Chanel

• 101 501
  • 616
  •   1
Отговори
# 165
Един въпрос - лакът Eastern Lights го няма при нас, нали?  Rolling Eyes

Няма го.
Мерси.  Peace

# 166
Много полезни неща сте написали в темата за Шанел, момичета:)

Веси, и аз обожавам Руж от кръглите ружчета на Шанел - ле-ле, колко е готин само:))Той е от онази невероятна византийска колекция на която и вървя по петите:)

Ice Princess много практични неща има в твоите постинги, браво!Обезателно и аз ще ги приложа.

Иначе аз си взех Бейджес 30, но още не съм я пробвала, имам 10, сега скочих директно на 30, дали не сгреших?
Може би все пак трябваше да взема 20. Вие какво мислите?

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 19:20 от Ara_bella

# 167
  • Бургас
Аз веднага си взех 30-ката да си я ползвам лятото и не сгреших . Вече съм с тен и стои страхотно, направо съм влюбена в тази пудра. А и според мен не е толкова тъмна , за мен тъмните цветове точно от 30 започват. Иначе за през зимата съм 20 номер след проби чудене и маене  Grinning.
Според мен не си сгрешила , при по- леко слагане или на принципа "целуната от слънцето".

# 168
  • Torino,IT
Аз още нямам тен, но при леко нанасяне стои добре. Това което ми харесва в тази пудра е консистенцията ѝ и как озарява кожата, но определено като си отида в София ще взема 20. С 30 не си паснахме.
По темата да кажа че съм очарована от компактната пудра в цвят Dore. Изравнява тена страхотно.

# 169
Аз съм много бяла, но и тен хващам, така че ще видиме:))

ФДТ през лятото, доколкото нося такъв е 30:)

# 170
Днес получих от приятеля си първия си Шанел 5 Heart Eyes Веднага взех вана, излезнах и се напръсках, няма такова удоволствие. Вечният парфюм, който май вече дораснах да нося. ((praise)

# 171
Днес получих от приятеля си първия си Шанел 5 Heart Eyes Веднага взех вана, излезнах и се напръсках, няма такова удоволствие. Вечният парфюм, който май вече дораснах да нося. ((praise)

Абсолютно:)))
За мен това е най-прекрасния парфюм на света.Simple Smile

Наистина иска израстване, много вярно си го написала, мила Ясмин:)

Поискай си или сама си вземи, защо не? и крема за тяло, усещането е за Венера, излизаща от морските вълни.

# 172

Абсолютно:)))
За мен това е най-прекрасния парфюм на света.Simple Smile

Наистина иска израстване, много вярно си го написала, мила Ясмин:)

Поискай си или сама си вземи, защо не? и крема за тяло, усещането е за Венера, излизаща от морските вълни.
Acquired taste, нали?  Simple Smile

Крем Шанел 5 не съм срещала, трябва да погледна - ти толкова красиво го описваш  bouquet
Ползвам го с Body Excellence Precision Chanel Moisture Milk http://store.picbg.net/pubpic/19/C9/710e88e6de9419c9.JPG - много е хубав, но за съжаление неикономичен. А за банята - scrub от същата серия.

Само ми трябва да си помисля за Шанел и се размечтавам. Бях си купила преди година от Германия една нейна биография на английски, много хубава, със снимки и всичко, още ме е яд, че не ѝ намерих място в багажа и я оставих на една приятелка. Дано още ми я пази и да имам скоро път натам да си я взема. В българските книжарници няма нищо биографично за Коко Шанел и почти нищо смислено на модна тематика като цяло, хеле пък на оригинален език. Макар че си купих онзи ден една за Ив Сен Лоран - друг мой обект на обожание, но това вече е офтопик.

Прекрасна тема, много красота и вдъхновение на всички ви желая!

# 173

Само ми трябва да си помисля за Шанел и се размечтавам. Бях си купила преди година от Германия една нейна биография на английски, много хубава, със снимки и всичко, още ме е яд, че не ѝ намерих място в багажа и я оставих на една приятелка. Дано още ми я пази и да имам скоро път натам да си я взема. В българските книжарници няма нищо биографично за Коко Шанел и почти нищо смислено на модна тематика като цяло, хеле пък на оригинален език. Макар че си купих онзи ден една за Ив Сен Лоран - друг мой обект на обожание, но това вече е офтопик.

Моля те, дай повече инфо за тази нейна биография.

# 174
Фенка съм на Алюр, Коко и Коко мадмазел, но Шанел 5 определено не е моя парфюм Simple Smile
Има една характерна миризма, която така и не заобичах.

# 175
# 176
Тази е изчерпана доколкото разбирам.

Моята беше Coco Chanel: The Legend and the Life от Justine Picardie Sad

Едит: Това намерих онлайн: http://books.google.bg/books?id=ZIR5rHilFSMC&printsec=frontc … 0book&f=false
http://books.google.bg/books?id=UqGbvmGV574C&printsec=frontc … p;ved=0CDEQ6AEwAA

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 12:48 от Yasmeen

# 177
  • София

99.9% съм сигурна, че я видях в Orange.

# 178

99.9% съм сигурна, че я видях в Orange.

О-М-Г! Това е супер, мерси много!
(В този на Графа ли?)

# 179
  • София