Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 231

• 65 893
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Привет компания. Hug Heart Eyes Ради е как човек да не лудне покрай този феномен  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Мокси благодарности за оформлението и един специален поздрав за теб са една моя любима песен . HugНезнам защо но аз лично намирам прилика между този момък и Бурра Гюлсой или на мен просто така ми се иска. Thinking

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 22:05 от mariq_72

# 557
  • София
Ето го Серхан Peace не липсва  Ради,или го няма в статията,,че аз още не съм я чела  ooooh!

# 558
Ето го Серхан Peace не липсва  Ради,или го няма в статията,,че аз още не съм я чела  ooooh!

Деси, само на снимката, в статията не се споменава името му... smile3516

# 559

Йозка доста дълга косица е пуснала  Hug

# 560
Привет компания. Hug Heart Eyes Ради е как човек да не лудне покрай този феномен  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

smile3521 smile3521 smile3521 newsm53 newsm53 newsm53

# 561
Ради видях те на балкона  Hugи веднага питам  Praynig при съседите започнаха ли излъчвания на нови сериали по АТВ-то и там тяхните други канали или започват през октомври. newsm78

# 562
# 563

Деси това от новия филм ли е ? Или ... нещо старо макар да не ми изглежда отдавнашно newsm78
Каква е тази тъжна физиономия. Thinking

# 564
Ради видях те на балкона  Hugи веднага питам  Praynig при съседите започнаха ли излъчвания на нови сериали по АТВ-то и там тяхните други канали или започват през октомври. newsm78
Миме, повечето нови сериали и новите сезони на старите започнаха-Карадайъ с Кенан Имирзъоглу и Бергюзар Корел започва на 24.09 ! Peace

# 565
  • София

Деси това от новия филм ли е ? Или ... нещо старо макар да не ми изглежда отдавнашно newsm78
Каква е тази тъжна физиономия. Thinking
Мисля че е от Мемоли  Rolling Eyes

# 566
Миме, повечето нови сериали и новите сезони на старите започнаха-Карадайъ с Кенан Имирзъоглу и Бергюзар Корел започва на 24.09 ! Peace

Значи наистина Серхан отсвири и тази година и тук съм съгласна с Валдес която още с приключването на сериала каза ,че поне 2 години батко ще почива. ThinkingЕх...тази Едичка взе на батко душичка. Joy Joy Joy
Ради а от колко часът ще бъде излъчването на този нов сериал . Praynig Дали ще има някаква романтика между тази сладури или и там ще има  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и с това се приключва.В Езел романтиката липсваше отвсякъде. Thinking

# 567
# 568

Значи наистина Серхан отсвири и тази година и тук съм съгласна с Валдес която още с приключването на сериала каза ,че поне 2 години батко ще почива. ThinkingЕх...тази Едичка взе на батко душичка. Joy Joy Joy
Ради а от колко часът ще бъде излъчването на този нов сериал . Praynig Дали ще има някаква романтика между тази сладури или и там ще има  #2gunfire #2gunfire #2gunfire и с това се приключва.В Езел романтиката липсваше отвсякъде. Thinking
Ще се излъчва от 20.00 часа, а за романтика дали ще има нямам представа-Бергюзар ще играе адвокат или съдия, а Кенан ще се опитва да оправдае и изкара баща си от затвора-това поне видях от фрагмана!

# 569

Момичета с тази клип ви напускам и ви желая лека нощ прехвърлям се на 1 епизод от втория сезон . Embarassed Embarassed Embarassed #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт