Chanel

• 101 480
  • 616
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
О, моля те Hug Напълно съм наясно какво е да искаш нещо толкова силно Blush Особено пък тази прелест. Неустоима е, аз я подминах, защото имам подобна компактна, от пролетната им колекция, иначе щях да я отнеса като бръмбар-сламка Embarassed

в лошия случай - ще дочакам другата Коледа или сезон, в който им се отпуска душичката за нещо по-златно  Heart Eyes

коя е компактната  Blush

# 106
a.l.e.n.a. , Reverie я има online в сайта на Harrods.
Струва 34лири, има и доставка обаче от 20лири.
Може да се комбинираме за обща поръчка.

Друго, ще се обадя да попитам тук, там дали я има все още.

# 107
  • GYM
О, моля те Hug Напълно съм наясно какво е да искаш нещо толкова силно Blush Особено пък тази прелест. Неустоима е, аз я подминах, защото имам подобна компактна, от пролетната им колекция, иначе щях да я отнеса като бръмбар-сламка Embarassed

в лошия случай - ще дочакам другата Коледа или сезон, в който им се отпуска душичката за нещо по-златно  Heart Eyes

коя е компактната  Blush
Тази в дясно Ето и цялата пролетна колекция http://www.beauty-boks.com/CHANEL-SPRING-LOOK-2012
На снимката не личи, но има достатъчно златни блескулки, доста е лъскава  Hug

# 108
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Дами   bouquet

velvetvoice, наистина така не впечатлява, но ще разгледам суочове, поне така - да си напълня окото  Heart Eyes

Ara_bella, ти пазарувала ли си от сайта? Дали приемат бг карти, 20 лири за доставка не бих дала, наистина, но ако става с посредник е вариант  Peace  Heart Eyes bowuu

Преди това, наистина ще се радвам да опитам възможностите в БГ  Peace

# 109
  • София
Това кремче ,според вас подходящо ли е като превенция за първи бръчки? newsm78

На него пише срещу тъмни кръгове и подпухналост ли какво е... нямам тъмни кръгове, нито ми подпухват очите?
Или някакво друго кремче за първи бръчици..ако има впечатления някой?

# 110
a.l.e.n.a., Приемат Visa, Visa Electron, Master, Maestro независимо от банката издател.

Kontessa, точно това кремче не съм ползвала. Принципно е от серията за първи бръчки и може би е подходящо, аз ползвам Хидрамакс, понякога Актив, понякога Рич и съм доволна.

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 12:57 от Ara_bella

# 111
Здр
дали някои знае къде в БГ може да се закупи чанта на Chanel ?
Ще съм много благодарен на всички които могат да помогнат със нещо

# 112
Оригинална не може. Шанел няма бутик в България. Нито магазин, който да предлага продуктите им.

# 113
  • в 1001-та нощ
не планират ли да отворят - поне един  Rolling Eyes

# 114
не планират ли да отворят - поне един  Rolling Eyes
Не въобще. Peace

# 115
  • в 1001-та нощ
много са гадни дистрибуторите на шанел  Crossing Arms и имат анти политика  Naughty

сега, ако проверя и се окаже, че има в Гърция или Сърбия  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 116
В Гърция има разбира се. Обаче къде Гърция къде България. Бутика в Атина бил великолепен.
 Сърбите ще чакат.

# 117
Във гърция кой град ?
и дали се знае цени ?
и ако може някакав линк към цени ако има онлин

# 118
Чантите на Шанел са от 1500-2000 евро нагоре. Ако наистина се интересуваш мога да потърся по-конкретни цени, има в интернет. На мен ми харесват, но ме дразнят, че си вдигат цените само, за да са по-ексклузивни. А качеството и издръжливостта...те сигурно са хубави, но като гледам агнешката кожа колко е красива и колко лесно се издрасква не бих могла да нося такова нещо.
Магазин в България не вярвам да направят. Поне не в близките 10-20 години.

# 119
Хубавите, хитови чанти на Шанел са около и над 5 хиляди евро. Бутика и в Атина. Този във Виена е просто приказка! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт