ЛЕТНИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ - ЛОНДОН 2012г. - 4

• 26 907
  • 759
  •   1
Отговори
# 570

Много е точна статията.. Честно казано имаше спортисти, които се върнаха от олимпиадата без да разбера,че са ходили въобще на нея   Rolling Eyes

# 571
Някой знае ли кога е финала, баскетбол мъже,САЩ-Испания,от колко часа българско време е?

17:00 е по програма. http://www.london2012.com/basketball/schedule-and-results/day=12 … gust/all-day.html
Благодаря!

# 572
На ансамбъла съм фенка, но за Силвия Митева ще изкажа едно по-различно мнение. Просто не е достатъчно харизматична, грациозна и т.н., за да е сред първите 3. А като допусне и някоя грешка, съдиите само това чакат да я сложат още по-назад...
Днес сутринта майка и, която и е треньорка ми направи много лошо впечатление.
Взе да обяснява, че не е подала контестация след първата секира, защото видите ли, щели да я режат след това...Все едно не я съсякоха!
Ако тя не се застъпи за детето си, то техническата комисия ли???

е, да като изключим фактът, че медалът на Илиана Раева е изкаран точно на Уембли Арена от публиката доколкото знам...
Точно така Ване, Лондон Световното 1979,
публиката буквално спира състезанието за 20-ина минути от възмущение след съдийска гавра,
шефката на съдийките събира съдийската комисия, гледат записа и след това оценяват по достойнство съчетанието, което носи първия златен медал за Илияна на въже или пък лента  newsm78

Цитат
със сигурност е бил заради позициите ни пред съдиите...
НЕ
Далаверите с треньорките в чужбина и влиянието върху чуждите феделации Гигова ги изплете след 1982

# 573
жалко за загубата , толкова ми се струваше , че ще бием , особено като ги бихме в предния мач ...

# 574
  • au bout du monde
На колко контестации се нагледахме на олимпиадата, нашите една не могат да направят, а уж всичко ни било перфектно. Като си сигурен, че е перфектно оплачи се Crossing Arms Израелката и още някоя веднага подадоха.

Браво на волейболистите, добре се представиха, не сме и мислили,че ще стигнат до 4-то място Simple Smile

# 575
Цитат
На ансамбъла съм фенка, но за Силвия Митева ще изкажа едно по-различно мнение. Просто не е достатъчно харизматична, грациозна и т.н., за да е сред първите 3. А като допусне и някоя грешка, съдиите само това чакат

Дано не обидя някого, но и аз мисля, че Силвия Митева всичко си изпълнява както трябва, но и липсва артистичност и чар /като Сон Оун-джае например, която не бях гледала досега, но успя да ме плени/.

# 576
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бум, тези факти ги знаем. Мен друго не ми дава мира- какво е нужно на горката Канаева, за да подобри отчайващо слабата си форма  Blush ...

# 577
БРАВО НА ВОЛЕЙБОЛИСТИТЕ НИ! Представиха се отлично, въпреки проблемите, създанени им от БФВ.

В колко часа започват ансамблите?

# 578
Бум, тези факти ги знаем. Мен друго не ми дава мира- какво е нужно на горката Канаева, за да подобри отчайващо слабата си форма  Blush ...

Кои факти Джо?
Твърдя, че всички медали на Златните момичета до 83 са чисти без уговорки и намеса.
Канаева е чудесно момиче, ноот тези далавери за мен най-ощетена е Дмитриева

# 579
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За титлата на Раева говорех.
За мен и постиженията на Мария Петрова са чисти, пък ти развивай каквито си щеш теории Simple Smile
И пак не разбрах- как гимнастичка извън всякаква форма стана олимпийска шампионка? Ама хайде да оставим теориите на конспирацията настрана и да си говорим с факти Peace

# 580
Оф, много професионално коментирате   Blush Аз не му разбирам особено  Simple Smile- лично най-ми хареса белорускинята Черкасова ли беше  newsm78

Успех на ансамбъла  newsm18 Каквот такова, каквот' дадат   33uu

# 581
  • София-в сърцата на моите деца
Оф, много професионално коментирате   Blush Аз не му разбирам особено  Simple Smile- лично най-ми хареса белорускинята Черкасова ли беше  newsm78

Успех на ансамбъла  newsm18 Каквот такова, каквот' дадат   33uu
И колкото повече,толкова повече Hug

# 582
  • КиТ
Ми по канал 1 дават повторения  Rolling Eyes А по евроспорт Русия-Бразилия  newsm78
Къде да чакам и да викам  Crazy #Crazy Crazy newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 583
Руските с топки по Канал 1.

# 584
  • КиТ
Да ориентирах се  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт