Грижи за косата - 89

• 59 768
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Много ви благодаря момичета наистина стои много красиво за официален повод,днес ще издирвам готова гъба в мола кадето споменахте,в краен случаи ще се мъча сама да го направя, Hug  bouquet

# 241
  • Варна
 В магазина на H&M съм виждала такива гъби за кок Peace

# 242
Къде в София мога да си купя от новите елексири на Крастас?  Rolling Eyes

# 243
Здравейте Simple Smile Надявам се пиша на правилното място за проблема ми. Реших да променя нещо в косата си и днес си  направих руси кичури. За първи път се подлагам на процедурата  ... резултатът -отвратително патешко жълто.   Sick  Cry Казах на фризьорката ми, че искам да се преливат с косата ми и че  не искам да стават платинени и затова тя не ми сложи някаква "обливка". Иии сега се чудя какво да ги правя тези кичури. Боядисването им с по-тъмен близък до естествения цвят боя, вариант ли е ? Четох за някакви матиращи цвета продукти, които премахват жълтеенето. Моля за съвет, защото косата ми расте доста бавничко и надали ще я изтрая така толкова дълго време.

# 244
Ако косата ти не е много светла по принцип, дори и кичурите да са платинени, ако са много ситни се преливат с косата и платиненото не бие на очи изобщо. Трябвало е да те матира. Но и ти можеш да го направиш. Купи си матиращ шампоан и ще се справиш с жълтото сама. Питай в темата на блондинките, там ще те насочат към продукт.

# 245
Благодаря ти Simple Smile Ще попитам там.

# 246
Привет тново,днес се сдобих с гъбата за която питам цял ден Mr. Green,но ето каква я свърших,тъи като днес неможах да изляза а мъжът ми имаше път към Мола на Стамболииски,му казах да мине оттам и да потърси,отишъл тои но нямало черна и продавачката го увещавала половин час че тази която му предлага ще ми свърши чудесна работа(светла гъба,цвят подобен на мръсно бяло към жълтеникаво)и тои се навил.Направих един бърз опит еи така отгоре отгоре наистина става много бързо и лесно и стои чудесно,но цвета много ме притеснява,и незнам дали да несе откажа от кока за които така бях се настроила Confused,вярно че косата покрива гъбата,но все ще се притеснявам да несе вижда,пфф голям късмет няма що Crossing Arms

# 247
  • в 1001-та нощ
да  я опаковаш е нещо черно  Rolling Eyes newsm78

# 248
На мен не ми се е случвало да се вижда подложката,а косата ми е сравнително рядка .. Така че,едва ли.Но ако се притесняваш,наистина опаковай я отгоре с черен чорапогащник и зашии,както е показано най-накрая в клипчето.  Peace

# 249
Всъщност това за чорапогащника си е идея Thinking,маи така ще направя,иначе много ми харесва кока които се получава с нея Heart Eyes,а някакви други идеи освен чорапогащник,защото аз не нося и нямам,а не ми се купува само заради това newsm78

# 250
  • в 1001-та нощ
ако мъжът ти има неползвани тъмни чорапи  Heart Eyes

# 251
И това с тъмните чорапи е идея  Peace После да покажеш произведението си  Grinning (ако искаш,разбира се  bouquet)

# 252
Не  се притеснявай, няма да се вижда нищо. Peace Зависи все пак и по кой начин правиш кока, понеже има два начина на навиване. Единия е като сложиш гъбата в края на опашката и навиваш към основата й. При този начин няма никакъв шанс да се види цвета на подложката. Другият начин е като сложиш гъбата в основата на опашката, разстилаш косата около подложката и започваш да увиваш краищата под ръба на подложката. Тогава може и да се види цвета отдолу. Но ако си избрала първия вариант, няма начин да се види нещо и не си струва да шиеш чорапи и т.н.

# 253
Да  това е добра идея с чорапките НЕПОЛЗВАНИ Laughing,tanch  Hug,по вторият начин правя кока и затова се притеснявам,а първият  които обясни нещо неможах да го схвана newsm78,Marthina ще покажа няма проблем  bouquet,вече го правих няколко пъти от одеве и маи задобрявам Laughing и ми харесва все повече,само се кипря пред огледалото а домашните само ме закачат да съм вземела телената гъба за чинии вместо тази която била същата но за 10лв Joy Crossing Arms

# 254
Да  това е добра идея с чорапките НЕПОЛЗВАНИ Laughing,tanch  Hug,по вторият начин правя кока и затова се притеснявам,а първият  които обясни нещо неможах да го схвана newsm78:
Заповядай
http://www.youtube.com/watch?v=MHiB-392bW4

Общи условия

Активация на акаунт