ЛЕТНИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ - ЛОНДОН 2012г. - 4

• 27 554
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
Ех, не ни е ден днес! И Великов загуби Cry така и не разбрах какво беше това предупреждение срещу него, за което никой не разбра и в крайна сметка японеца победи заради това?

# 466
Жалко  smile3506

Къде има повече за тази инициатива? Не знам кога се прибира... искам да отида и аз...
Мернах в темата май такова намерение, но може и ти да си била  Laughing Сигурно, обаче има и други, във фейса може и да има инфо из темите за олимпиадата  newsm78 Иначе може да се пише до бнт-то, предполагам ще отговорят и дадат подробности за дата и час на полета newsm78 (аз за добро или лошо не съм столичанка  Rolling Eyes Laughing, на вас чЕкаме и разчитаме Laughing Hug ).

# 467
  • КиТ

Така е ме яд  Confused Днес не беше успешен ден наистина  Confused

# 468
Атлетките на САЩ май сами се прецакаха, като подобриха рекорда на ГДР. Rolling Eyes       

# 469
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Защо да са се прецакали?

Гледайки за пръв път баскетбол тук, се сетих за още едно име в секси анкетата ни- Карлос Делфино. Сега е нещо твърде брадясал, но иначе е изключително чувствен красавец.

# 470
Защо да са се прецакали?

Гледайки за пръв път баскетбол тук, се сетих за още едно име в секси анкетата ни- Карлос Делфино. Сега е нещо твърде брадясал, но иначе е изключително чувствен красавец.
Защото всеки знае, че всичките им атлети на ГДР, особено жените, са били на анаболни стероиди, нищо, че не са знаели. Laughing Рекорд, който е поставен с допинг, може да бъде победен пак със същото. Все едно рекорда на Марита Кох на 400м или рекордите на Фло-Джо, която точно заради това, което е ползвала, умря.
На мен ми говори това. Laughing

# 471
Е, то в бяганията няма ни един чист рекорд, или ти вярваш, че Болт пие мляко от козата на баба като Фелпс Mr. Green?

# 472
  • КиТ
че Болт пие мляко от козата на баба като Фелпс Mr. Green?

hahaha hahaha hahaha Не бе аз му доя млекце  Blush Joy Joy Joy,отглеждам козичка специално за целта  Mr. Green Joy Joy Joy

# 473
че Болт пие мляко от козата на баба като Фелпс Mr. Green?

hahaha hahaha hahaha Не бе аз му доя млекце  Blush Joy Joy Joy,отглеждам козичка специално за целта  Mr. Green Joy Joy Joy
Joy Joy Joy. А според мъжът ми Болт е открил някоя много яка трева  hahaha hahaha hahaha.

А някой знае ли наистина кога пристига Станка? Ако ми е удобно времето бих отишла да я посрещна.

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 10:54 от nellytan1

# 474
Охх, купих си днес вестник и съм толкова възмутена Close... Болт си е позволил да нарече Карл Люис незначителен и напълно забравен атлет!!! Е, аз не съм забравила, че в детските си години съм се наслаждавала на истински шампион и велика легенда, а не на нагло, бутафорно, невъзпитано, противно и натъпкано с цялата Менделеева таблица "нещо"!

# 475
Момичета, има ли от къде днес да гледам онлайн Силвия Митева? Кога са ансамблите?

# 476
http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html пряко гимнастика. Днес индивидуалните започват в 15,30. Ансамбълът е утре  пак от 15,30.

# 477
БНТ  от 17ч. до 19ч. ще дават финала по футбол, а няма да дават пряко художествената гимнастика!!!   newsm78                 newsm61

# 478
БНТ  от 17ч. до 19ч. ще дават финала по футбол, а няма да дават пряко художествената гимнастика!!!   newsm78                 newsm61

Недей така, футбола е важен.  Simple Smile И без това много малко внимание му обърнаха и не излъчиха нито една среща преди финала. Бразилия - Мексико ще е епичен двубой.  Grinning

# 479
Охх, купих си днес вестник и съм толкова възмутена Close... Болт си е позволил да нарече Карл Люис незначителен и напълно забравен атлет!!! Е, аз не съм забравила, че в детските си години съм се наслаждавала на истински шампион и велика легенда, а не на нагло, бутафорно, невъзпитано, противно и натъпкано с цялата Менделеева таблица "нещо"!
Болт е велик атлет, но е толкова прост, че ще остане запомнен освен с постиженията си и с грубостта и плоската си мисловна дейност. Изключително противен ми е!
А на Карл Люис не мож стъпи на малкия пръст. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт