Грижи за косата - 89

• 59 765
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • в 1001-та нощ
Съжалявам,че така ви нахлувам в темичката,но искам да попитам
http://angelcosmetics.bg/product/2557/alfaparf-hydratexture-heat … tektor-150ml.html

къде мога да го намеря? Мама го беше взела от нейна приятелка - фризьорка,но жената е затворила салона си,и е в чужбина,а аз не знам от къде го е поръчала Tired А съм страшно доволна,и много искам да си го взема пак,в краен случай ще го поръчам от интернет,но все пак да знам дали сте го виждали някъде .. Мерси предварително  bouquet

искаш да е от салон, а не от сайт ли  newsm78

# 226
Не,говоря ако сте го виждали някъде по козметичните магазини.  Simple Smile

# 227
Момичета знаете ли каде в София мога да си намеря гъба за кок?

# 228

В мола на Стамболийски, на 2рия етаж беше някакво магазинче с много дреболии.
Аз имам за светла коса, средно като обем. Така и не го използвах. Ако те устройва и не си намериш пиши ми ЛС.

# 229
Ако говорите за тези гъби,които аз си мисля са страшен боклук..Една приятелка смени 3 вече..разплитат се,разтягат и какво ли още не.Моята съм си я направила,твърда е и не е мръднала  Peace Така че,помисли Simple Smile

# 230
Благодаря момичета,Marthina бях гледала едно такова клипче и все се каня да опитам да си направя,но несъм сигурна че ще успея Embarassed и затова търся готова,в понеделник малчугана има рожден ден и съм си замислила един много интересен кок но пуста гъба нея намирам #2gunfire,Лазурит  виждам че и ти си от София и веднага щях да се възползвам от предложението ти,но аз съм със черна коса,ех неми върви с тази гъба значии и това е Crossing Arms

# 231
Да, в мола на Стамболийски има.Даже и каталог съм гледала он лайн на магазина им.Моята подложка за кок ми я направиха.Има клипче в нета,става с 4 дебели чорапа и чорапогащник.Стана много хубаво и ми е много удобно с кока,защото вече ми е  много дълга косата  Simple Smile твърда е подложката,става перфектно кока,стои стегнато и съм много доволна,постоянно си ги ползвам-имам 2 даже  Grinning
На малката ми братовчедка и правих кок/7 год. е/ и стана супер сладко!!!

# 232
Sweety,ще успееш,много е лесно,и става супер бързо  Simple Smile Както си решиш де   bouquet

# 233
Мартина, имаш страхотно име! Heart Eyes

Грижи за косата... е, как?! С картофи! Peace Mr. Green Не се шегувам, чела съм го и в най-скоро време ще опитам. Crazy Party

# 234
  • в 1001-та нощ
има протеинови концентрати - с картофен произход, но за домашна маска не съм чувала  Peace

# 235
Мартина, имаш страхотно име! Heart Eyes

Грижи за косата... е, как?! С картофи! Peace Mr. Green Не се шегувам, чела съм го и в най-скоро време ще опитам. Crazy Party
Благодаря Blush

И аз нещо бях чувала за картофите ... Праскова съм си слагала,но до картофи все още не съм стигала (има време)  Laughing После да кажеш дали е ефикасна Grinning

# 236
За това ли говориш?
http://www.google.bg/imgres?num=10&hl=bg&biw=1787&bi … 29,r:18,s:0,i:126
Ако става дума за него, не те съветвам. Naughty Запалих се кок да си правя и си купих не едно, ами две, понеже ги намерих много евтино. Голям ужас е, прекалено са обемисти, аз лично с тях нищо не мога да направя. Кръстих ги тел за чинии. Много по- удобно е с чорап. Ето ти клипче как се прави, става за няма и 5 мин.
http://www.youtube.com/watch?v=q1PlJLrWPtQ

И да ви попитам дали сте ползвали оцет за коса. Не говоря да си слагате готварски оцет на косата, а продукт, който се нарича така. Тук продават и много му се чудя.

# 237
Четох го в един журнал на скоро. Мисля, че се прави с цел за по-здрава и лъскава коса. От сок на картофи и още нещо. Ще потърся статията, че и ще си я направя. Непременно ще споделям. Hug

# 238
За това ли говориш?
http://www.google.bg/imgres?num=10&hl=bg&biw=1787&bi … 29,r:18,s:0,i:126
Ако става дума за него, не те съветвам. Naughty Запалих се кок да си правя и си купих не едно, ами две, понеже ги намерих много евтино. Голям ужас е, прекалено са обемисти, аз лично с тях нищо не мога да направя. Кръстих ги тел за чинии. Много по- удобно е с чорап. Ето ти клипче как се прави, става за няма и 5 мин.
http://www.youtube.com/watch?v=q1PlJLrWPtQ

И да ви попитам дали сте ползвали оцет за коса. Не говоря да си слагате готварски оцет на косата, а продукт, който се нарича така. Тук продават и много му се чудя.

Първия линк, обожавам такива  Heart Eyes Косата ми е дълга, става много драматичен, огромен кок. Понеже е много семпъл, ако е по-малък е прекалено ежедневен.5минутната ми прическа за специални случаи е това.

На приятелка за сватбата фриз. беше изрязала такава подложка от по-голяма и плътна гъба за баня, много се смяхме но се получи.

Оцет  точно готварски се ползва за коса, разрежда се с  вода и се прави обливка на края на душа, киселинността затварря люспиците и косата става по-блестяща.

Не виждам картофите външно какви бенефити точно имат за косата. Има толкова много други неща от  кухнята, които могат да се полззват за коса със страхотен ефект....

# 239
Първия линк, обожавам такива  Heart Eyes Косата ми е дълга, става много драматичен, огромен кок. Понеже е много семпъл, ако е по-малък е прекалено ежедневен.5минутната ми прическа за специални случаи е това.

Оцет  точно готварски се ползва за коса, разрежда се с  вода и се прави обливка на края на душа, киселинността затварря люспиците и косата става по-блестяща.

Аз пробвах с екстеншъни, които са 65 см. и не ми хареса точно обемът, но това е, понеже исках да си правя ежедневен кок- нещо семпло и не толкова огромно. За официален случай ще изглежда добре. Иначе  не се виждам да се пусна на кафе с такъв огромен кок, който крещи " Вижте мееее! " .   newsm81
А оцетът е ето това
http://www.google.bg/imgres?num=10&hl=bg&biw=1787&bi … :429,r:3,s:0,i:79
Ето го и състава

Общи условия

Активация на акаунт