ЛЕТНИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ - ЛОНДОН 2012г. - 4

• 27 557
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Извинявам се на всички футболни фенове. Ама не можеха ли да го дадат на запис след гимнастиката?????  Cry Cry Cry Cry  Все пак там има българка!  :

# 481
  • София
е какъв е проблема, че бнт няма да ги излъчват пряко при положение, че имаш интернет.
да не говорим, че в програмата на БНТ пише, че ще излъчват и художествена гимнастика.  newsm78

# 482
Може ли да ми дадете всички дати, на които е имало художествена гимнастика. Благодаря предварително!  bouquet

# 483
  • София
Може ли да ми дадете всички дати, на които е имало художествена гимнастика. Благодаря предварително!  bouquet

9 и 10.08 .

# 484
Благодаря!

# 485
  • КиТ
е какъв е проблема, че бнт няма да ги излъчват пряко при положение, че имаш интернет.
да не говорим, че в програмата на БНТ пише, че ще излъчват и художествена гимнастика.  newsm78

Ми да те сигурно ще привключат за Силвето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ако не има евроспорт(там може да го дават Thinking),интернет  Peace

# 486
  • Бургас
По Евроспорт ще се включат около 2-3 ротация - от 16,15 до 17,45. Мисля, че до тогава трябва да е приключил турнира. Освен това Мариета Дукова коментира сто пъти по-разбираемо и професионално, отколкото Вера и Боряна Тончева.
П.П. Оф, да ви кажа, вече не ща да гледам борци. То пък биваше поне един да отсрами мъжката половина. Ето, и сега Гуйдя пада.

# 487
  • КиТ
Силвето беше невероятнаааааааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes точките долу горе  Rolling Eyes

# 488
Силвето беше невероятнаааааааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes точките долу горе  Rolling Eyes
те си им дават колкото си искат

# 489
Дано на другите уреди са по реални оценките.

# 490
  • КиТ
Съдийките са същите сега ще видим  Thinking

# 491
Сега гледах Митева на топка. Направи 2-3 малки грешчици. Сега започват бухалките.

# 492
  • при моите деца .....
Сега гледах Митева на топка. Направи 2-3 малки грешчици.
Без да съм специалист - необяснима е високата оценка на полякинята....
Не заслужава да е преди Силвия Митева!

# 493
И на първия уред беше много висока.  Май съдиите не гледат много много.

# 494
Добре играе нашето момиче, наистина е доста по-добра от полякинята. Но истинската звезда, грация и ненадмината майсторка е Канаева. Ще спечели титлата и ще я дублира за първи път в историята на гимнастиката със сигурност. С бялото трико и розовата хамелеонска беше много красива. Heart Eyes Дрехите и грима обаче на повечето гимнастички не ми допадат.

Общи условия

Активация на акаунт