Грижи за косата - 89

• 59 587
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Аз искам да попитам нормално ли е в този сезон да ми пада малко повече коса от обикновено?  ConfusedКосата ми е естествено чуплива, но не я изправям , изсушавам , нито я къдря , общо взето с нищо не я горя ...
И с тази маска с тривитаминол ще се подхрани ли , подходящ ли е сезона за нея? Rolling Eyes

# 77
Не знам дали е нормално, но и моята коса е като твоята и в последните дни също забелязвам по-обилен косопад.

# 78
  • Велико Търново
При мен винаги лятото ме наляга сезонния косопад Confused Миналият месец започна,сега вече намалява-пия добавки за коса Peace противокосопадни шампоани и маски не съм ползвала,но те също биха оказали влияние Peace

# 79
Повсеместно е, и аз забелязах, че ръся косми повече от нормалното.
Взех си един флакон Неоптид и ампулите на Дюкре - обичайно ми помагат.

Някой питаше за шампоана на Клоран с хинин - за мен това е един от най-ужасните шампоани.  Няма разплитане косата след него. Половин туба от прилежащият му балсам съм слагала и пак не мога да прокарам пръсти през косата си! Което автоматически прави и балсама ужасен Mr. Green

Последна редакция: чт, 16 авг 2012, 16:02 от Airborne

# 80
Аз искам да попитам нормално ли е в този сезон да ми пада малко повече коса от обикновено?  ConfusedКосата ми е естествено чуплива, но не я изправям , изсушавам , нито я къдря , общо взето с нищо не я горя ...
И с тази маска с тривитаминол ще се подхрани ли , подходящ ли е сезона за нея? Rolling Eyes

На мен само тази маска/тривитаминол/ми помогна да се справя със страшен косопад преди 2г., но трябва постояннство. Правех я 2 пъти в месеца почти 1 г., а сега по рядко на 2 месеца 1 път.

Peace

# 81
  • Somewhere far away
на мен пък много добре ми се отрази  купешка маска смесена с масла и/или зехтин Wink

# 82
Благодаря на всички  Flowers Bouquet
Колкото мога по-скоро ще си взема този тривитаминол и ще видим резултата , много жени са доволни   Nature Sun With Face

# 83
  • при Arctic Monkeys
горещо препоръчвам срещу косопад ампулите на Ревалид - тоник. страхотен продукт, 20 бр. са 26 лв....

# 84
Ох и на мен доста ми пада, чак ме е гнус от мен си...
Преди като имах този проблем, се оправих много бързо с един шампоан на Керастас, от златната рибка си го поръчах. В тази връзка, някъде бях видяла продукти на марката, знае ли някой от къде мога да си ги купя (изключвам фризьорски салони)?

# 85
  • София
За косопад на мен ми помага Фитовал- шампоана, капсолите не съм ги пробвала.

# 86
Хайде и аз в темата!  Grinning
Някой ползвал ли е тези http://shopix.bg/Radical-kompleks-za-stimulirane-na-rasteja-na-kosata-bez-otmivan, или подобни ампули за бърз растеж на косата и има ли ефект?

# 87
Искам да ви питам за Тричуп, преди съм ползвала шампоана и бях доволна- не видях да ми расте по-бързо косата, но ми я правеше хубава и мека! Сега видях в една аптека таблетки Тричуп, дали според вас ще има положителен ефект на косата и цялостното й състояние? Има ли смисъл да си ги взема, според вас? Откъде купувате маслото на Тричуп?

# 88
  • Paris
Косата ми не цъфти, но е много изтъняла в краищата и се къса, въпреки подстригването. Какво бихте ми препоръчали?

# 89
Косата ми не цъфти, но е много изтъняла в краищата и се къса, въпреки подстригването. Какво бихте ми препоръчали?

Ако използваш сешаори, преси и тем подобни топлинни обработки, аз бих ги спряла.
Бустерите запълващи материя също са добро решение за теб.

Общи условия

Активация на акаунт