Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 23 тема

• 18 967
  • 711
  •   1
Отговори
# 570
Дрън , мила , аз едва ли съм най-добрия познавач и разбирач , но мой приятелки с бебчета се спасяваха от коликите с чайове от копър . Никакви капки или стойки не вършеха никаква работа .
Ако не си пробвала....
Надявам се да съм помогнала по някакъв начин на малкия мъж

Мн  Hug на всички

# 571
Иии, не съм пробвала още, имам дори купен чай, обикновен от билковата аптека. Въпроса е аз ли да го пия или малкия, защото той що не е кърма го плюе:) Вода не ще и да близне след кърмене, мъжа ми вика все едно да ти извадят пържолата от устата и да ти пъхнат картоф  Mr. Green Та пробвах в началото уж да му се изплакне устичката ама спрях да го мъча. Та затова чая го мисля още, кой от двама ни да го пие...

Последна редакция: нд, 19 авг 2012, 12:41 от Дрън-дрън

# 572
ами пробвай и двата варианта Simple Smile
виж дали мъника ще поиска да пие от него , ако откаже почни ти да го пиеш Wink

# 573
  • на земята
Опс,как сте феи? Аз седях доло на кафето,няма слънце ,днес е супер,ама от утре незнам   ooooh! ooooh!             Aera ,има да ама аз не слагам,защото става още яо твърд,пък и восъка миризмата не ми понася изпбщо..)))Одеве извадих моя крем много се втърдил  Rolling Eyes няма да го държа в хладилника,че окато се поразтопи да се омажа,дълга и широка  Joy иначе мирише супер и попива бързо,което е супер..))))           ДРЪН и аз знам за чая с копър ,че много помагал..)))     *HOPE* как си днес  Praynig     ЖЕНИ,къде си бе,изчезнааааа,пиши два реда .... Praynig Приятен следобед на всички...))))

# 574
Здравейте,сладурки! Днес е многоо мързелив ден. Подготовка за голяма жега пак:( А др седмица имам задачки, ще пускам изследвания, ще гледаме бебко с моя лекар, нали почвам 6 месец Simple SmileSimple SmileSimple Smile Вчера бях цял ден по молове, купих на бебето първите дрешки, уникални от MotherCare, Zara.. , но скъпо! Ще видим утре тези от Англия като дойдат.. Избрах количката и столчето, само се чудя дали е рано или да поръчвам.. ще го мисля, още не съм почвала и стаята на бебко.
Жени,къде сиии? Hug
Попче, целувки на теб и малката Мери!
Дрън Hug
Поздрави на всички и многооо приятен следобед, маминки! Hug Hug

# 575
  • на земята
 val_74 ,казвай сега каква количка и какво столче избра  Joy И аз само набелязвам и гледам,знам какво ще взема,но не бързам и аз като теб..)))Пиши ми на лични утре като дойдат дрешките от АНГЛИЯ да вида дали да поръчвам по нанатък от там и аз..)))Целувки

# 576
  • Стара Загора
здравейте мили мой,влизам само на бързо не съм ви изчела.Както ви писах на 15 сти ми изтекоха водите и на 16.08 в 10:50 след н раждане за пръв път проплака моята принцеса Мирая,3400гр 51 см.при първа възможност ще влезна да наваксам с четенето.

# 577
  • на земята
ЖЕНИ,ЧЕСТИТА ВИ ДЪЩЕРИЧКА!ДА РАСТЕ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!  На теб бързо възтановяване и те чакаме да разказваш..))) smile3525 smile3525 smile3525

# 578
ЖЕНИ БРАВО!!! ЧЕСТИТО ВИ МАЛКАТА МИРАЯ Hug Hug HugДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, И ДА РАДВА РОДИТЕЛИТЕ СИ!!! Hug

# 579
Жени,4естита дъщери4ка,да е жива и здрава,да бъде на мама радостта и на тате гордостта  bouquet

# 580
ЖЕНЯ, честито! Да е здрава, палава и щастлива малката ви Мирая.

Hug на всички.

# 581
Здравейте, момичета!
Първо да поздравя всички успяли мами - Дрън, Попи, Жени, Деси - нека ви бъдат живи и здрави бебешорите и само радост да ви носят!  bouquet
Да поздравя и мамите с 3-ка отпред - възхищавам се на борбеността ви! Още съвсем малко остана! Hug
Аера, трябва да си спокойна и уверена, че всичко ще е наред и то ще е така! Нито за минута не се отчайвай! Hug
Поздрави и на всички останали мами, няма да изброявам за да не изпусна някоя!  Hug Hug Hug
Аз ви чета, когато мога, но ми беше неудобно да пиша през телефона, на латиница.
Последните 20 дни бяха доста трудни за мен. Докитата се караха за болница ли съм или не. От ЖК едва не ме заведоха насила и понеже категорично отказах да влизам в болницата, в която работи докито от ЖК, се понесох направо в МД. За мой късмет важното доки, което работи там, излязъл в отпуск за 5 дни. От МД ми заявиха - ми ако искаш да те приемем ще те приемем!?!?! Абе хора, аз ако знам кое е най-добре за мен и бебо, ще идвам ли при вас??? Та изчаках вкъщи на легло докито да се върне от отпуск и оттогава съм само на легло, с изгладена шийка и разкритие, което към дата петък 17.08. вече е 3 см.
Бебо върви около 2 седмици напред и доки каза, че вече не ни пука има ли или няма разкритие. Малко се тревожа, че казват че бил големичък, пък аз съм доста слаба, а и дъщеря ми родих 2100гр., даже взех да ограничавам храненето. Ми това е от мен, засега.
Поздрави за всички!  Hug

# 582
Хоуп, спокойно, мила! И аз съм била на такива системки и то два пъти. Всичко ще е наред. Praynig
Криси, добре дошла! Лежи си и нещата ще се подредят! Hug Имаш ли контракции? newsm78Ти май си без серклаж? И моята беба върви с 11 дни напред, но нямам намерение да ограничавам никакви храни, дори си пия редовно витамините. Peace Едва ли ще порасне бебето толкова, че да не може да излезе. Всичко е работа на Онзи горе.
Жени, честита беба Мирая! Да ви е жива, здрава и щастлива!
Мислех си, дано родилите мами да споделят, с какво перат дрехите на бебетата? newsm78
Момичета, вече съм на море. От дългия път, макар да бях лежаща на задната седалка, малко се схванах и от пристигането ни лежа в хотела, ставах само да обядвам. На плажа този шезлонг още повече спомогна да се поизръбя. Още не съм си топнала краката в морето. Иначе и тук си е топличко.  bouquet на всички ви!

# 583
ЖЕНИ ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЪЩЕРИЧКАТА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!   bouquet
Криси, лежи си мила. Още малко, вече му се вижда краят.  Hug
Лали, весело изкарване на морето.  Sunglasses
Дрънче, не съм Попи, но понеже говорихме с нея по скайпа и я питах за коликите. Та каза, че дава на малката Ентерокинд и като че ли се успокоявала. Аз лично съм пробвала с дъщеря ми всичко това, което си изброила, плюс чай от копър, но ефект при нея нямаше. Дано бързо да ги преборите, че аз с нея си будувах до 4-тия месец.  Crazy
Деси, ти как си мила? Имаш ли болки?

# 584
Аера, ти как си? Как са нещата при теб? Всичко наред ли е?  Hug
Деси_айя, ти как си? Hug
Момичета, благорадя ви за пожеланията!  bouquet Толкова изморена не съм се чувствала отдавна. Дългият път  и многото лежане явно ми се отразяват. #Crazy
Криси, сега като ти гледам лентичката, си на финалната права, така че стискай още малко!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт