Chanel

• 101 466
  • 616
  •   1
Отговори
# 75
Шишенцето на номер 5 повтаря формите и пропорциите на площад Вендом ,мястото на което е хотел Риц в който е живяла Шанел.
А капачката е в класическата шлифовка за диамант.

Със сигурност има не е една теории за това как е било създадено шишенцето и освен ако някой няма информация от първа или най-много втора ръка, няма как да знаем със сигурност кое е истина ... определено ще потърся още информация по въпроса, понеже любопитството ми беше доста провокирано, нищо чудно това, което съм чела аз да е било поредното свободно съчинение на някой журналист с голямо въображение, но не виждам защо пък и в него да няма истина, в случай, че има прилика с мъжките някогашни одеколони ...

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 18:08 от Moringa

# 76
Точно така е има супер много теории за шишето и всеки си намира своята, която най-много му харесва.

# 77
Шишенцето на номер 5 повтаря формите и пропорциите на площад Вендом ,мястото на което е хотел Риц в който е живяла Шанел.А капачката е в класическата шлифовка за диамант.
Теории много,но за мен най-приемлива е тази за малкият,сгушен площад Вандом,място,което обичам безгранично,място,от което лъха само на лукс и свети от диаманти.

http://myhappypond.com/wp-content/uploads/2010/03/Place-Vendome- … ttle-1024x587.jpg

# 78
Разкошно описание, MyGuapa  bouquet

# 79
  • София

Задължени са да ти дадат тестери, това е изискване на марките и политика на магазините.
Искай да ти сипят в кутийка! Тяхна, ти не си длъжна да си носиш кутийка, те са обаче длъжни да имат и да ти сложат етикетчета, също са длъжни да имат, а не да пишат с фулмастери отгоре като на село в бакалията.
Не можеш да си купуваш фон дьо тен на сляпо или да преценяваш от осветлението в магазина, това е абсурд.
Продавачите са длъжни да ти осигурят възможност да тестваш на спокойствие и колкото пожелаеш всеки козметичен продукт, който продават.

Задължени са да -ама не и тук в България Mr. GreenЗатова продължавам да си ползвам гримове на Диор,Ланком,Мак но не и на Шанел.Онзи ден в корнъра на Шанел исках да ми дадат тестер на фон дьо тен-естественно нямат,нямат и контейнерчета ooooh!теглих им една и си купих друга марка фон дьо тен ,а Коко Ноар от друго място съм си го поръчала,на тях и 5 лв няма да им дам Mr. GreenЕгати и отношението имат тия кифли по нашите магазини-дреме им за клиентите,после продават и раздават на приятелки.В крайна сметка къде в София могат да ми дадат проба на фон дьо тен на Шанел??Това само тук го има-да искаш да им даваш пари и те да не ги искат.Иначе супер любими са ми Coco Mademoiselle ,Chance и Allure Heart EyesМного ги харесвам и първите два винаги ги имам,обожавам ги,Allure може би от една година ми е свършил,сигурно пак ще го подновя,но първо искам Coco Noir.

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 15:23 от danielad

# 80
Моля, майсторите на късия разказ да намерят друг начин за изява.

# 81
  • Boston, MA
...
Световната Асоциация за Лукс (World Luxury Association)  - организация с нестопанска цел, която изучава международния пазар на луксозни стоки, публикува своя списък с топ най-луксозните брандове за 2012 г. Oт 100 луксозни бранда сред които Герлен, Диор, Хермес, Том Форд, Ив Сен Лоран и прочее, козметиката на Шанел заема абсолютно неоспоримо първо място.

...

Това не означава най-луксозния бранд, а луксозния бранд с най-голяма стойност на марката. Различни неща са. Определени има по-ексклузивни брандове, most valuable luxury е друго.

# 82
Бубка, много правилно си разбрала класацията.
Става дума за кой луксозен бранд е и най стойностен за парите похарчени за него,  англичаните казват на това value for money.
Не самоцелен и безмислен лукс примерно -  сенки за очи с черен хайвер:))а целесъобразен лукс отговарящ разумно на парите.
Доколкото козметиката е въобще неще разумно, разбира се.

# 83
Може ли някой, който е ползвал да сравни фдт ватлюмиер и перфекшън люмиер? Ползвам първия и съм с нормална към суха кожа.Чудя се дали да не разнообразя, но се притеснявам да не пресушава newsm78

# 84
Perfection е покривен и позволява напластяване, ако искаш в даден момент по-голяма покривност, за мен е идеален , но моята кожа е комбинирана, с тенденция към мазна, и със съчетание на хидрант ( аз направо следвам точно предписанието на марката и ползвам Хидрамакс актив като база на Перфекшън) този фдт ми идва  идеалния засега.
Кой знае каква покривност Перфекшън няма, който иска покривност консилър, Криолан и прочее, но е невидим,  с ефект хубава здрава гола кожа.
Ползвах го без Хидрамакс,  и наистина стоеше сух. Даже реших, че се е сгъстил, като сложих хидрамакс обаче всичко си беше ок. Ползвах го и с Златната база на Герлен - страхотно поведение има и с нея.
Виталюмиер на мен винаги ми е бил мазен.
Аз мисля по принцип, че фдт трябва да се редуват през ден. За моята кожа това работи най-добре.
Като цяло мога да кажа, че досега от фдт съм най-доволна от Перфекшън.

Ако кожата ти е суха обаче и то особено сега в зимния сезон, спорем мен, по-добре остани на Виталюмиер.
Може да разнообразиш с Виталюмиер Аква. През пролетно-летния сезон.

# 85
Много благодаря за подробното описание. Ми не бих казала, че е суха кожата, а по скоро че има склонност да изсъхва само около веждите. Полвам хидратиращия на Ести и хидрамакса като ги редувам и винаги слагам един от двата. под фдт. За ватлюмиер аква не съм със сигурност-там предполагам ще лъщя.
Днес ще се занеса до Мола и се моля (май е напразно) да е по спокойно и да си разгледам като хората, без да ме бутат освирепели жени.

# 86
  • GYM
ВИталюмиер Аква е моят ФДТ Grinning Не е възможно да лъщиш, тъй като е без мазнини. Хидратира добре, но е доста лек. Невидим е на кожата, има лек сатенен завършек и многообразието от цветове е плюс. Доколкото си спомням Перфекшън имаше по-малко цветове.

# 87
Честита Нова Година!Бъдете живи и здрави, благоденстващи, добри , обичани и обичащи, сийяни и красиви![/red]

Аз пътувам в момента и се радвам на великолепно време, а и на страхотни намаления.
Вчера напазарувах на воля в Примор с 35 процента дискаунт за Шанел и 40 дискаунт за Диор.Супер!
Предполагам, че в България никой и не отваря дума за такива отстъпки, а трябва.Дано доживеем разумни търговци.

Вчера за първи път се гримирах с коледната колекция на Шанел и съм много доволна от пудрата Ревери, и ружът Звезден прах.Много бляскави, много празнични.

Още веднъж весели и щастливи дни!

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 13:08 от Ara_bella

# 88
  • в 1001-та нощ
Привет,

записвам се тук - за да мога да следя темата, ще се радвам да споделите от къде обичате да пазарувате Шанел  Heart Eyes

# 89
  • Пловдив
a.l.e.n.a , писах ти на лични за пудрата Peace

Мен Денси ме зариби по Шанел Hug Някъде в темите бях писала ,че Шанел е като капан - чуваш едно ''щрак'' и вече няма спасение Heart Eyes

Купувам марката от двата магазина в Пловдив - Леро и ПШ. И в двата мацките са супер любезни Hug

Общи условия

Активация на акаунт