Chanel

• 101 497
  • 616
  •   1
Отговори
# 150
Между другото , мимоходом да похваля новата им спирала - абсолютен трепач е!

Хайде, и за нея ще разкажа в понеделник.
Мога ли да те попиам, като запозната с марката, коя спирала прави издължени, плътни и драматично черни мигли? Много ме изкушава да пробвам някоя, но наистина нямам представа коя прави този мой така любим ефект?  Grinning

# 151
препоръчайте ми пудра на Шанел , която да прикрива несъвършенствата и да е подходяща за смесена кожа.

# 152
Между другото , мимоходом да похваля новата им спирала - абсолютен трепач е!

Хайде, и за нея ще разкажа в понеделник.
Мога ли да те попиам, като запозната с марката, коя спирала прави издължени, плътни и драматично черни мигли? Много ме изкушава да пробвам някоя, но наистина нямам представа коя прави този мой така любим ефект?  Grinning

Le Volume

# 153
А коя спирала на марката дава най-естествен вид? Не харесвам кукленски мигли.

# 154
А коя спирала на марката дава най-естествен вид? Не харесвам кукленски мигли.

Inimitable

# 155
Благодаря Ara_bella. Ще я пробвам на място.
 Сдобих се с едно червило Коко Шайн 
84 Dialogue от новите цветове  било Simple Smileмалинов цвят грабна ми окото макар че за друго бях тръгнала, да го видя колко е трайно и нетрайно при мен.Нямам големи очаквания така че се надявам да се изненадам приятно. Simple Smile   

# 156
raz_nejena, честито! И да споделиш после как е при теб. Simple Smile

Аз мислех днес да пиша ревю за сенките и да ви покажа грим с тях, но хайлайтърът е такава красота, че сенките остават за утре.

# 157
Четох това, което си написала Ice Princess и да ти кажа браво, наистина е много обективно и полезно.
Разбрах доста неща и смятам да ги използвам при грима. Хайлайтерът е наистина прекрасен, аз доста трудно се научих как да го използвам, но сега мисля, че вече се справям и постигам наистина ефект "много глезена дама с перфектна кожа"Simple Smile))Това ми напомня, че първият път, когато пристигнах в Америка отседнахме в клуба на Републиканската партия в Ню Йорк и аз бях буквално шашардисана от невероятно перфектните кожи на дамите от ъпър мидъл класата. Чудя се дали това не е било и подпомогнато и с грим?Незабележим, но с неиминуем ефект.

А сенките Fascination гледах , че са обявени навсякъде за най-актуалната палитра на идващото след няколко дни лято 2013 - те са синя палитра и аз дълги години се притеснявах от сините сенки. Едва наскоро от една мила консултантка и много добра гримьорка от Сефора научих разни трикове за нанасянето им. Интересно ми е как другите момичета използват синия грим. Той е доста взискателен и труден, но дава и много възможности. Поне това е моето мнение.

----------------------------------
Виждам, че е питано коя пудра е покривна, не знам точно за каква степен на покривност говорим,
но принципно Шанел нямат продукт за прикриване на по съществен недостатък .
Най-покривно от продуктите им е всичко от серията Перфекшън - Perfection Lumiere.

# 158
  • Boston, MA
Имам Rouge Coco Shine в две супер неутрални разцветки - Довил и Бел Ами. Ползвам ги през деня, намазване без огледало, дават малко цвят и хидратация, и няма проблем да сбъркаш. Определено не са за перфектен грим, по-скоро за небрежна ежедневност с разрошена коса и леко размазан молив на очите Simple Smile

За трайни червила предпочитам Мак, ИСЛ и Том Форд, но не е за това темата.

От новата колекция съм вманиачена в лаковете Бел-Аргюс и Азюр. Особено Азюр, който всъщност е многоцветен, е невероятен. Третият, Лилис, ми стои прекалено близо до Оранж Физ.

# 159
Rouge Coco Shine май наистина трябва да се взема в по-неутрални разцветки. Без молив не обичам да ходя, но ще се наложи  Simple SmileКупих нов , макар да имам подобни ще пробвам и с него , но..трие се червилото, остава молива и не ми харесва. Съжалявам малко че не взех Руж Коко може би то ще е по-подходящо за мен- и като консистенция и като трайност предполагам. Но това като го видях и полудях което значи че ще влезе в употреба просто трябва да му хвана цаката с молива или без Grinning

ПП.Разгеле, улучила съм молив Буржоа който да се слива  Crazy

Бубка, ще се опитам по-небрежно да го докарам, като те прочетох и ми просветна  bouquet
*Ice Princess* , доста четох из блога ти много полезни и красиви неща има Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 11:04 от raz_nejena

# 160
  • Бургас
Новата ми любов от към ружове e Chanel Rouge

Пробвах и новите червила от Коко шайн , хубави цветове по- наситени . Но единн глос ме заслепи и не се сдържах това беше Калипсо, който се оказа че е от миналата лятна колекция. С него дадох втори шанс на глосовете на Шанел.

# 161
raz_nejena, Ara_bella благодаря Ви за милите думи! И да не е спам ето снимка с 4-ката сенки:
В блога имам още 3, но да не разводнявам темата.  Моята палитра е №41 Fascination и много ми харесва. Не ми се събира в сгъвката на клепача и издържа към 7-8 часа (максимумът време, коети съм била гримирана с нея). Simple Smile

# 162
Вчера пробвах Le Volume и ме спечели, но ще трябва да изчака, че имам две други и поне едната да свърши.  Heart Eyes
Пробвах и новия цвят на Коко Шайн - Пигмалион http://blushingnoir.com/wp-content/uploads/2013/05/IMG_5971.jpg и май ще си го взема. За още едно червило винаги има място Embarassed.  Тъй или иначе моя цвят Еffrontee едвам се намира дори и в чужбина.

# 163
Един въпрос - лакът Eastern Lights го няма при нас, нали?  Rolling Eyes

# 164
  • София
Един въпрос - лакът Eastern Lights го няма при нас, нали?  Rolling Eyes

Няма го.

Общи условия

Активация на акаунт