Грижи за косата - 89

• 59 577
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Да, не се разбрахме. Laughing
Чуплива към къдрава.
Активаторът помага да не е хвърчаща косата и фиксира, без да втвърдява косъма, както един гел примерно. И от влажността я донакъдря.
Не знам как ще е с права.

Никакво втърдяване ли няма?
Откога си търся продукт, който да оформя чупките, без косата ми да се втърдява и да става на клечки.

# 61
РумиК, моята е вечно небрежна. Laughing Пожелавам ти да постигнеш желания ефект! Simple Smile

{Тони}, не става на клечки. Това е като тези балсами, които са без измиване... маските, нещо такова.
И ухае хубаво, без да е някаква специфична миризма, която би се смесила с парфюма и му разваля аромата. Peace

# 62
Аз много харесвам активатора за къдрици на Лакме, не ми е къдрава косата, дори чуплива не е. Има някакви вълни, при добро въображение.
Не суша със сешоар никога. Оставям да съхне естествено и вече леко влажна усуквам косата си и навивам на голям охлюв високо на темето. Захващам с голяма, кръгла щипка.

Друг вариант, отнемащ повече време (3 мин Mr. Green) - на влажна коса слагам 2-3 ролки-маркучи, но много небрежно навити. Понякога навивам 3 хлабави охлюва и защипвам с фуркети - но това ми е вече официалната прическа Laughing

Ако  косата си изсъхне нормално и без навиване - имам просто леко жилава и хидратирана коса. Никакви клечки, камо ли втвърдяване. Активаторът има фактор на фиксация 2, но не го усещам. Слагам количество колкото лешник. Коса - до средата на гърба.

# 63
  • София
Привет и от мен  Hug имам нужда от съвет! От доста време забелязвам доста коса след сресване по пода и по четката ми, след миене на косата в сифона на банята, знам, че е нормално да падат косми, но снощи ми направи впечатление - опитвах се 4-5 пъти да си вържа косата с ластичка и тъй като все не ми се получаваше както исках, при всяко сваляне по ластичката имаше доста косми. Та се зачудих дали да не си взема шампоан против косопад, по-конкретно този на Клоран

# 64
  • Велико Търново
Аз съм го пробвала-при мен не действа Confused
От прочетените мнения в темата за проф.продукти за коса,добри отзиви има за противокосопадната серия на Лакме Peace

# 65
  • в 1001-та нощ
Kordelia, най-често се ползва с протеинови терапии  Peace има марки, които специално разработват продукти за нея, например Милк Шейк, Алфапарф (бамбука ...), но доста момичета я ползват с всякакви продукти и ефектът е по-пълноценно поемане на продукта

за да ти хареса ефектът - е важно да се подберат правилните продукти, според нуждите  Peace

в доста случаи се твърди, че ако се ползва със силен протеин - то косата става по-дървена и права ... може затова да се рекламира с изправяне или пък може в салона да я ползват продукти за кератиново изправяне, знам ли  newsm78 всеки салон прави каквото си иска ....

уредът ползва инфрачервени лъчи за нежно отваряне на косъма и ултразвук за хидролизиране на ползваните продукти - продуктът се разбива на много фино ..... и прониква по-лесно между люспиците на косъма

не е някакво чудо на чудесата, но е хубаво, като се ползва, особено правилно

yasmina, писали сме много в темата за Проф. серии, ако ще пускаш търсачка пробвай с "терапевтичната преса" и "термичният активатор"

# 66
  • Атлантис, Галактика Пегас
Kordelia, най-често се ползва с протеинови терапии  Peace има марки, които специално разработват продукти за нея, например Милк Шейк, Алфапарф (бамбука ...), но доста момичета я ползват с всякакви продукти и ефектът е по-пълноценно поемане на продукта

за да ти хареса ефектът - е важно да се подберат правилните продукти, според нуждите  Peace

в доста случаи се твърди, че ако се ползва със силен протеин - то косата става по-дървена и права ... може затова да се рекламира с изправяне или пък може в салона да я ползват продукти за кератиново изправяне, знам ли  newsm78 всеки салон прави каквото си иска ....

уредът ползва инфрачервени лъчи за нежно отваряне на косъма и ултразвук за хидролизиране на ползваните продукти - продуктът се разбива на много фино ..... и прониква по-лесно между люспиците на косъма

не е някакво чудо на чудесата, но е хубаво, като се ползва, особено правилно

yasmina, писали сме много в темата за Проф. серии, ако ще пускаш търсачка пробвай с "терапевтичната преса" и "термичният активатор"
Мерси за отговора.  Hug
Сега ще питам пак http://beautyexpert.bg/grizha-za-kosata/maski/podhranvashta/stud … etlina-ultra-zvuk
това нещо добро ли е за целта?
И... запазих си час за процедура според нея ще се водя. Салона е в Мол Sofia не знам доколко е сполучливо...  newsm78

# 67
  • в 1001-та нощ
такъв е уредът  Peace пробвай, прецени си  Peace

# 68
а продукти от същия сайт ли са???
http://beautyexpert.bg/grizha-za-kosata/balsam/za-vsekidnevna-up … ht-balsam-s-argan
???
Мерси още веднъж

# 69
  • в 1001-та нощ
Никак не е нужно да са от същия сайт  Peace аз нито уреда съм купила от там, нито продуктите  Peace

# 70
Уреда ти на конкурентна цена ли е??? а продукти от къде, сори за много въпроси, но тема ме интересува много.
Целта ми да направя косата малко именно с 10% по обемна, по тежка.

# 71
  • в 1001-та нощ
Уреда ти на конкурентна цена ли е??? а продукти от къде, сори за много въпроси, но тема ме интересува много.
Целта ми да направя косата малко именно с 10% по обемна, по тежка.

моят беше по-скъп, когато го взех, но сега вървят по толкова  Peace

за уплътняване - протеин - беше пуснала линк към арганов продукт, те не уплътняват

хубаво е да редуваш хидратиращи и кератинови продукти, защото трябва да има баланс между протеини и хидратация  Peace

в салона - поискай терапията с протеини  Peace , не знам с кои марки работят, за да ти препоръчам конкретни продукти  Peace

# 72
Здравейте. Купих си  боя за коса от магазин и се оказа, че е със изтекъл срок на годност. Няма касова бележка и не мога да направя рекламация, а трябва да се боядисам спешно. Дали някой знае какви ще са последствията за косата ми ако се боядисам? Боята за коса е марка young и мисля че е от доста силните. Ако на някой му се е случвало да ползва боя за коса с изтекъл срок или знае какви може да са последиците моля кажете ми. Понеже ми е много наложително боядисването, но все пак и не желая да си увредя косата.

# 73
  • в 1001-та нощ
във всички случаи ... каквато и да е боята - и в срок на годност - се прави задължителен тест за алергия - на някое по-скрито място - забъркваш мъничко и мацваш - примерно зад ухото ... ако няма проблеми - до 48 часа - ползвай я

за алергични реакции от боя и обезобразяването - има доста снимки в нета  Peace ползвай гугъл, говорим за бои в срок .... има съвсем редовни бои, които просто не им понасят на момичета и е следвал обилен косопад ... последствия много може да има  Peace и то не просто от годността  Peace

ако е много спешно - по-добре купи боя, която вече си ползвала, знаеш, че не правиш алергия и е в срок  Peace

# 74
Много ти благодаря за бързия отговор. Ще пробвам с теста за чувствителност и дано да няма някакви реакции.

Общи условия

Активация на акаунт