не чета.Да си почивам и в сряда ще клаже дали всичко е наред.Но трае ли сърце... аз издивявам...от притеснение.Ако каже,че всичко е наред ще съм спокойна.Пия фолиева киселина всеки ден.Но шпа не ,защото не е чак такава болка.

# 534
Отдавна е приключил момента с имплантирането, вече всяко кървене е проблем.Обърни си внимание.
Няма нормално кървене по време на бременност.Аз определено бих си направила кръвен тест и то отдавна щях да я свърша тази работа Peace

# 535
Отдавна е приключил момента с имплантирането, вече всяко кървене е проблем.Обърни си внимание.
Няма нормално кървене по време на бременност.Аз определено бих си направила кръвен тест и то отдавна щях да я свърша тази работа Peace

щом доктора каза че е рано ще изчакам до сряда защо да има паника?
ако беше на живот и смърт щеше да ми каже!
Има майки,които са кървелиу през почти цялата си бременност и имат здрави бебенца.
Ако сега започна да изпадам в паника какво ли е...ще се побъркам.

# 536
Zdraveite momi4eta. Izvinqvam se 4e ne pi6a na kirilica oba4e q nqmam instalirana na komputara. Iskam da se obarna kam vas po edin mnogo vajen vapros koito me tormozi ot izvestno vreme. Pritesnqvam se da ne sam bremenna. Posledniqt mi polov kontakt be6e v na4aloto na uli i ot togava cikala vinagi si mi idva na vreme ne e zakasnqval. No edna poznata naskoro mi spomena za cvetna bremennost i az bukvalno izpadnah v ujas. Napravih si 4 testa za bremennost i 4etirite sa otricatelni. No vaprosa mi e ako nedai si Boje sam bremenna v 3 ili 4 mesec testa 6te go ot4ete li? Blagodarq vi predvaritelno.

# 537
Zdraveite momi4eta. Izvinqvam se 4e ne pi6a na kirilica oba4e q nqmam instalirana na komputara. Iskam da se obarna kam vas po edin mnogo vajen vapros koito me tormozi ot izvestno vreme. Pritesnqvam se da ne sam bremenna. Posledniqt mi polov kontakt be6e v na4aloto na uli i ot togava cikala vinagi si mi idva na vreme ne e zakasnqval. No edna poznata naskoro mi spomena za cvetna bremennost i az bukvalno izpadnah v ujas. Napravih si 4 testa za bremennost i 4etirite sa otricatelni. No vaprosa mi e ako nedai si Boje sam bremenna v 3 ili 4 mesec testa 6te go ot4ete li? Blagodarq vi predvaritelno.
Спокойно, не си бременна, тест отчита след закъснение, а даже и преди закъснение може да отчете бременност! Няма как да си с цветна бременност, щом ти идва, ако е цветна бременност, ще е зацапване, но не и кървене! А щом си правила тест, спокойно!  Wink А пък и при последен полов акт от юли, досега щеше да ти личи вече, ако беше бременна!  Mr. Green

# 538
На някои хора трябва да им се забрани да правят секс .... Mr. Green

# 539
На някои хора трябва да им се забрани да правят секс .... Mr. Green

smile3501

Общи условия

Активация на акаунт