Chanel

• 101 424
  • 616
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Densi, едва ме нави  Mr. Green.
Ако не се лъжа точно твои мнения съм срещала относно нетрайността на лаковете, но щом така казвате за Вертиго... Много го искам и усещам как в събота ще е мой!

# 46
Да те обикновено се белят за два дни, но Вертигото си заслужава 44-те лв. изцяло. Peace Той всъщност е изненадата на сезона от Шанел с трайността си. Frenzy също е много траен и хубав лак.

# 47
  • Бургас
Напълно подкрепям мнението на Денси относно лятната и есенната колекция на Шанел. От зимната колекция пробвах 4-ката сенки, пудрата и червилата, тотално разочарована .

# 48
На мен и Вертиго, и Графит са ми много трайни на ноктите- между 5 и 7 дни без забележки.
Френзи някой има ли го, да каже дали си струва, че нещо много ми е завъртял главата?  Whistling

# 49
Цитат
Ползвала съм кремове на Шанел и от лаковете им.
Много съм доволна!
А един от любимите ми парфюми е Алюр.

Сега реших да си взема ФДТ,но не ми дават мострички.
Двоумя се между Виталюмиер лифт и този,по-новия/не се сещам за името/.
От проба само на китката не мога да преценя.
Знаете ли каква е основната разлика,кой е по-покривен и подходящ за над35 години?

Първо абсолютно задължително е да ти дадат проби и мостри от всичко, политика на недаване на проби и мостри на клиенти може да доведе до отнемане на лицензи на магазините, така че смело искай, ако нямат мостри, то длъжни са да имат кутийки и да ти отсипят от тестера, да го напишат прилежно и това трябва да се повтори с всичко, което поискаш. Не си длъжна да правиш покупка за да получиш мостри.Второ, може спокойно да пробваш всичко в магазините, и да са се мажеш с крем и фон дьо тен на воля. Трето, можеш да поискаш пробно гримиране.Не е редно в никакъв случай да е срещу заплащане особено ако гримирането е оринтировъчно с цел евентуална покупка, която обаче не е въобще задължителна.

Фон дьо тенът трябва съвсем точно да бъде за твоя тен, това е тайната на добрия грим.На "no - make up" make up.Затова ако ти трябват десет мостри, значи ще пробваш десет мостри.Ако ти трябваш сто, сто.Simple Smile

За над 35 години са подходящи и Lift Lumiere, и Perfection Lumiere.

Лифт Люмиер е с по-изразен антиейдж ефект.
На мен повече ми допада Перфексион.
Хубаво при прилагането за оптимален резултат да се спази определения, препоръчван от Шанел, ритуал, но ти сама си решаваш.

Давам за пример ритуалите:

Ритуал Лифт Люмиер:

1 стъпка - крем

Ultra Correction Line Repair spf 15

нанася се сутрин на добре почистени и тонизирани лице и шия

2 стъпка - коректор

Lift Lumiere - коректор за около очите с разглаждащ ефект

нанася се от вътрешния ъгъл на окото към външия с леки потупващи движения на безименния пръст

3 стъпка - база

Le Blanc de Chanel

може да се прилага по три начина - първо, под фон дьо тен - за да придаде на кожата сияние; второ , смесва се с фон дьо тен - за да го осветли, трето - върху фон дьо тен - на скули, на носа и в средата на челото като хайлайтер.
Използва се четка.

4 стъпка - фон дьо тен

Lift Lumiere

нанася се малки штрихи на цялото лице и с краищата на пръстите с малки кръгови движения в направление център - периферия.Може да се наслоява. Може да се използва четка, гъбичка и друго което считате за удобно и подходящо и дава резултат.При използване на четка е хубаво да използвате външната част на дланта си за палитра, така фон дьо тена се затопля с вашата температура.

5 стъпка - пудра

Poudre Universelle Libre

фиксира фон дьо тена и придава кадифен завършек, използвайте четка или леко притискайте пухчето към цялото лице

6 стъпка - руж

Joues Contraste

много естествени нюанси и много естествен резултат, аз лично съм очарована от ружовете на Шанел.

