Chanel

• 101 432
  • 616
  •   1
Отговори
# 30
Да споделя, че днес съм цял ден, вече почти 14 часа със сенките Илюзоар, но изглеждат като току-що нанесени и блестят уникално.  Heart Eyes
И да се похваля- за рождения ми ден ми подариха Rouge Coco Shine в цвят Boy и днес с него и сенките и новия лак Vertigo бях много шанелена.  Blush

# 31
Е, от всичко определено въздишам най-много по чантите. Но уви, не съм такъв фен на ценовата им политика напоследък Tired Обувките също ми допадат.
От парфюмите ми харесва май само Chance, него съм го ползвала няколко пъти.
От декоративната козметика май най-много ползвам сенките, от тези, които са по 4. А да, и лаковете, от тях съм доволна. Или поне в сравнение с Опи например ми издържат повече. Лакочистителят също е хубав. Наскоро си купих фон дьо тен, но него не съм го ползвала кой знае колко, мързи ме да погледна точно каква серия е. Върши ми работа сякаш, но можеше и по-добре да е. Гланцове съм имала 1-2 само, не са лоши, но гланц като гланц, не виждам съществена разлика с Диор например. Наскоро си взех база за грим. Честно казано даже не знаех, че има такова нещо, но ми харесва, много приятна ми става кожата от нея.

# 32
Запис, в края на седмицата ще е с нещо от новата колекция   bowuu

# 33
Шанел е марка, създадена от изключително смела, иновативна и практична жена.

Тази линия на бранда продължава и до днес. Сезонните колекции на Шанел са без излишни писъци и увлечения - просто всичко , което ни е нужно за един нов сезон.И даже малко повече.

За който може и/или иска да си го позволи.

Пускам лятната колекция 2012, като тъга по отминаващо лято, а и все още не е есен.Също и като пример на това, което най-много обичам в Шанел - нищо излишно, ненатрапчивост и елегантност.

Лято е!Въпреки, че магазините преливат от есен, лято е!

Пудрата за лято 2012 може да бъде използвана като руж, като контур, или като хайлайтер.

Пет чувствени тона потопени в злато, аранжирани като градация са трибют на любимия моряшки летен топ носен от Мадмоазел Шанел.

В два интензитета:

SABLE ROSE за светъл тен  и  SABLE BEIGE за кожа с лек загар.С копринен завършек.

Дуо Сенки с цветове близки до тена на леко загорялата кожа.

Два молива.Тъмно кафяв и златен.

Два глоса, и две червила.

И три лака.

Съвсем умерено и разумно.
Леко. Лятно. Това е.

И да добавя специално за тези, които искат да имат и да се радват на истински Шанел .
Бъдете много внимателни с покупката, бг пазара е пълен с "парфюми"Шанел по 58 лв., по 100 лв . Специално разгледах сайтовете и се ужасих. Това не е реалната цена на парфюмите на Шанел
и тези неща нямат нищо общо с оригиналните парфюми и са изопачена версия. За реална цена на Шанел си правете винаги справка със Строъбъри или с Хародс. На бг пазара най-надеждна за покупка на Шанел е Сефора.А от инет споменатите Хародс и Строъбъри.
Моят съвет е да си купувате парфюми от чужбина, лично и то от марковите магазини -Ел корте инглезе, Галери Лафайет, KDV , Сефора или пак лично от фришоповете на летищата.
Не разчитайте на познати стюардеси за маркова парфюмерия, защото те са пълни с  дубайски ментета и освен ако не са ви много близки е много възможно да се сдобиете с дублаж.

По-добре по-малко парфюми, но истински отколкото ужасяващи извратени ментета.

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 00:28 от Ara_bella

# 34

Fall collection 2012

Les essentiells de Chanel

Колекцията на Шанел за есен 2012 e основата, база , ако щете фундамента на изискания грим.

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 09:02 от Ara_bella

# 35
Много хубава тема  bouquet
На Шанел не съм ползвала нищо само един коректор ,който ползвам в момента.
Доволна съм,наистина озарява погледа,няма голяма покривност,стои много естествено.
Пробвах от тестер Vitalumiere acqua,много течен и лек,хидратация супер,но за моята мазна кожа не става,за суха кожа би бил идеален.Нямахa тестер Sad от Mat lumiere long lasting foundation -исках него да пробвам нали е по-подходящ за мазна кожа.
Всичко свързано с Шанел е просто грация Heart Eyes

# 36

Уроци по грим от Chanel:

http://chanel-makeup-confidential.chanel.com/en_US/

под номер 4 How to apply...е представен видео урок за гримиране с новата есенна колекция.

# 37
  • Пловдив
Ползвала съм кремове на Шанел и от лаковете им.
Много съм доволна!
А един от любимите ми парфюми е Алюр.

Сега реших да си взема ФДТ,но не ми дават мострички.
Двоумя се между Виталюмиер лифт и този,по-новия/не се сещам за името/.
От проба само на китката не мога да преценя.
Знаете ли каква е основната разлика,кой е по-покривен и подходящ за над35 години?

# 38
  • Пловдив
Обожавам парфюмите на Шанел, и дамските, и мъжките. Най-най-любимият ми мъжки е Egoiste Platinum, за дамските не се наемам да кажа, там любимите са повече  Grinning.
Имам и ползвам 4 цвята от мус сенките Illusoire d'ombre - невероятни, бляскави, трайни цветове!
Да ви питам за лаковете - трайни ли са? Срещам противоречиви отзиви, по-скоро клонящи към "не". Vertigo ми е завъртял главата, но не ми се дават толкова пари, ако ще ми се обели на втория ден. Лошото е, че не мога да му намеря заместител и усещам, как ще си го взема въпреки всичко Simple Smile.

# 39
  • Пловдив
Цветовете на лаковете са уникални, що се отнася до трайността-всичко е доста относително.
На мен са ми издържали и до 3-4 дни,понякога на втория ден ми се излющва/например след домакинска работа/.Но при мен така е с всички лакове.

# 40
Dudhen, Люмиер лифт го имам и използвам от доста време. На мен лично той най-много ми харесва от ФДТ-ите на Шанел. Перфекшън ми го бяха дали като мостра и не ми хареса. Той е по-матов и ми се струва, че малко ми изсуши кожата. Вероятно ще е по-подходящ за по-мазна кожа и за хора препочитащи матов завършек. Освен това бях взела като мостра същия номер, като този който използвам на Люмиер Лифт, но се оказа, че на Перфекшъна той е по-тъмен и не ми стоеше добре. Като покривност ми се струва, че са еднакви.  Аз бих ти препоръчала Лифт.

# 41
  • Пловдив
Dudhen, Люмиер лифт го имам и използвам от доста време. На мен лично той най-много ми харесва от ФДТ-ите на Шанел. Перфекшън ми го бяха дали като мостра и не ми хареса. Той е по-матов и ми се струва, че малко ми изсуши кожата. Вероятно ще е по-подходящ за по-мазна кожа и за хора препочитащи матов завършек. Освен това бях взела като мостра същия номер, като този който използвам на Люмиер Лифт, но се оказа, че на Перфекшъна той е по-тъмен и не ми стоеше добре. Като покривност ми се струва, че са еднакви.  Аз бих ти препоръчала Лифт.

Много ти благодаря!
Аз нахално пак ще се пробвам за мостричка,но ако не ми дадат ще си взема препоръчания от теб.

# 42
  • Бургас
Vertigo ми издържа 6 дена, страхотен лак. Снощи правих маникюр с него на една приятелка и тя остана очарована.

# 43
Обожавам парфюмите на Шанел, и дамските, и мъжките. Най-най-любимият ми мъжки е Egoiste Platinum, за дамските не се наемам да кажа, там любимите са повече  Grinning.
Имам и ползвам 4 цвята от мус сенките Illusoire d'ombre - невероятни, бляскави, трайни цветове!
Да ви питам за лаковете - трайни ли са? Срещам противоречиви отзиви, по-скоро клонящи към "не". Vertigo ми е завъртял главата, но не ми се дават толкова пари, ако ще ми се обели на втория ден. Лошото е, че не мога да му намеря заместител и усещам, как ще си го взема въпреки всичко Simple Smile.
Аз го написах мисля в предишното си мнение, но ще кажа пак. Не съм ползвала много лакове и на мен по принцип всички ми се олющват за около един ден, максимум два, това смятам е до нокът Rolling Eyes Но като цяло съм доволна от Шанел, в момента имам само техни. Бях си взела един на ОПИ, понеже ми хареса цвета и викам трябва да са хубави, нали по принцип ги хвалят. Голям боклук се оказа. Нито цвета и покритието беше хубаво, нито беше траен. По-късно си намерих почти същия цвят на Шанел и ми е любим вече. Между другото лакът е сребрист с брокат и е по-издръжлив от обикновените, може и 2-3 дни да изкара без да мръдне понякога.
А новите цветове всичките ми харесват, но тъмните са ми слабост и Vertigo изглежда страхотен наистина.

# 44
Обожавам парфюмите на Шанел, и дамските, и мъжките. Най-най-любимият ми мъжки е Egoiste Platinum, за дамските не се наемам да кажа, там любимите са повече  Grinning.
Не те са пословично нетрайни, но Вертигото трае над 6 дни непокътнат. Може би след големите недоволства последните години са попроменили формулата на лаковете си, защото преди бяха срамно нетрайни и това е мнение на повечето им клиенти.
Есенната им колекция е много скучна, с много убити и неутрални цветове. Голямо разочарование на фона на пищните колекции на другите, конкурентни брандове. Добре че са лаковете, че иначе просто нямаше какво да си купя от предлаганите, есенни неща. Диор обаче разби с есенна колекция. Сега и Герлен ще направи същото. А нещата на Шанел стоят тъжно по рафтовете. Червилата особено са просто убийствено мрачни, сенките ги гонят. Лятната колекция гримове също беше много слаба. Не знам какъв стил, каква елегантност предлагат, но ще ги видим със сигурност на някоя от пролетните разпродажби на магазините.

Общи условия

Активация на акаунт