ЛЕТНИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ - ЛОНДОН 2012г. - 4

• 26 880
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Не се чудете, че нямаме спортисти. Всичко тръгва от у-ще, а там спорт няма ( имаше и тема, в която се видя, че повечето форум е повече за м-ката, отколкото за спорта в у-ще ). На 2-ро място са родителите - в днешно време едно спортуващо дете струва много време, усилия и средства. Ако един родител ги няма, детето няма шанс. После идват университетите - и там като в у-ще Tired В Америка един спортист учи безплатно, най-големите им спортни бази са университетски. В американски университет спортистът е Бог. За корупцията и шуробаджанащина нашенска и дума няма да отварям ( т'ва за отборните спортове ). Ами, това е - името на България вече няма да се чува по такива мероприятия за жалост.

# 646
Станка и Тервел годостта на България! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ооо да и Йордан естествено! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 18:48 от densi

# 647
Станка, Тервел, Йовчев благодаря им от все сърце! bg

Никой спортист не ми е влизал толкова под кожата колкото Станка! Hug

# 648
# 649

Станка Златева - сребро
Тервел Пулев - бронз

Волейбол - 4 място
Милка Манева и Иван Марков - 5 място
Ансамбъл - 6 място
Данчо Йовчев - 7 място
Силвия Митева - 8 място
Петър Стойчев - 9 място

Пропускам ли някое класиране до 10 място?
Пропускам ли някой???
Пропускаш. Сега изброй придружаващите ги лица /по-точно з....ци/. Наемаш ли се?  Wink
Обсъдихме спортистите - ХВАЛА ИМ!   bouquet Hug
Обсъдихме държавната политика по отношение на спорта -ПЪЛЕН ПОТРЕС!
На ред са спортните коментатори.
Номинирам за псевдожурналист -
1-во място - Сашко Йовчев  Sick Да напиша ли защо? Май няма нужда.
2-ро място - Тереза Маринова - много се е объркала тази жена- неадекватни коментари+ дразнещ говорен дефект. Кой я подведе, че става за тази работа, не знам ooooh!
За трето нямам номиниран.
Вие сте.

# 650
Мен лично ме издразни тази на БНТ, взела интервю от Станка (веднага след загубата) Crossing Arms

# 651
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен пък ми се гласува за Мис и Мистър Олимпиада, не желая да обсъждам българските позорища Rolling Eyes
А като се сетя колко титли имат чехите, и ми горчи...

# 652
  • КиТ
Маме прекрасен пост,не знам какво трябва,да се направи,но трябва,защо в Рио,както някой спомена може и с нищо да на се върнем  Tired

В колко часа е закриването?

# 653
На мен пък ми се гласува за Мис и Мистър Олимпиада, не желая да обсъждам българските позорища Rolling Eyes

И аз така, много тегаво ми стана в темата. Rolling Eyes

# 654
неслучайно последната титла е през 1995 г. :

Докато Мария Гигова два мандата бе вицепрезидент на европейската федерация по гимнастика (ЮЕГ), а след нея и Тодорка Шишкова, българските художествени гимнастички печелеха световни и европейски титли. На конгреса в Атланта през 1996 г. г-жа Шишкова не получи нов вот на доверие и вече медали за нас няма. Сега слушаме оправдания как жестоки съдийски комбинации не ни позволяват да си ги вземем.

# 655
  • София

И аз така, много тегаво ми стана в темата. Rolling Eyes

тъй, тъй... все пак в Олимпиадата има много повече от печелене на медали и битки.

# 656

Станка Златева - сребро
Тервел Пулев - бронз

Пропускам ли някое класиране до 10 място?
Пропускам ли някой???

Номинирам за псевдожурналист -
1-во място - Сашко Йовчев  Sick Да напиша ли защо? Май няма нужда.
2-ро място - Тереза Маринова - много се е объркала тази жена- неадекватни коментари+ дразнещ говорен дефект. Кой я подведе, че става за тази работа, не знам ooooh!
За трето нямам номиниран.
Вие сте.
За съжаление не помня имена. Но тази събота имаше жена коментатор на худ. г-ка по евроспорт. Много дрезгав, монотонен, измъчен глас, без никаква емоция / освен че се разплака след играта на Силвето /. Коментираше по време на самите съчетания, което беше доста неприятно.

Моля, ако някой разбере кога Илияна Раева ще дава интервю, да пише. Много искам да чуя нейният коментар.

# 657
  • София
За съжаление не помня имена. Но тази събота имаше жена коментатор на худ. г-ка по евроспорт. Много дрезгав, монотонен, измъчен глас, без никаква емоция / освен че се разплака след играта на Силвето /. Коментираше по време на самите съчетания, което беше доста неприятно.

тя коментираше доста по - професионално от Вера Маринова по БНТ. Вера Маринова винаги много съм я харесвала, но 4 часа докато гледам съчетанията да си говорят като приятелки на кафе за съдийството - благодаря съм, минават границата.

# 658
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами, Ване, за нас печеленето на медали и титли остана в миналото, добре, че беше на Лалова дупето, че да ни споменат в световната преса Grinning

# 659
Чак пък толкова да ви горчи  Rolling Eyes
Малка и бедна страна, нормално. Аз по скоро не разбирам нереалната носталгия ( нима искате да правим спорт по китайски?) у публиката. Още по малко разбирам спортистите ни, болшинството от които се люшкат между комплексарството, ненужните оправдания и успехите. Не всички имат психиката да станат шампиони и това боде очи в сравнение с днешния волейболен финал. Русия взе медала не с физика, а със спортен дух.
Харесва ми как се прави спорта във Великобритания например, деца, които започват тренировки не защото ръцете им са дълги, а защото трябва да помогнат на родител/брат/сестра ( две от колездачките). Единият от гребците, олимпийски шампион, е финалист и в одиторска/счетоводна програма, в която учас и аз .Или Майкъл Фелпс, който започва да тренира плуване заради ADHD.
У нас за съжаление болшинството иска да тренира футбол, за да бройка манекенки в Син Сити, а и там децата рано рано се разочароват от корупцията в комерсиалните спортове.
Математиката да не я въвличаме, защото там освен родителски амбиции имаме и медали, доста непропорционално за вложените средства и населението ни:)

Общи условия

Активация на акаунт