Chanel

• 101 496
  • 616
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Въобще не преувеличавам, но и моите цветове са много, много бледи и на устни почти не се забелязват. Само малко блясък в началото и до там. Цената за мен не е оправдана и не смятам да повтарям.

# 136
Въобще не преувеличавам, но и моите цветове са много, много бледи и на устни почти не се забелязват. Само малко блясък в началото и до там. Цената за мен не е оправдана и не смятам да повтарям.

Цената на лукса е винаги оправдана. Зависи кой какво чака от лукса.

Е, не смятам да те уговарям.Simple Smile))Аз самата имам резерви към Руж Коко Шайн и то не е от предпочитаните лично от мен червила.Харесвам много повече Руж Коко.

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 11:24 от Ara_bella

# 137
Лютиче аз съм доволна. За трайност - при всеки е различно, но при мен е от порядъка на 2-3ч. Освен ако не съм го изяла за 5 минути, но се старая да не си ям червилата. Обаче аз преди да го нанеса си избърсвам устните със салфетка. (аз използвам този трик, който правите когато сте сложили повечко червило. Не го обясних много хубаво, но предполагам ме разбра/хте) Идеята е да го нанеса на сухи устни. Минавам 2 пъти. Стои нежно и естествено. Поне това розово е така. Ако се чудиш какво да си вземеш помисли какви са ти устните. Понеже моите са доста често напукани и това червило ми ги хидратира доста и съм доволна и има и цвят. За сметка на това с по-сухи червила ми се насъбира и задължително трябва гланц отгоре или балсам. Но ако нямаш проблем като мен можеш да си вземеш каквото червило искаш Simple Smile А за другото: когато съм с това червило се чувствам като принцеса. Интересно как едно такова козметично бижу може да промени целия ми ден. Simple Smile
Циндил - Пиндил пробвай така да го нанесеш като мен на сухи устни. Може да е различен ефектът. Simple Smile

# 138
Аз обожавам ROUGE COCO SHINE  Heart Eyes
Моите устни също са сухи и имах нужда от червило, което да ми ги хидратира, а и да е подходящо за всеки ден. Може би това е причината да ги харесват тези червила и да не съм разочарована.
Аз не търсих червило, което да стои като светофар върху устните ми и да е супер трайно.
На мен ми направи впечатление, че в началото червилото ми изчезваше доста бързо от устните, но с времето започна да се задържа все по-дълго, а и устните ми вече не са чак толкова сухи, както в началото.  Simple Smile
Доволна съм и не съжалявам, че съм си купила от тези червила и с удоволствие бих си купила отново.  Heart Eyes

Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 21:38 от B & C

# 139
Дано и при мен се получи така. А не е да не ги хидратирам. И за да не е спам искам да похваля трайността на 4-ката сенки. При мен всички сенки ми се събират в сгъвката на окото след 3-4 часа, а тези незнайно как се задържаха 6. Толкова време бях гримирана с тях, но предполагам щяха да издържат поне още 2-3.
Ето за тези говоря: Chanel Les 4 Ombres #41 Fascination

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 00:59 от *Ice Princess*

# 140
Aз имам същите сенки , 41 Fascination, и вчера се гримирах точно с тях - в съчетание с розова сянка , не съм слагала база, ползвах ги сухи, защото не исках чаак толкова наситени цветове.
Също съм доволна от тяхната трайност, цвят и как да кажа ...несъбираемост в гънките на клепача.Simple SmileНай-интересното е ,че моята кожа на клепачите не ги изяде, а тя много обича да ми яде грима и той изчезва яко дим.
Ледена Принцесо:)
ще се радвам да покажеш снимки с грима си с тях, сигурна съм, че ще е очарователен.

---------------
Мисля, обаче, че 41  вече ги няма никъде в магазините, гледах вчера и не , няма ги - изкупиха се.

Последна редакция: вт, 21 май 2013, 10:24 от Ara_bella

# 141
  • Бургас
Здравейте, относно четворките им сенки , моят опит с тях стига до проба от тестера. За разлика от сенките illusion d'ombre , те са ми фаворит. Всеки път като съм с тях ме питат с какви сенки съм.
А от червилата любима серия ми  е Rouge Allure, вярно е не са хидратиращи , но цветово са страхотни. Имам едно червило от Руж Коко също много си го харесвам.

# 142
  • Варна

---------------
Мисля, обаче, че 41  вече ги няма никъде в магазините, гледах вчера и не , няма ги - изкупиха се.
Тук има още малко Simple Smile

# 143
Здравейте и от мен!
От една година съм пристрастена към Rouge Coco Shine 72, само дето много трудно намирам именно този цвят дори и в чужбина. При всяко пътуване обаче гледам да се запася. И моите устни са много бледи, но цветът се задържа достатъчно дълго.

Преди това имах Rouge Coco цвят Magnolia, точно като от рекламата и въобще не бях доволна, много изсушаваше и цветът не седеше така както очаквах.
http://picbg.net/u/72311/55497/708580.png

# 144
Купих си цялата колекция Avant Premiere и сега започвам проби:)))

Днес реших да пазарувам.

# 145
  • Бургас
Хубаво си решила.
Чакаме впечатления от колекцията .  Simple Smile

# 146
  • София
Записвам се да ви следя. Имам няколко неща Ш. и съм доволна  Crazy

# 147
Обещавам в понеделник да разкажа най-подробно със снимки:)))Че до тогава съм много заета.

Но в понеделник ще съм тук при вас.

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 18:43 от Ara_bella

# 148
Арабела, ще чакам!  Mr. Green

Аз вчера си купих първия Шанел в живота - руж в цвят 82 Reflex и думите не могат да предадат нито радостта ми, нито качеството и съвършенството на този продукт. Дадоха ми тестер на фдт Аква Люмиер, ще пробвам още утре, в търсене съм на покривен, но подходящ за лятото продукт.  Simple Smile

# 149
Между другото , мимоходом да похваля новата им спирала - абсолютен трепач е!

Хайде, и за нея ще разкажа в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт