ЛЕТНИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ - ЛОНДОН 2012г. - 4

• 29 019
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
Не искам да съм песимист, но ми изглежда голЕма таЗ рускиня. Tired

# 211
Стига песимизъм!
Нашите хора се нуждаят от положителната ни енергия! Ако ние не повярваме в тях. то тогава кой!

# 212
Най-важното е те самите да вярват в себе си. Peace

Ще се нарека реалист, мега, мега трудно ще е. Wink

# 213
  • София
Щях да получа удар, с детето крещяхме, а тя ме караше и да подскачам...  Mr. Green

Дано успее да се пребори!!!  Praynig Peace Praynig Peace Praynig Peace

Рускинята май е звяр.. но дано Станка събере достатъчно сили и я изяде    Praynig Praynig  Praynig Peace

bg bg bg

# 214
Медаллл! хайде честито ни!!! Hug Hug Hug Hug

# 215
Да, трудно ще и е на Станка.......Но как искам да е златна......Много искам!!! Бог да е с нея! Praynig

# 216
Браво Стани! Heart Eyes Смачкай я тая грозна рускиня Close !
bg bg bg

Абе, що така ни орязаха момичетата Tired

# 217
Браво Стани! Heart Eyes Смачкай я тая грозна рускиня Close !
bg bg bg

Абе, що така ни орязаха момичетата Tired

Много ниска оценка за трудност ни дадоха- 8,800. На рускините и италианките е по 9,4, на Беларус 9,35. Ако не са ни зачели трудността българският щаб трябва да реагира!

# 218
Сега изгледах на повторение ансамбъла. Ами... наистина не им изглежда сложно съчетанието и не мисля, че са ги орязали много откъм трудност. На руския отбор през повечето време не можех да проследя кой на кого хвърля топката. Нашият ансамбъл все едно всяка си играеше със собствената топка. Виж, Силвия заслужаваше по-предно място.

# 219
Сега изгледах на повторение ансамбъла. Ами... наистина не им изглежда сложно съчетанието и не мисля, че са ги орязали много откъм трудност. На руския отбор през повечето време не можех да проследя кой на кого хвърля топката. Нашият ансамбъл все едно всяка си играеше със собствената топка. Виж, Силвия заслужаваше по-предно място.
Съгласна съм с теб, но за същото съчетание с топки на европейското тази година съдиите са  ни дали  оценка за трудност 9,4.  А Силвия определено заслужаваше по предно място - 3-4. Канаева не заслужаваше 2 място с тези  грешки. Но все пак това са само квалификации. Сега да стискаме палци на Станка!

# 220
  • Русе
Дали можем да видим някъде прословутата 17-секундна борба на рускинята и китайката?

# 221
Ейй изтървах ансамбъла и Станка Crossing Arms Къде да намеря запис? Или по БНТ ще повторят по някое време?

# 222
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ехх, момичета, слушам ви воплите за вечни  съдийски тесли и се чудя една и съща Канаева ли сме гледали през годините. Това момиче е толкова уникално и изящно, няма нужда никой да я подпира. Не съм гледала днешните съчетания, но с подобни изявления принизявате една забележителна кариера и не ви прави чест- Канаева не е виновна, че се е родила рускиня Simple Smile

# 223
Да, трудно ще и е на Станка.......Но как искам да е златна......Много искам!!! Бог да е с нея! Praynig
Трудно, лесно Станка е "животно" в най-добрия смисъл на тази дума, тигрица с много силна психика, воля и енергия и ще стане този път Олимпийска. Миналия път не успя за секунда. Разплаква ме това златно момиче! Вярвам в нея! Господ да и помага! Тя заслужава химна да свири за нея и да целуне златото.
Станче, обичаме те! Heart Eyes
И среброто да е твое, ти пак си Златна за нас!  bouquet

# 224
Още помня сълзите на Станка в Пекин, надявам се тази вечер да плаче от радост, заслужава го Peace

Общи условия

Активация на акаунт