Chanel

• 101 430
  • 616
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз също съм фен на Шанел, може да се каже, че съм болна на тема Шанел. Купувам декоративна и бяла козметика като луда. Смея да твърдя, че съм изпробвала всичко от декоративната козметика. От бялата използвам предимно хидратиращите продукти. Бих искала да попитам, с какво нанасяте насипната пудра? Аз я нанасям с кабукито на Шанел, въпреки, че много мои приятелки не харесват четките на шанел. А аз и тях харесвам. Изобщо съм пристрастна, много рядко се случва да купя нещо от друга марка. Понякога изневерявам с Герлен:) Що се отнася до парфюмите на Шанел, положението е също толкова трагично. Купувам всичко, а не всички аромати използвам. Тук има и един момент, просто обичам парфюмите с колекционерска страст. И така, радвам се, че открих тази тема, която искрено ме интригува, защото познавам много хора, които използват марката Шанел, но не на всяка цена. А за мен Шанел е нещо като: Шанел и всичко останало.
Ако питаш за свободната пудра-нанасям я или с пухчето към нея ако искам повече количество,или с кабуки ако искам леко покритие Peace

# 556
  • на последния етаж
Искам да си взема едно-две нови червила, но ще изчакам намаление (евентуално в Сефора). Да рискувам ли с Ензо?

# 557
  • Бургас / София
Аз си нанасям Виталюмер пудрата с Кабукито към нея, но  сега имам доста тен и съм си оставила пудрата настрани, а си ми е любима, но 10-ка за снежанки като мен. Пробвах наскоро Рефлекса е няма такъв цвят  Heart Eyes страхотно седи на кожа с тен ще се взима,  като нямах тен, не ми седеше така добре, по скоро използвах ружове в студената розова гама като Rose Intiale.

# 558
Искам да си взема едно-две нови червила, но ще изчакам намаление (евентуално в Сефора). Да рискувам ли с Ензо?
Намаление в Сефора предполагам чак есента.
Не бих взела нищо на марката от сайт, само от официален вносител.
Сега ще дойде новата Синя колекция.

# 559
  • в 1001-та нощ
Денси, нещо чува ли се за следващите колекции?

# 560
Да трябва да дойде и есенната, но не се знае точно кога. Дано я пуснат Септември.

# 561
  • в 1001-та нощ
Има ли информация какво очакваме? Снимки?

# 562
Има ли информация какво очакваме? Снимки?
Да в темата за Мас и Сефора.

# 563
А каква е цената на червилата в България? 

# 564
Около 60-65 лв.

# 565
Да се запиша при вас. Не знам от къде идва тази любов към Шанел, но просто техните продукти ме карат да се чувствам по-различен начин. 
Някой да е писал в блога си за всички видове пудри на Шанел. Иска ми се да ги сравня коя е по-подходяща.

# 566
Бих искала да попитам някой,който е ползвал Шанел 5 за трайността на парфюма.Съпругът ми го закупува от летището в Истанбул,но проблемът е ,че след като се парфюмирам ,само след час,два уханието му е много слабо.Благодаря предварително.

# 567
  • Велико Търново
При мен има трайност над 10 часа, ужасно траен парфюм.

# 568
Благодаря за бързия отговор.Възможно ли е парфюмът да не е оригинален или просто не ми пасва на кожата?Истината е,че ароматът му ми "стои добре".

# 569
  • София
Благодаря за бързия отговор.Възможно ли е парфюмът да не е оригинален или просто не ми пасва на кожата?Истината е,че ароматът му ми "стои добре".
На летището в Истанбул изключвам да има ментета. Възможно ли е само ти да си мислиш, че не се усеща? Всичко на Шанел ми е било ужасно трайно. Шанел № 5 на парфюм не съм имала, само на лосион за тяло, но направо ме убиваше с миризма и го дадох на майка ми.Помня, че дрехите ми миришеха после на него с дни.

Общи условия

Активация на акаунт