--------------------------------

Ритуал Perfection Lumiere

1 стъпка - крем

Hydramax + active

Нанася се сутрин и вечер, сутрин под фон дьо тен върху измито и тонизирано лице, вечер след пълно почистване.

Аз лично съм много доволна от този крем.

2 стъпка - фон дьо тен

Нанася с пръсти, може да се натрупва в няколко слоя, нанася се с леки потупващи движения от център към периферията, като се позволяват леки разглаждания накрая.

Очарована съм от този фон дьо тен.

3 стъпка - пудра

Poudre Universelle Libre

4 стъпка - руж

Les Tissages

Joues Contraste

На сайта на Шанел има още разяснения - www.chanel.com

Ето и видео на Лиза Елдридж за Perfection Lumiere

Цитат
Френзи някой има ли го, да каже дали си струва, че нещо много ми е завъртял главата?

Според мен си струва.Но обмисли покупката си все пак.

Шанел е била изумително практична жена и не искам в тази тема да подтиквам към екстравагантност и излишни разходи.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 17:16 от Ara_bella

# 50
Не съм ползвала много лакове и на мен по принцип всички ми се олющват за около един ден, максимум два, това смятам е до нокът Rolling Eyes Но като цяло съм доволна от Шанел, в момента имам само техни. Бях си взела един на ОПИ, понеже ми хареса цвета и викам трябва да са хубави, нали по принцип ги хвалят. Голям боклук се оказа. Нито цвета и покритието беше хубаво, нито беше траен. По-късно си намерих почти същия цвят на Шанел и ми е любим вече. Между другото лакът е сребрист с брокат и е по-издръжлив от обикновените, може и 2-3 дни да изкара без да мръдне понякога.

Аз пък съм на точно обратното мнение за лаковете. Лаковете на Шанел се лющят много бързо. Слагам ги с основа и топ лак. За 23 евро очаквам много по добро качество. ОПИ са много по трайни на моите нокти.
Иначе много ми харесват Шансовете на Шанел, и трите.
Базата им е страхотна. Имам 3 палитри техни сенки, само едната не ми харесва. Червилата им обаче са страхотни. Пигментите са много наситени.

# 51
  • Пловдив
Ara_bella ,

много ти благодаря за изчерпателния отговор!
Беше ми много полезна!  bouquet

Би трябвало това да го обясняват в магазините,но...Добре,че има отзивчиви и
информирани дами като теб във форума.
Още веднаж -благодаря ти!!!

# 52

Мрак.

Очарователен.Изключителен.

Мрак.

Радикален.

Мрак.

Чакан, но Неочакван.

Мрак.

Ориенталски.

Мрак.

Събрал всички тайни.

Мрак.

За да създаде светлина.

# 53
За всички, които се интересуват утре 2 октомври 2012 Chanel представят новата си колекция Пролет Лято 2013, Grand Palais, Paris.
При първа възможност ще публикувам клипа от ревюто и снимки.

# 54
Момичета, кога излиза коледната колекция грим?
Харесала съм си лака и челвилото и ги дебна сега.  Laughing

# 55
Харесала съм си лака и челвилото и ги дебна сега.  Laughing

Октомври трябва да бъде в магазините.

Btw ружът на Шанел за Рождество ще е в нюанс StarDust:))

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 12:46 от Ara_bella

# 56
Харесала съм си лака и челвилото и ги дебна сега.  Laughing
То ще се чуе. Доста хора ги чакат. Wink
Ноември Коледните колекции. Peace

# 57
CHANEL - Spring Summer 2013 Ready to wear - 2 oct 2012, Grand Palais, Paris

# 58

Отговорът 15 октомври 2012, 12 часа и 1 минута, Париж.

С удоволствие ви припомням някои предишни филми с участието на

Одри Тату

Никол Кидман

И на номер 5.

# 59
Любима моя марка вече повече от 4 години:)

Използвам и сенки и червила, и лаковe, както и един от любимите ми парфюми:

Сега съм в търсене на ФДТ за комбинирана кожа, но миналата седмица в Дъглас и на мен ми отказаха тестер, както на Шанел, така и на Guerlan.

Общи условия

Активация на акаунт