АГ клиника Селена гр. Пловдив- 10!

• 133 504
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
момичета раждали в селена при сре6тата с анестесиолога какво говорихрте?

# 121
  • в сърцата на децата <3
Момичета някой знае ли дали има или ще има ли скоро вана за раждане в Селена? При д-р Петрова съм и ми се иска да раждам при нея, като дойде времето, но искам и да раждам водно. За сега съм чувала, че в св. Георги само има такова нещо...

Скоро до колкото знам няма да има  Wink Това е инфо от училището за родители на Селена там коментирахме, че водното раждане в Пловдив в момента е възможно само в Св Георги и дори май не е сигурно и трябва да се провери, защото се водело само от една лекарка, но за там вече не мога да коментирам  Peace
Благодаря за отговора   bouquet

# 122
  • Пловдив
момичета раждали в селена при сре6тата с анестесиолога какво говорихрте?
Задаваше въпроси, след което попълни някакви документи и ме прати с един куп тестове към Кожния диспансер...
но аз по принцип съм си проблемна - имам куп доказани алергии и още толкова не доказани Whistling

# 123
♥Elfita♥ ,то всичко зависи от анестезиолога,аз имам четери броя операций с пълна упойка и не съм вила от болка,значи зависи от анестезиолга и от вида на операцията(за какво точно е)..)))Естественно че лекаря преценява,попитах защото познати които са раждали при Даскалов винаги са били със пълни упойки,затова  Peace
Аз съм раждала при д-р Васил Даскалов със спинална и епидурална. Нямах болки, защото ни обезболяваха непрекъснато, сега живи и здрави пак при него ще раждам.
А аз да попитам, какво влиза в цената за секциото,защото доктора ми спомена, че си влизали някакви изследвания, но каза да питам там.

# 124
  • Пловдив
Аз като раждах март месец влизаха в цената всички изследвания, които ти се правят преди раждането. Отидох там предната седмица и ми взеха кръв и урина за тях. В цената влиза и консултация с анестезиолог, консултация с лекар по вътрешни болести, ЕКГ.

# 125
Аз ще раждам секцио там след няколко дни и до сега си платих всички изследвания,включително и тези които се правят седмица преди секцио. Консултацията с анестезиолога влиза в цената ,но за изследвания не. Може би тия които са сутринта преди самата процедура, те ако влизат.....За тях ще ви дам инфо след седмица ,живот и здраве......

# 126
  • Пловдив
Явно вече не влизат в цената тогава. По мое време Даскалов си ми каза, че са включени. След това 5-6 дни преди секциото отидох до Селена да дам кръв и урина. На касата платих 5 лв. само за един допълнителен кръвен фактор за съсирването, че бях на инжекции - той не беше в стандартните изследвания за раждането.

# 127
Здравейте, пак от мен.Аз взех вече много да се вълнувам откакто влезнах в деветия месец.Не съм наясно като родя бебчо при мене ли ще бъде или в детска стая.Имам някакъв спомен,че имаш избор,но не съм сигурна че съм го прочела или се лъжа.

# 128
  • Пловдив
Здравейте, пак от мен.Аз взех вече много да се вълнувам откакто влезнах в деветия месец.Не съм наясно като родя бебчо при мене ли ще бъде или в детска стая.Имам някакъв спомен,че имаш избор,но не съм сигурна че съм го прочела или се лъжа.

Да,може да избираш
Ако искаш да е при теб,ще го взимат за къпане и смяна на памперс

# 129
А някой да знае случайно колко струва преглед с цитонамазка? Ехограф? newsm78 Не става въпрос за ЖК. Peace

# 130
А ако избера да е при тях как ще го виждам само за кърменето ли?

# 131
  • Пловдив
А ако избера да е при тях как ще го виждам само за кърменето ли?

Карат ти го за хранене.После идват да ги взимат.Ако не искаш,не го взимат.Гушкате се.Като ти дойде в повече го караш в бебешката стая.Или ако влезе някоя сестра,санитарка тя го кара.Ако пък не може да ставаш и никой не идва-натискаш бутона и ще дойдат.
И тъй като при мен се случи така,че бях сама в стаята,никой не влезе от персонала,а имах спешна нужда от помощ се обадих на регистратурата от мобилния и казах спешно да дойде сестра в трета стая

# 132
Няма такова нещо. Детенцето през деня е при теб, ако имаш свиждане или искаш да си починеш им се обаждаш и взимат бебчето. Всичко зависи от това какво ти искаш. Колкото до смяната на памперсите, показват ти как се прави, оставят ти памперси и мокри кърпички в стаята и ако искаш ти го сменяш. Ако видиш, че се е наакало и не можеш сама да се справиш им звънваш, идват и ти оправят детето.

# 133
Благодаря ви момичета!Важното е,че все пак имам някакъв избор и при нужда мога да разчитам на тях.

# 134
  • Пловдив
А някой да знае случайно колко струва преглед с цитонамазка? Ехограф? newsm78 Не става въпрос за ЖК. Peace

Зависи при кой лекар. До колкото знам може и с направление от ЛЛ при определени доктори. От началото на годината само д-р Ставрев преглеждаше на по-високи цени. Аз последно при д-р Минев, преди 2 седмици, си платих както обичайно 60 лева за ГП+УЗП+цитонамазка, макар, че отидох за ехография на млечни жлези, ама така и така бях там.......От 19.11. и неговите цени се вдигат и май за изреденото по-горе става с 10 или 15 лева отгоре, не ги загледах подробно цените. За другите лекари не знам. Предполагам, че ще е 60 лева, защото д-р Минев работеше в кабинета си на цените от болничния ценоразпис.

Общи условия

Активация на акаунт