Chanel

• 101 490
  • 616
  •   1
Отговори
# 120

Моля, запознатите да кажат Шанел имат ли такъв сет с четки?

# 121
Аз , лично, такъв сет на Шанел не съм виждала да имат в номеклатурата им.

За всяко нещо в което се съмняваш можеш да гледаш в сайта на Шанел, там имат асортимента си.

# 122
Там не го намерих, затова питам тук. Снимките са от ebay. Благодаря!

# 123
Всички сетове, които съм виждала на Шанел са били в този вид калъфи, аз имам точно този на снимката.

# 124
много са гадни дистрибуторите на шанел  Crossing Arms и имат анти политика  Naughty

сега, ако проверя и се окаже, че има в Гърция или Сърбия  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

a.l.e.n.a, хората в България, които могат и биха си позволили да си купя дрехи и чанти на Chanel са многоооо малко, а за една шепа хора никой няма да тръгне да отваря магазин.  Laughing
Богатите хора с неограничени възможности  ходят на пазар в други страни  Wink - отиват, разглеждат, избират и купуват  Grinning
Във Виена също идват доста хора на шопинг туризъм  Simple Smile Тук има доста хубави магазинчета, но от цените им понякога ми става лошо  Money Crazy Rolling Eyes

# 125
Много ми харесва темата! Браво за идеята!  Sunglasses

Аз съм изключително активен почитател на модата и Шанел винаги е била една от най-важните за мен марки, а Коко една велика жена! В момента дори чета една от най-големите и биографии и не спирам да се възхищавам на личността и.

Относно магазини на марката мога само да кажа, че дори в Милано (една от модните столици) има само един магазин на Шанел. Естествено има на няколко други щандове, но като самостоятелен магазин е само един. Клиентите в световен мащаб са отбрани и е трудно да се правят много магазини...просто няма смисъл за това.

# 126
Здравей, Виктория:)
Добре дошла в нашето шанелско войнство:)
Разгледах блога ти с удоволствие, очарована съм.

дано Chanel отворят бутик или поне студио в София.
Все пак не сме в Африка, а в Европа.

# 127
  • Boston, MA
100% менте. Само погледнете името на бранда как е изписано.

# 128
Пролет - Лято 2013 Chanel Haute Couture, 23 януари 2013, Париж, Гранд Пале.

невероятен лебедов грим от Питер Филипс

и изключителна мода, а по-точно висше изкуство от Карл Лагерфелд, което мога да коментирам само с думите на Оливър Липс -
"Oh Karl. Please keep on doing this forever!"

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 13:10 от Ara_bella

# 129
Здравейте! Записвам се и аз да следя темата. Simple Smile
От близо седмица използвам Chanel Rouge Coco Shine #56 Chance
Цветът е много хубав и нежен. За дневен грим е идеалното розово за мен. Много приятно и хидратиращо е като текстура. Оставя устните меки и хидратирани дори след като съм го изяла. Аромат има, но е много нежен,а не натрапчив. Много лесно се нанася дори и без огледало.
Тези дни ще пиша по-подробно ревю за червилото в блога ми след като натрупам още мъничко впечатления. Simple Smile

# 130
С нетърпение чакаме ревю:)

Според мен Руж Коко Шайн са единствения спорен продукт на Шанел и не спирам да се учудвам как те макар и нетрайни са с толкова много почитатели...Дори и аз, заклет фен иначе на Руж Коко, съм сред тях:)

Ема Уотсан в рокля на Шанел от пролет 2013 колекция на фестивала в Кан

# 131
Като истинска и самоуважаваща себе си жена и аз се възхищавам на всичко шанелско,така че с огромно удоволствие се намесвам в темата:)
Щях само да си чета и да ''попивам'' от опита на Ara_bella,която пише толкова увлекателно(тази тема ми се струва като страничка,скъсана от някоя приказна книга с доста модерен ''туист''),но ми се прииска да задам въпрос на *Ice Princess* Simple Smile Издръжливо ли е червилото на устните?С огромно нетърпение ще чакам по-подробното ти ревю,защото,ако някоя висша сила реши,това лято най-накрая може да спестя парички за шанелски глезотии(признавам,МЕЧТАЯ за тях!) и ще се радвам да направя информиран избор чрез теб и тази тема като цяло!
*Ice Princess*,ти сигурно си се докоснала до своя мечта,притежавайки продукт на Шанел?Звучи като подарък от някоя добра фея(напълно убедена съм,че козметичната фабрика на Шанел е ситуирана в някое вълшебно царство и феи работят там,като превръщат фейски прашец в хайлайтер!)
С нетърпение ще чакам отговора ти,а междувременно,не е ли това най-прекрасната реклама на света?:
http://www.youtube.com/watch?v=l_ysEsjJVsI

# 132
  • София
Това червило, по-точно балсам, при мен издържа около 2-3 минути. Нямам по - безсмислен продукт.

# 133
  • GYM
Имам само едно Руж Коко Шайн, и то в червения нюанс Rebelle. Става за ежедневно носене, когато не е напластено,а става и за поводи с молив и напластяване. Но блясъкът и комфорта при носене са наистина чудесни Peace

# 134
Chanel Summer 2013 make up collection или лебедовата песен на Питер Филипс

Питер Филипс напуска Шанел от есента на 2013, все още не е обявено кой щв бъде избран за главен мейк ъп артист на култовия бранд.

Темата на лятната колекция на Шанел е пеперуди. Очите са главен акцент , много колоритни с преливащи се във всички цветове на дъгата мигли.

--------------
Лютиче, благодаря за милите думи, пишеш прекрасно.

Циндил-Пиндил, какво да ти кажа?Руж Коко Шайн наистина е краткотрайно, но е много приятно за ползване.
Все пак две-три минути трайност е твърде пресилено:))))Освен това Шанел имат абсолютно нови Руж Коко и Руж Коко Шайн, които са с обещание за повече пигмент и трайност за който иска това.

velvetvoice
Блясъкът и комфорта при Руж Коко Шайн са може би неповторими.

Общи условия

Активация на акаунт