АГ клиника Селена гр. Пловдив- 10!

• 133 375
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
мен ми предстой второ раждане живот и здраве през февруари.родих първото си дете в селена при д-р ненев много съм доволна,но сега за второто се двуомя между д-р даскалов и д-р карагьозов.мамите раждали при д-р карагьозов могат ли да споделят как проти4ат прегледите при него,мой приятелки ми казаха 4е всеки път преглеждал вагинално,това не е ли опасно и вярно ли е по принцип.благодаря ви предварително

# 16
  • гр.Раковски
peteto28 пациентка съм на д-р Карагьозов от 2 години.След 3 годишна борба за 2 детенце,в момента съм бременна в 6 месец,благодарение на него.Нямам думи с които да опиша човечността,търпението и професионализма с които Д-р Карагьозов се отнася към пациентките си.Наистина преглежда и вагинално,но не виждам това какъв проблем е.Мойте приятелки също раждаха при него и също са изключително доволни.Сигурна съм , че няма да съжаляваш ако го избереш.

# 17
Здравейте,преди време бях питала за Ставрев? Някоя раждала ли е при него? Да пише някой ред или ако сте чували отзиви евентуално.....

# 18
blagodarq ti za otgovora bgklr i az sam se sprqla na nego ne 4e me pritesnqva ne6to vaginalnoto no po princip pove4eto lekari nali do 9 mesec ne preglejdat vaginalno i zatui mi se stori strano a i moi priqtelki sa me napla6ili 4e mojelo da zapo4ne prejdevremeno rajdane,no 6te otida pri nego na pregled i nqma da obra6tam vnimanie na izli6ni izkazvaniq:)))

# 19
  • Пловдив
peteto28 ,може да не искаш вагинални прегледи.Смятам ще те разбере.Аз също не исках да ме преглеждат вагинално безпричинно всеки месец.Но истината е,че и никой лекар не пожела.Минах през 4 ма по време на бременността

Таксува ли допълнително вагиналния преглед д-р Карагьозов?

# 20
незнам дали го таксуват допалнително още не сам се започнала  да ходя до него тъй като не сам от пловдив,но мисля че наистина няма смисал всеки месец от вагинален преглед.ще пиша когато започна да го посещавам:))

# 21
  • гр.Раковски
По принцип всеки път ме преглежда вагинално,с вагиналния и коремния ехограф и прегледа струва 50 лв.Но и много пъти не ми е взимал и пари.Като например последния път гледа ме около 30 мин.с ехографа като пуска и 4д.Имаше съмнения за състоянието на бъбречетата,звънна на д-р Даскалов да отидем на преглед при него,защото неговия ехограф бил по-добър,като д-р Карагьозов ни придружи за да обясни какво точно го е притеснило.За прегледа в неговия кабинет не ми взе пари.Мисля , че това биха го направили много малко доктори , да не кажа почти никой.

# 22
  • Sunshine state
И аз родих миналата година в Селена и се записвам да следя темата за новости.Може пък да се престраша за 2-ро.  Sunglasses  Grinning

# 23
  • Пловдив
Привет и от мен в новата тема! След известно време, живи и здрави ми предстои раждане в "Селена". Там родих и първото си дете при д-р Даскалов - страхотен човек и професионалист. Сега пак при него.
Четох предната тема, но не видях някой да е писал за поставяне на Анти Д-гама глобулин при несъвместимост на кръвните групи на майка с (-) Rh и бебе с (+). Преди 5 години си я носих аз или трябваше да заплатя допълнително. Сега някой може ли да каже как стоят нещата?

Ваксината все още се заплаща или ти си я носиш.

А относно гинекологичен преглед по време на бременността има си такъв и е задължителен в 20 седмица и после пак, но не помня точната седмица. При мен се установи мека, скъсена шийка, коригираха ми лекарствата, защото си имах и контракции по време на цялата бременност. Как без преглед се установява това.  Thinking Но и аз съм чувала, че има лекари, които не правят гинекологичен преглед по време на бременност. Иначе преглед с вагинален ехограф през цялата ми бременност не е правен.  Peace

# 24
Записвам се, момичета, насочила съм се към д-р Кръшков. При мен се налага секцио заради миома 8 см, която доктора ще прецени дали да извади с бебчо.
Пожелавам на всички раждане с най-щастливия финал!

# 25
  • Пловдив
Бамбуча,голямка миома си отглеждаш.Каква е точно?Знаеше ли за нея от преди бременността?Принципно не ги махат по време на секцио заради голямата кръвозагуба

# 26
Elfita, да знаех за нея, откриха ми я април 2011 и беше 4 см, във ВМИ искаха да я махнат, но аз непожелах тогава. Реших да направим първо поне 1 бебенце и тогава да мисля, доктора каза, че няма да пречи. Иначе започна да расте заедно с матката, когато забременях. Доки каза, че ще порасне до 8-10 см до края - надявам се. Иначе е вътре в матката отдолу точно преди шийката, като една тапа е. А д-р Кръшков и той това ми каза като бях на 4Д, че заради кръвозагубата предпочита ако има вариант да не я маха, че щяла да се свие след това, но докато не ме отвори няма как да прецени.

# 27
  • Пловдив
Бамбуча,хубаво си направила да забременееш така.Пък после ще му мислиш.Отделно,че се свиват след раждането и може да стане малка.

# 28
  • Sunshine state
незнам дали го таксуват допалнително още не сам се започнала  да ходя до него тъй като не сам от пловдив,но мисля че наистина няма смисал всеки месец от вагинален преглед.ще пиша когато започна да го посещавам:))
Аз родих при д-р Карагьозов и съм много доволна от всичко-отношение и професионализъм,а аз съм голям чешит и усетя ли някой да не ми вдъхне доверие,не се навивам.
Прегледите при него започнах 3 седмици преди раждането,понеже си бях на ЖК по ЗК и бременността ми беше нормално протичаща,та нямаше смисъл по-рано да плащам за всеки преглед.Бяха всяка седмица по веднъж.2 пъти ме прегледа вагинално,1 път не и цената беше еднаква-50лв. на посещение.
Секциото ми мина като по вода.Идваше да ме посещава на ден поне по веднъж. След операцията ходих за махане на конци и за преглед,не ми взе нищо и го гоних с едни торби с бонбони из кабинета,защото му беше неудобно да ги приеме. Laughing
Живот и здраве,пак бих родила при него. Peace

# 29
Точно редовните вагинални прегледи ме спасиха да не родя още в 29 седмица, така, че се радвай, че има лекари, които още държат на това Peace.
За д-р Карагьозов каквото и да напиша , ще е малко  bouquet. Един от малкото лекари, за които не съм срещала отрицателно мнение.

Общи условия

Активация на акаунт