Грижи за косата - 89

• 59 789
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
И този е много красив, най-важното е че показва как да си направиш сама подложката (прилича ми на поничка за коса  Mr. Green ) Колкото по-голям искаш да е кока, толкова повече чорапи навинаш  Grinning .

# 271
И аз си правя този,с шалче стои мноооого хубаво  Crazy
          Да само че вчера обикалях но неможах да си намеря такива фиби с топченца Confused,взех си едни други с малки цветенца но едва се забелязват Crossing Arms
Форкети е трябвало да търсиш,те са с големи топченца,цветенца и т.н  Grinning Пък и по - лесно се слагат.. фибите как ще ги забиеш като на клипчето  newsm78

# 272
Да права си,просто несъм обърнала внимание че това на клипчето не са фиби  #Silly,но кадето обикалях никаде не видях такива Форкети Thinking

# 273
Може да разтегнеш фибите и да пробваш да ги сложиш като форкети.  Simple Smile

# 274
И това е вариянт,въпреки че не са такива обемни и красиви като тези от клипчето Crossing Arms

# 275
И на мен тези от клипчето много ми харесват..в моето градче има само някакви прекалено претрупани  Tired

# 276
  bouquet
Здравейте момичета! Записвам се с удоволствие при вас. Бих искала да ви попитам за мнението ви относно трайното студено къдрене, отживелица и демоде ли е вече? Подстригана съм на триъгълник, косата ми в най-дългата си част отзад е до кръста. НО!  - много тънка и по-скоро рядка...мисля си,че ако е начупена ще е с много повече обем. Време да я правя всеки ден нямам, затова питах в 2 салона з а трайно къдрене и ме гледаха така, все едно питам имат ли боровинки  Confused
Ако мога да си позволя и да споделя мнение и лично впечатление от единственото нещо, което ме спаси от косопад преди време и сега помага за бърз растеж - Еликсир Phythopolleine на PHYTO
стимулант с етерични масла
Хубав и успешен ден  Hug

# 277
Добро утро Hug,хаиде да почерпя и в  тази любима тема,днес синът ми навършва две годинки,да ми е жив и здрав,заповядаите,макар и виртуално  bouquet    http://prikachi.com/images.php?images/8/2756008p.jpg   newsm59

# 278
  • в 1001-та нощ
Хайде и тук да Ви поздравя, малкият рожденик, скъпата Мама и цялото семейство Wink)) както вече споделих този ден е по-скъп и съкровен за майката от всички други нейни лични празници   bouquet

inka2001, за мен е прекалено увреждащо  Peace bowuu

# 279
# 280
Да е жив и здрав Даниел,много да те слуша и радва,и само поводи за усмивки да имате. nbirthday

# 281
Момичета, его го и моя bun:

Copy-paste-вам от блога си няколко доп. реда:

Как? Ето:

От къде може да се закупи sponge? От Ebay за £0.99 - link

Видях онзи ден и в H&M sponge за до 5 лв., но той не е като моя, а като дебел ластик... Хмм...

# 282
Много е хубав  Flutter

# 283
Здравейте, имам нужда от съвет. От 2- 3 седмици имам силен косопад, който свързвам с тримесечната диета, на която бях до скоро. Особено като си мия косата, пада много. Пия Геритамин, вит. Б комплекс и вит. С + цинк. Мажа се със Стимуланта за коса на Икаров и хининова вода и шампоан Фитовал. Иначе косата ми е гъста (ако не окапе цялата) с мазни корени и сухи дължини. Без блясък е, отпусната, не е "жива". До преди косопада използвах шампоани против пърхут CLEAR. Сега като го смених, установих, че нямам пърхут, но ме сърби скалпът още на следващия ден след измиване. Може ли да ми препоръчате подходящи продукти, както за косопада, така и за цялостно възстановяване на косата.

# 284
http://www.ebay.com/itm/BEST-ANTI-HAIR-LOSS-LOTION-AND-SHAMPOO-A … IDS-/250960083518

Майка ми е много доволна от този,за косопада.

А за възстановяване,бадемово масло в корените и по дължината Peace

Общи условия

Активация на акаунт