Chanel

• 101 428
  • 616
  •   1
Отговори
# 600
Използвам го аз понякога като хайлайтър и над руж, харесва ми ефекта, но не е наистина нещо уау.

# 601
На мен пък много си ми харесва и го носих нонстоп повече от 3-4 мес. (от месец вече съм с пролетния руж въпреки, че си го купих още преди да е в България.). Ефекта му според мен е точно в това, елегантен и ненатрапчив блясък, даже като намек, и лек цвят. Аз съм с много светла кожа и при мен си се забелязва достатъчно и блясък, и цвят. Все пак зависи колко искаш да си "колоросана" и бляскава все пак Wink

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 21:22 от Princess.

# 602
  • София
И аз го използвам леко над руж. Много ми харесва така, особено в комбинация с матови ружове. За хайлайтър ми е прекалено тъмен. Ако го нанеса само него пък, като руж, ми идва твърде блестящ, защото го напластявам повече.

# 603
  • Бургас
Този руж/ хайлайтър ми е голяма любов. Ползвам го като хайлайтър , като/над руж , дори и като сенки. За моят тен е супер, е за руж си иска малко напластяване за да изпъкне  Mr. Green .

# 604
Здравейте! Аз от скоро открих Chanel Grinning Стана съвсем случайно.Дадоха ми тестер на les-beiges и се влюбих.Невероятен е! За рожденния ми ден реших да си подаря и крем.Купих си околоочен и крем ле лифт. Също съм доволна.От ваши ревюта разбрах и за базата ле бланк, от която честно казано не знам дали  съм доволна.Няма този ефект които очаквах!Добавих  и почистващия  разтвор за грим, от които също съм възхитена! Имам и два молива един за вежди и за устни.С две думи ще повторя от всичко без базата вероятно  :rol Сега обмислям нещо хидратиращо за лятотото  Wink

# 605
  • Бургас / София
Хидра  е много добър гел (крем), лек е и не мазнее. Мисля, че ще е добър за лятото. Аз не съм използвала целият крем (гел), но съм имала много тестери и това е определено най добрият гел (крем), които съм използвала, но при наличие на по бюджетни кремове не съм взела този.http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/cms2export/Site1Fil … 143040_XLARGE.jpg По точно съм използвала гелът не кремът. Сега ми влезе муха след като си изхабя Клиника това да ми е кремът  Mr. Green

# 606
  • Бургас
Хидра бюти гелчето ми допада , но предпочитам крема . С него кожата ми се чувства по- хидратирана макар да е комбинирана . Винаги имам в нас по някоя мостра, всъщност мострата хич не е малка, ползвам ги за път. Много ги харесвам , но не мисля че си струват парите , определено си имат по- бюджетни заместители . Единствено което бих взела е серума от серията http://www.chanel.com/en_GB/fragrance-beauty/skincare/p/by-categ … .html?sku=0143180 . Имах няколко мостри, отделно на грим сесиите бях го пробвала -любов от първо мацване .

# 607
  • Пловдив
И аз използвам Hydra Beauty крема, страшно ми харесва, не е мазен, не е тежък. Използвам и крема за очи от серията.

# 608
  • Бургас / София
Аз имах даже още един тестер и снощи се намазах. Кожата ми стана супер гладка и хидратирана, сега ми влезе муха в главата, но първо да си изхабя единият крем. Много мразя да имам натрупани повече от 2 крема за лице, страшно икономично ги използвам  Peace

# 609
  • Бургас
И крема за очи съм ползвала , но нищо особено. Обаче обожавам аромата на серията . И аз мразя да трупам кремове, не че не съм де . Но за моята кожа смесвам заради различните зони  Crazy т.е. за мен няма един универсален крем. Единственият продукт който мога самостоятелно да нанеса и хукна това е Кларанс Бюти Флаш балм, видях че и Шанел имат такъв продукт .На допир са почти същите само цената е различна  Mr. Green , не знам дали имат мостра .

# 610
Днес се сдобих с хидра бюти гел крем дано ми хареса .Само да вметна, че имам chanel wekeend и няма да повторя, не виждам ефект никакъв.При някои той има излющващ ефект при мен го няма☺Към гримовете си добавих и руж дано не ми е много крещящ ха че в магазина всичко изглежда супер.За сега се спирам с покупките, но ще следя темата.Пешете още мнения за хидро серума и сс крем ако някой го използва.Красив ден от мен  Sunglasses

# 611
  • Бургас / София
Дано да ти хареса, мисля че гелът една идея по хидратира и е по силен  bouquet bouquet . Честито Simple Smile

# 612
Ползвам СС крема от скоро и за сега не всеки ден заради смотаното време, бих казала, че е хубав: цвета ми пасва (20 аз съм натурална блондинка), консистенцията е хубава, леко изравнява тена и поддържа хидратация. Минуса при мен е, че понякога се събира в порите не знам дали ме разбираш, но смятам, че това се оправя с база (аз не ползвам, не ги обичам). Като цяло за сега смятам, че си заслужава. Ползвам крема с хидро-колагенов гел,  казвам го, защото считам че ще е перфектен с хидро серума, за който питаш. Даже мислех така да го ползвам, но още не съм купила  шанелския серум, защото имам един голям пълен на друга марка, от който съм много доволна и не ми се жертва да го оставя да залежава.

# 613
  • Варна
 И аз съм натурална блондинка и от СС крема ползвам номер 30  Mr. GreenТова обаче не е от такова значение.
Крема много ми харесва.Миналото лято изхабих две опаковки,сега пак се заредих.
Кожата ми е смесена лятото по към мазна.Ползвам го с Тайм филър мат на Филорга.На мен не ми подчертава порите,напротив даже ги прикрива.Не напластявам,защото става по-сочно,а нанасям с Бюти блендер.Добра покривност.Любим за лятото Peace

# 614
Сдобих се с тестер на сс крема, ами страхотен е! Мажете си го със здраве, аз ще изчакам да си измажа моя бб крем на Висши и после ще мисля.

Общи условия

Активация на акаунт