Chanel

• 101 468
  • 616
  •   1
Отговори
# 90
  • в 1001-та нощ
много благодаря  Hug чакам инфото  Heart Eyes

а знаете ли кой е дистрибутор за България  newsm78

# 91
  • GYM
Прити Шоп са официалният вносител. Аз предпочитам от там да пазарувам Hug

# 92
  • в 1001-та нощ
Днес разгледах този сайт http://www.everet-group.com/bu/Magazini/Pretty-Shop/, там са описани и магазините Pretty shop и Леро и т.н. , няма телеони в магазините, има телефон и мейл отдолу; телефоните са изключени, попитах на мейла за златната пудра - има ли я някъде и получих отговор, че не са дистрибутор на марката и по тази причина не могат да отговорят.

Загледах описаните марки в магазините, наистина не виждам Шанел, а чувам, че хората пазаруват то там и се зачудих  newsm78 дали друг ги внася, а просто там се продават  newsm78

Няма телефони на самите магазини, за да попитам  Confused

# 93
  • GYM
Странно, точно в Прити на мен ми казаха, че получават абсолютно всичко, което Шанел изкарат на пазара, без изключения. Ако стигна до там днес, ще питам и ще ти пиша Peace

# 94
Нотос България ЕООД са вносителите и собствениците на Прити Шоп и те внасят Chanel.
Еверет внасят други марки

това е телефона на Прити Шоп в The Mall (+359) 2 43 96 170
другият на Гладстоун е 02 988 5190

# 95
  • в 1001-та нощ
Много благодаря, Дами  bowuu

Звъннах в Нотос, казаха ми, че екипът на Шанел днес отсъства, да попитам утре пак, ами ще питам  Mr. Green

и понеже съм голям карък - към номера на Прити Шоп не може да бъде осъществено повикване  Mr. Green и в сайта на мола е същия - не знам какъв е проблемът  Sad

# 96
  • София
  bouquet
Вместо "запис" от мен:

Chanel ми е една от любимите и предпочитани марки за козметика . С парфюмите им никак не се разбирам, просто не са "моите" -въпрос на вкус  Flutter Мъча една Мадмоазел 3-та година, а номер 5 не мога да понасям по никакви начини  Blush
Но за останалото съм с две ръце "за" Heart Eyes

Последното ми Шанелче е това :

Опитвам се да си наложа да ползвам база и най-вече, да се убедя защо ми е необходима и какъв ефект има...еми... не мога да открия ефекта  Crossing Arms
Наистина не мога... Tired

# 97
  • GYM
Алена, пудрата Ревери е свършила в Пловдив, съжалявам, че не можах да помогна.
Аз в момента съм на вълна тъмни червила и много се изкушавам да грабна едно Руж коко Rolling Eyes

# 98
Аз в момента съм на вълна тъмни червила и много се изкушавам да грабна едно Руж коко Rolling Eyes
Кой номер си харесала както тъмно червило от Шанел?
Днес коментирах два номера в темата за Мас.

# 99
  • GYM
Денси, като че ли 109 ми хареса. !10 ми е много кафяво. А се изяждам от яд, че изпуснах коледната лимитка - то беше супер тъмно лилаво, направо чернее ooooh! Така да го искам сега Sad

# 100
  • в 1001-та нощ

все пак благодаря за желанието, жестът е много мил  Blush Heart Eyes  bouquet  bouquet bowuu

# 101
  • GYM
О, моля те Hug Напълно съм наясно какво е да искаш нещо толкова силно Blush Особено пък тази прелест. Неустоима е, аз я подминах, защото имам подобна компактна, от пролетната им колекция, иначе щях да я отнеса като бръмбар-сламка Embarassed

# 102
Денси, като че ли 109 ми хареса. !10 ми е много кафяво. А се изяждам от яд, че изпуснах коледната лимитка - то беше супер тъмно лилаво, направо чернее ooooh! Така да го искам сега Sad
То беше страхотно, но въобще не получиха нито един брой за продажба, освен тестерите в България. Беше "голям бой" за тестерите. Mr. Green
Да 109 и аз ще купя май, въпреки че искам по-мораво.

# 103
  • GYM
Да, абсолютна красота беше. Гледах Герленското от коледната, но ми се стори доста непокривно и с много блескулки Sad

# 104
Да, абсолютна красота беше. Гледах Герленското от коледната, но ми се стори доста непокривно и с много блескулки Sad
Точно така е да, но пак е много красиво. Но е като глос.

Общи условия

Активация на акаунт