Грижи за косата - 89

• 59 779
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
tanch,и този начин е много интерен не го бях виждала досега,утре ще опитам и така,благодаря ти за клипчето и идеята Heart Eyes Hug  bouquet

# 256
Норе, по салоните го има виж тук www.kerastase.bg Мисля, че е към 60 и няколко лева струва

# 257
Аз се надявах в някой магазин, може би Сефора или БютиЗоун да ги има, мерси Виолетова!

# 258
http://www.youtube.com/watch?v=hcScPaP8TgY    Hug
Ето и от мен едно клипче за кок, толкова многоми харесва, че май ще се пробвам да гонаправя днес  Grinning

Може да погледните и другите нейни клипчета, много са полезни!

# 259
Здравейте дами Simple Smile)
Аз някъде от 2 месеца си правя маска с тривитаминол. Преди месец се подстригах заради цъфтежите и сега косата ми пак нацъфтя, а пък искам да ми е до кръста. Сега имам средно дълга коса.Ще се опитам да трая колкото се може повече да не се подстригвам, щото ако всеки месец си скъся косата с 1-2см няма как да ми стигне до кръста.
Реших да пия и витамини  - геритамин нео ( витамин А+Е ), поради сезонната смяна. Аз всъщност отдавна мисля да ги пия, но чух, че повишавал апетита. Попитах фармацевтката и тя ми каза, че не от витамините се дебелее,а от начина на хранене. И така се престраших да опитам с извинението, че е сезонна смяна и ми пада косата  Grinning  Mr. Green Та, въпроса ми е нали си правя и маски с тривитаминол, ако и пия витамините дали няма да ми дойде в повече, че не искам да умра от превитаминоза  Mr. Green Mr. Green.
Всъщност бях решила да ги редувам, тъй като трябва да си правя почивка от тривитаминола и тогава да пия геритамина и да не прибавям тривитаминол в маските си  , а когато си правя почивка от хапчетата да си правя маски с тривитаминол ...
Моля ви, дайте съвети и за тези цъфтежчета, че направо се отчаях. Banghead cry no Rage Rage #Puppy dog newsm47 newsm47
А да не забравя - сложих в шампоана и балсама си витамин А - течен - няколко капки. Ако надебелея от тия витамини просто ще пукна таблетката и ще си правя маски и с тях, ще ги сипя в шампоана си  Grinning

# 260
Ето и от мен едно клипче за кок, толкова многоми харесва, че май ще се пробвам да гонаправя днес  Grinning

Мацето от аватара ми е с такъв кок,но по-обемен  Blush Гледах и предния клип кока с чорап и опитах по този начин, но...  Tired Едва успях от 4-тия път да закрепя косата, стана уж здраво и след няма и 20-тина минути от горе на главата беше слязъл почти до тила и няколко кичура искаха да се измъкват. Трябва нещо по - здраво, по -стегнато от чорап  Grinning , но не се сещам какво  Thinking

# 261

Ето какво пише на листовката :
Всяка капсула съдържа:
Витамин А    1500 µг RE (5000 IU)
Витамин Е    67 мг α–TE (100 IU)
Соево масло

Витамин А и витамин Е взаимно усилват действието си. Витамин  Е  забавя разграждането на витамин А в организма , усилва степента  на усвояването му от червата и усилва епителотоничните му свойства. Витамин А усилва антистерилитетните свойства на витамин Е.

Начин на употреба:
Приемат се през устата.
При възрастни по една капсула дневно, в продължение на 2-3 месеца.

Приложение на Геритамин нео:
• Стимулира растежа и здравината на косата и ноктите
• Подобрява състоянието на кожата
• Повишава зрителната острота
• Предпазва от увреждане ретината при диабетици
• Повишава имунната защита, детеродните способности
• Подходящ при акне и други кожни нарушения
• Подпомага възстановяването на лигавиците при възпалителни дихателни, урогенитални и чревни заболявания

# 262

Мацето от аватара ми е с такъв кок,но по-обемен  Blush Гледах и предния клип кока с чорап и опитах по този начин, но...  Tired Едва успях от 4-тия път да закрепя косата, стана уж здраво и след няма и 20-тина минути от горе на главата беше слязъл почти до тила и няколко кичура искаха да се измъкват. Трябва нещо по - здраво, по -стегнато от чорап  Grinning , но не се сещам какво  Thinking

Хм, аз лятото си правих такъв кок с чорап обаче около косата намотавах някакво малко шалче и за плажа беше супер. Нямах проблем с падането на косата, но не се сещам за  по-здраво нещо  :thinking
Не е много полезно, но може да пробваш с много стегнат ластик, за да не пада, но мен лично започва да ме боли и избягвам да си опъвам толкова косата.
Мацката от клипа има и още един клип за кок, който ми изглежда доста добър също. Може би трябва да пробваш с по-стегнат чорап като материя.

# 263
Да много лошо опъва скалпа  Grinning преди постоянно ходех с вдигната супер стегната опашка и вечер ужасно ме болеше  Rolling Eyes

# 264
Ако косата ти е гъста,наистина ти трябва нещо по-здраво,но и аз не знам какво  Grinning Иначе аз цяло лято си ходя така,и не ми се е случвало  Thinking

# 265
Ами гъста е и дълга, и много тежи от дължината. Сега ми хумна ако си ушия стегната лента за коса, обаче от едни широки ластици, които слагат на коланите за талията,те са много стегнати и твърдички, мисля че ще се получи. Предварително ще връзвам друг ластик за опашката,а ще навивам върху лентата.

# 266
  • в 1001-та нощ
Аз се надявах в някой магазин, може би Сефора или БютиЗоун да ги има, мерси Виолетова!

най-изгодно е да се поръча от сайт, от някои идва за ден, но ако цената няма значение - може и от салон  Peace

# 267
кока които аз съм замислила е ето този,стои много нежно Heart Eyes   http://www.youtube.com/watch?v=xMhfdpGktn0

# 268
И аз си правя този,с шалче стои мноооого хубаво  Crazy

# 269
И аз си правя този,с шалче стои мноооого хубаво  Crazy
          Да само че вчера обикалях но неможах да си намеря такива фиби с топченца Confused,взех си едни други с малки цветенца но едва се забелязват Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт