Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 231

• 65 893
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте и от мен момичета!
Появявам се след кратко отсъствие и какво да вида........изненада.........
Ивето е поместила поредния 83 преведен епизод!!!

----------------------------------------------

Благодаря ти Ивче smile3525
На Милена  smile3525и Леман smile3525също благодаря от сърце!
По едно стръкче "незабравка"за всяка една от Вас ,за незабравимото удоволствие ,което ни доставяте с превода на незабравимата ни "Незабравима"/лелееее....много незабравимо стана...../

Благодарение на Вас надявам се ще изгледаме сериала до края, имам предвид със субове, защото явно нашите ТВ -та забравиха за него!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Започнаха някакви високобюджетни "брадъри",които не "струват" и колкото един епизод на "Незабравима", но какво да се прави...... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
-----------------------------------------------------------------
Поздрави на патерица за Надето и за всички , които под виртуалното име крият едно от тези 4 имена-Вяра , Надежда , Любов ,София!
Да сте живи и здрави и с радост да носите хубавите си имена!
Наде, специално за теб!
http://kvi5leva.com/wallpapers/_thumbs/3/2655gall_89b9d039e36456 … fe28436f218b4.jpg
-----------------------------------------------------------
Да не пропусна и всички "даскалички",маминки и дечица- първокласници, първокурсници ,студенти,които вчера са прекрачили прага на родните учебни заведения.

На всички пожелавам лека и ползотворна учебна година!!!!

# 571
# 572
  • София

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 23:36 от Слънчогледка Яваш

# 573
Добро утро! Hug Hug Hug
Нови снимки на Йозлем от снимачната площадка Grinning,а за ''батко''новини йок Sad.
Успешен и усмихнат ден ви желая! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 574
Албум

За кой ли път прелиствам аз
албума на Унутулмаз
То слюнка вече не остана
снимка следваща да хвана

Отпред-назад, отзад-напред
или просто тъй без ред
Листя, плюнча и се мая
на любовта къде е края

За нов албум е време май,
че без снимки се не трай
Серлем в живота разделени
в албума искам ги слепени

# 575

Здравейте, приятели! wavey wavey wavey
Каква приятна изненада е за мен да видя пост на Ади!  love001  love001  love001 И отново щедро да ни черпи с вкусотии! newsm44 newsm22 newsm22 newsm22
Мокси също - хем сервирва сутрешно кафе, хем оформление на прекрасния стих на Дани! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Момичета, по-често се появявайте при нас! newsm17
Бганьо, страшен си! newsm10 Вече съм си те нарекла "Рекордьора"- стиховете ти нямат брой, а качеството ти не можем стигна! newsm10 newsm10 newsm10 Наградата ти е най-отгоре, дано пак те вдъхнови!
Рекси, дай преводче, плиииииийз! newsm17 Защо Туба, Джансу и Йозлем са НОМЕР 1?

Вени, ще ме побъркаш накрая с тези награди! И да - количеството ми сигурно не можеш стигна, ама по качество си ненадмината. Жалко, че не пишеш напоследък.

# 576
Привет,Незабравима компания! Hug
Сряда е...но нищо ново не ни очаква,няма е тръпката по следващия епизод Sad
Ще си я караме на спомени,докато се появи нещо около сладурите ни,макар че Йозлем вече снима,но това не ме прави щастлива.Друго ще си е,ако Незабравимият тендем започне участие в нов сериал,заедно разбира се.А ако е в реалният живот,ще бъде още по-добре Praynig
Бганьо,отново ни зарадва с ново стихче.Прекрасно е!  bouquet
И една нова снимка на Синем с малкия,макар че може би всички са я видели във ФБ.Колко е пораснал сина и,а и тя е толкова отслабнала и щастлива Simple Smile

Прекрасен ден!
И за къде без да се порадваме на красавците ни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://www.dailymotion.com/video/xegubc_eda-harun-umut_people

Последна редакция: ср, 19 сеп 2012, 16:26 от manpla

# 577
  • Русе

Привет, приятели! Hug Hug Hug
Както пише Манпла, "отново е сряда без тръпка, без нашите Незабравими"! Как не ни изненада и Серхан с нов сериал, че да ни направят разногледи - кой филм да гледаме по-напред, че и да ги разнищваме?! newsm12
Бганьо, ето-отново имаш стих и то брилянтен!!! smile3501 smile3501 smile3501 За Верди казват, че би могъл да напише опера по телефонния указател. За теб бих казала, че можеш да напишеш стих за Незабравима( включвам всички артисти) по Българския речник! newsm10
А моята муза..."немножко посидела и ушла". Никакъв паралел с постоянството на твоята! newsm47

# 578
# 579
Добро утро, компания! Много усмивки и добро настроение Ви желая през днешния ден....

Вярно е нямаме новини от Серхан, но пък затова Йозлем е в стихията си. Отново усмихната,  по детски непринудена  и щура,  такава,  каквато сме я запомнили от Незабравима.
"Магията",  която отново и отново ни връща тук....
Ради,  благодаря ти за инфото,  за новия филм на Бергюзар.  Очаквам с нетърпение старта му и дано си заслужава, тъй като актрисата е сред любимките ми...
.................

Миме,  благодаря за поздравчето!  Hug Hug Hug

# 580
Привет компания незабравима . Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бганьо поздравления за поредния ти шедьовър.  bouquetДами благодарности за всички нови и стари снимчици ,клипчета който продължават да крепят приятелството ни и незабравимата ни тема. Hug  bouquet

# 581
Добро утро и от мене! Hug Hug Hug
Бганьо,ненадминат си smile3501 smile3501 smile3501.
Шепа ентусиасти чакаме ли и чакаме да се появи нещо ново за ''батко'' Sad,а Синем е направо неузнаваема.  Flutter
Желая ви лек,усмихнат и ползотворен ден! Heart Eyes Grinning

# 582
# 583
  • Стара Загора
Поздрав за всички!

# 584
  • Русе

Здравейте, незабравими! wavey wavey wavey
Да споделим сладката "муцунка" от хубав момент... newsm47

Общи условия

Активация на акаунт