Грижи за косата - 89

• 60 873
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Мисля да дам втори шанс на маслената маска на Глис http://www.gliss.schwarzkopf.bg/glisskur/bg/bg/home/products-sol … ds-treatment.html .Намерих я забутана в шкафа и не можах да устоя на аромата и, страхотен е  Heart Eyes , та понеже ми отежняваше леко преди, мисля да я смеся с нещо по-леко. Дали ще е удачно? Примерно с някой по-лек балсам, който сам по себе си ми идва лек...  newsm78

# 601
  • София
Записвам се да чета.  Simple Smile

И да използвам да се оплача от бритона си. Подстриган е на черта, но не иска и не иска да седи равен.  #2gunfire Имам лизнато на едно място и винаги се вдига. Суша го, с преса го изправям и пак.

# 602
Здравейте,

Отдавна ви чета въпреки, че не пиша тук, сега обаче имам въпрос - дали някой от вас е ползвал английската сол за косата си?
Провокирана съм от тази статия http://www.hera.bg/s.php?n=1025

# 603
Освен маслата съм си намислила да си взема и маска за коса. Препоръчайте ми за накъсани краища, да не ми хвърчи косата. Знам, че кератиновата терапия е много добра, както и макадамията, обаче няма как да заделям всеки месец за тях. Препоръчайте ми техен еквивалент, макар и не толкова добър, но на по-достъпна цена. Peace

# 604
  • София по рождение
търся маска за изрусена и изтощена коса Sad

# 605
Косопадът продължава явно както Алена беше казала, при всеки е индивидуално колко дълго ще продължи коспопада след кърмене.
Днес ходих на фризьор и я покъсих 4-5 см. крайщата ми изглеждаха объсани, грозна работа. Много добре се получи, зарадва ме много като ми каза, че расте много нова коса. Даже не ми повярва като и казах, че пада ужасно много.
Сега косата ми е мека, жизнена лъскава може би се дължи на маската с бадемово масло, която правя 2 пъти седмично.
Аз продължавам с хранителните добавки, шампоана за косопад и съм си взела хининова вода да пробвам на мястото на ампулите. Ще пробвам и с нея, а може и да си взема нови ампули.
Радва ме факта, че колкото и да пада поне расте нова коса в един момент си мислех, че ще остана без коса.
Дано косата ми се отблагодари на грижите, които полагам за нея.

# 606
  • в 1001-та нощ
Спокойно, почти всяка жена, която минава през това споделя, че не я напуска това чувство - че ще остане без коса, но колко майки без кова виждаме  Blush

Продължавай с ампули и добавки, ако е допустимо  Peace вероятно доопада коса, която е погинала преди време и расте новата, която до няколко месеца хубаво ще покрие скалпа и ще си расте  Blush

случва се нещо, като "рестарт" на косата  Blush

# 607
  • Перник
Хайде и аз сред новоподстригалите се   Blush Отзад отрязахме около7-8см отпред позапазихме,нещо като каренце,ама по-далгичко,а пък и цвета сменихме...леееко поутъмних,но съм доволна  Flutter

# 608
  • Бургас
Какво мислите за сухите шампоани? Използвате ли ги?

# 609
Имаше периоди, в който косата ми се омазняваше по-бързо и по точно бритона.Трябваше да я мия през ден и за това ползвах един път сухия шампоан и следващия път я измивах цялата.Моят беше на  Klorane. Много бях доволна от него и сега ме подсети, че отдавна го свърщих, а е много удобен в случай, че нямаш време да си измиеш косата.

# 610
Не бих ползвала повече сух шампоан. Бих го направила само, яко няма вода, с която да измия косата си.
Докарах си зверски косопад от сухите шампоани.

# 611
  • в 1001-та нощ
и според мен не са за предпочитане, дори да има позитивен ефект на косъма, то за скалпа е обратно, а там е животът и всички растежи  Peace

# 612
Точно, защото запушва порите на скалпа смятам, че не са особено полезни. За наистина спешен случай стават, но за редовно ползване, абсолютно не.

# 613
  • в 1001-та нощ
дори при спешен случай - по-скоро ще си прибера косата, от колкото да си задръствам скалпа; винаги правя асоциация с лицето - мия го сутрин и вечер, ако се зацапа и омазни - няма да го наплескам с него - ще го измия  Peace

# 614
Аз съм на противоположното мнение,  по-вредно е да се мие косата всеки ден и сухия шампоан е алтернатива.Всеки сам си преценява да  ползва или не. Аз косопад докато го ползвах нямах Simple Smile. Но за един бритон да мия цялата коса  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт