ЛЕТНИ ОЛИМПИЙСКИ ИГРИ - ЛОНДОН 2012г. - 4

• 27 553
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Ще видим сега какво ще стане на бухалките, има и лента след това. И на мен не ми харесват дрехите и грима на повечето.  Thinking Някакви много ярки цветове.

Ех, чудесно изпълнение, ама не успя да улови едната бухалка и тя падна на пода. Много я орязаха съдиите обаче заради това.  Sad

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 17:13 от Teresa of the Faint Smile

# 496
Е нашата изпусна. Cry Три пъти игра два пъти изпусна, единия път на самия финал. Как да обвиня съдийките?! Добра е, грациозна е, но има на какво още да се учи.

# 497
Всичко приключи за Силвето. Confused

# 498
А толкова добра беше на квалификацийте... Стреса си оказва думата Confused

# 499
  • КиТ
Да на квалификациите беше много добра,сега нещо напрежението й идва много  Confused

Сега гледах Митева на топка. Направи 2-3 малки грешчици.
Без да съм специалист - необяснима е високата оценка на полякинята....
Не заслужава да е преди Силвия Митева!
Казаха,че май в журите имало няква и Полякиня,та за това имало подобно нещо  Whistling Whistling Whistling

# 500
  • София
Много ме е яд, но рускинята си затвърждава позициите. Наистина е красива.

Ох, почнаха много да грешат и изпускат... това нервите си казват думата.

Иначе и на мен изобщо не им харесват триката. Вярно е, че са направени за гледане отдалеч, но май в повечето няма никаква идея.

# 501
Тук пък казаха, че журито е съставено от съдии, които са от държави, които не участват. В това число и норвежка съдийка.  Peace

Според мен няма шансове за медал вече, освен ако всички преди нея не изпуснат по няколко пъти, а нашата се справи безгрешно.

# 502
Безидейни, неонови, супер шарени и често директно комични. Мога да кажа, че рускините са най-красиви. Освен класа, изящество има в тях и надменност.
Това състезание нещо не ми е интересно. Не показват нищо кой знае какво. Залагат на стари съчетания за абсолютна сигурност. Сърцето ми трепва естествено само на нашето момиче и на Канаева, която е класи над останалите.

Нашето красиво момиче никога не е имало шанс за медал. Peace За съжаление аз смятам същото и за ансамбъла ни. Медалите са само три и ако няма супер груби грешки е ясно за всички за кои състезателки точно са те. Ирина Винер е голяма сила.

# 503
densi, подкрепям. Peace

# 504
Ето сега една прекрасна Любов Чаркашина в светло розово трико и такава лента. Нежна като сълза.
Дано вземе бронза тя.

Силвето като българска кралица с рози. Лентата обаче е прекалено шарена. Като цяло ми хареса много и на мен.

Последна редакция: сб, 11 авг 2012, 17:47 от densi

# 505
  • София
Рядко красиво трико, да. И корейката преди нея беше красива в червено - бялото. На мен и Силвия ми харесва как е облечена.

# 506
Е, чудесно си го изигра съчетанието за лента!

# 507
# 508
  • София
с или без медал нашето момиче се представи достойно и заслужава адмирации. Дай Боже да има още спортни години пред нея. А за съдийството - всички виждат кой и как се представя.

hahaha hahaha hahaha истина, истина...

# 509
  • КиТ
 hahaha hahaha hahaha

Добре се справи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нещо вметнаха,че имало няква връзка двете коментаторки  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт