Грижи за косата - 89

• 59 575
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • Атлантис, Галактика Пегас
Да питам и тук за една процедура , срещнах в един салон ЛАМИНИРАНЕ НА КОСА , понеже съм със смесени чувства от този салон , да не се пускам през глава малко отзиви да събера , който си е правил какъв ефект се постига , какви минуси има и т.н . каквото се сетите , защото когато чета рекламата едва ли не е нещо уникално , хем ти е защитена косата, хем се подхранвала, с 10% се одебелявала, че и права и лъскава седяла цял месец .... много добре звучи , но така ли е наистина..
Аз питах преди няколко дни на първа страница, но никой не ми отговори за сега.  Sad

# 46
няма отзиви да , нещо ново е май

# 47
  • в 1001-та нощ
прилага се отдавна много момичета си купиха терапевтичните преси и го правят у дома, вкл. аз; много е писано в другата тема

по-скоро - важно е какви продукти ще се ползват  Peace

# 48
Да похваля Еликсира с четири вида масла - Kerastase Elixir Ultime:
http://zlatnaribka.com/eliksir-s-chetiri-vida-masla-kerastase-el … html#.UCn5wU3iapM

Освен, че подхранва и ухае прелестно. Луда фенка съм на Kerastase, не съм попадала на друга марка козметика за коса, която толкова да ми пасва.

Четох, че сте коментирали подстригване... на мен преди ми взимаха връхчетата през месец, но от скоро не ползвам преса (най много 1 път месечно) и съм решила да ходя през два месеца, за да ми поотрасне косата.
Иначе, с редовно ползване на преса, ако не ходя ежемесечно, косата ми изобщо няма да изглежда такава, каквато си я харесвам - лъскава и без остри и изтощени връхчета.
По моловете най вече, се нагледах на сухи и изтормозени от преса коси. Отдалеч изглеждат гладки, а от близо стоят като изпръхнали в края си и това ме накара да зарежа пресата за известно време, а в редките случаи, в които я ползвам, намачквам после косата с вода, или с някаква пяна за по неглиже ефект. Нещо ми писна от масовото изправяне, ретро къдрици и прочие.
Залагам на естествената визия вече.

# 49
прилага се отдавна много момичета си купиха терапевтичните преси и го правят у дома, вкл. аз; много е писано в другата тема

по-скоро - важно е какви продукти ще се ползват  Peace
Аз преди да купя пресата искам да пробвам и да се убедя че нещата са така както се описват  Wink
Иначе ако ми насочете към правилни продукти бих била благодарна.  Hug

# 50
в  коя тема е писано за ламинирането
а косата стои ли изправена ? или само подхранва, аз не ходя на терапии за коса  по салони , просто до моя магазин имаше фризьорски салон доста оборотен и когато сме си говорили  фриз. казваше за тях ''направо им се чудя на тея момичета дето идват да си дават парите за тези безсмислени терапии '' аз направо ooooh!

# 51
в  коя тема е писано за ламинирането
а косата стои ли изправена ? или само подхранва, аз не ходя на терапии за коса  по салони , просто до моя магазин имаше фризьорски салон доста оборотен и когато сме си говорили  фриз. казваше за тях ''направо им се чудя на тея момичета дето идват да си дават парите за тези безсмислени терапии '' аз направо ooooh!
По повод фризьорки... То една  фризьорка на коса под рамене ми каза че кичури с шапка са по добре от колко с фолио, само защото явно тя не умее да го ползва...
Е повече не стъпих там.  Peace
Както казват руснаци : я не люблю.... (еди какво си) отговор : ты просто не умеешь его готовить
Аз не обичам... (еди какво си) отговор: ти просто не можеш да го сготвиш  Mr. Green

# 52
чакам някой да каже че държи косата права това ламиниране и да ходя

# 53
  • Бургас
Какво мислите за използването на сешоар след всяко измиване на косата? Моята ако не я изсуша със сешоар е ужасна. Другият  вариант е използване на пяна, но тя пак изсушава косата така, че нямам избор. Вие всеки път ли сушите или намирате и друг вариант косата да стои добре без изсушаване и стилизиране?

# 54
Какво мислите за използването на сешоар след всяко измиване на косата? Моята ако не я изсуша със сешоар е ужасна. Другият  вариант е използване на пяна, но тя пак изсушава косата така, че нямам избор. Вие всеки път ли сушите или намирате и друг вариант косата да стои добре без изсушаване и стилизиране?

Аз не суша. Преди го правих преди пресата, а сега без сушене стилизирам с това:
http://zlatnaribka.com/balsamaktivator-za-kydrici-lakme-rings-15 … html#.UComg03iapM

В никакъв случай не изсушава и поне при мен много хубаво оформя къдрици.
Друг вариант са ми кристали/ масла за коса, намачквам леко на влажна коса. Фиксирам с лак, или оставям така.

# 55
  • София
Предполагам зависи от косата. Моята, ако не я суша и само я среша си изсъхва права и ми е перфектно. Лятото не ползвам сешоар.
Звездичке - този активатор само за къдрави коси ли е?

# 56

Звездичке - този активатор само за къдрави коси ли е?

Ами така го дават. На мен ми прави косата по-къдрава, но аз и така го нанасям, демек начупвам си косата.
Хубав е много.

# 57
  • София
Значи твоята е чуплива по принцип ли?

ПП Аз си зададох въпроса неправилно

# 58
Да, не се разбрахме. Laughing
Чуплива към къдрава.
Активаторът помага да не е хвърчаща косата и фиксира, без да втвърдява косъма, както един гел примерно. И от влажността я донакъдря.
Не знам как ще е с права.

# 59
  • София
Благодаря ти за уточнението  Hug
При права едва ли ще има ефект. Поръчала съм си sea salt спрей, който уж трябва да я направи небрежна като на плажа, но ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт