Chanel

• 101 441
  • 616
  •   1
Отговори
# 585
Виталюмиер прахообразен с бялото кабуки е най-любимия ми продукт за лице на Шанел. Силно покривен при мен.
...

И на мен ми е  Heart Eyes. Не оставам без него откакто го лансираха на пазара. Много ми харесва как ми полира кожата.
Аз отскоро се радвам на Коромандел и просто адски много ми харесва. Сега искам и едноименния лак да си взема  Crazy, но не знам може ли да се намери все още някъде.

# 586
Не в София. Peace

# 587
Хм, така и си мислех. Нищо де, може на някое летище да го има.
Като го гледам на снимки, сякаш има някаква оранжева нотка. Това така ли е в действителност?

# 588
Да много е оранжев.

# 589
Защо, защо ми го каза  Hug
Благодаря  bouquet
Ще се търси значи.

# 590
  • Пловдив
 Аз сега ползвам виталюмиер аква.Уж не бил покривен, но с пудрата от същата серия
съм супер доволна - прикрива, озарява, изравнява и стои естествено.

Е издирвам ФДТ, който да се справя с това без пудра, но за сега не съм го открила.

# 591
  • Бургас
VITALUMIÈRE SATIN FLUID MAKEUP SPF 15 това е моят любимец и нямам проблем, с комбинирана кожа съм. Слагам серум/крем и отгоре фдт-на и е супер , по някое време на деня пудричка в т- зоната .
Жаки при мен има разлика О премиер , в старата бутилка беше по- силен и траен , в новата не мога да го похваля със същото .

# 592
Да и при О Премиер има голяма разлика в трайността и дори лека разлика в самия парфюм.

# 593
Жалко, много мразя като правят така.  Sad Миналата седмица пробвах и всички реформулирани Диор-и... ooooh! добре, че си имам още много големи количества от старите версии. Не знам защо го правят, но е ужасно.
А за О Премиер ме е особено яд, защото оригинала е наистина безумно траен и добър парфюм.
N5 както сте писали го усещам не повече от 6 часа.

# 594
  • Бургас
И мен ме хвана яд  за О премиер и 5-цата, но това е , също и за Диорите ...
При 5-цата подсилвам трайността  с пудрата за тяло, много е силна и трайна като аромат. Дори смесвам и с О премиера . Остава да развалят и Коко Ноар и отиде тя  Rolling Eyes .

# 595
  • Belgium
И на мен ми е голяма мък за трайността на новия О Премиер. Даже не съм го подновила, а преди винаги имах поне една бутилка  Tired

# 596
Потвърждавам,че новата петица е съкратена откъм време и шлейф.По-постна ми идва като усещане.Жалко.
Исках да тествам дали са посегнали и на cristalle eau verte,най-любим за лятото,но го нямаха.Той май се води преустановен и едва ли остатъчните количества са пострадали.

# 597
От пудрата и от кремообразния съм изключително доволна.
Става въпрос за http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/makeup-foundation-v … e-91101/sku/91104.
От ето този продукт съм изключително недоволна. Купих го по време на празниците от Хародс, но едва сега го разпечатвам. Ще пробвам утре върху друга основа.

Аз много го харесвам този и ползвам често,даже вече ми свършва.Има много леко покритие и отгоре слагам Виталюмиер прахообразната пудра-фдт  или свободната пудра на Шанел.Много ми харесва как става.Само фдт ми дава много сочен и озарен вид Heart EyesДа не си с мазна кожа?
Кожата ми е нормална и днес всичко е наред. Върху друга основа нанесох фон дьо тена и наистина изглежда добре, сочно бих казала. Дори без пудра съм днес.

# 598
Въпрос на първата тема за Шанел е : кой е любимият ви продукт на Шанел?

Chanel Rouge Coco baume (lip balm), Hydra Beauty Creme Riche иии спиралата Le volume de Chanel(за тази спирала прочетох много негативни мнение тук но аз съм адски доволна), това е ежедневната грижа , по едно време използвах Yon-ka, хареса ми ноо тогава изневерих на себе си  Mr. Green Тези продукти на Chanel най-добре ми пасват  Heart Eyes

# 599
Обичам Шанел, обичам до лудост Коко Мадмазел и О Премиер, много харесвам и фон дьо тените им, НО искам да изкажа огромното си разочарование от Коледния хайлайтър. Много голямо недоразумение, толкова непигментиран, лишен от всякакъв блясък, финност, не търпи никакво наслояване и седи като "нищо" на кожата, просто незабележим. Пробвах да го нанеса като хайлайтър в горната част на скулата, пробвах и над руж, но единствено се получава един микроскопичен блясък, който не ми върши работа  Simple Smile
Изобщо не очаквах такъв продукт от тях, още повече Коледна лимитка, където се предполага празничност, блясък, глитър Simple Smile
Ел, знам, че имаш пост за него в блога си, densi също го купи, как го използвате, доволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт