Звездни компромати-147

• 67 064
  • 729
  •   3
Отговори
# 285
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вселена, малко двоен стандарт прилагаш. Като предположих, че Диляна спи с мутри, защото кара Бентлита ти каза, че е само догадка, защото тя официално не била заявила. Сега и ти гадаеш по снимка...

Да, гадая. Събирам 2 + 2. И смятам, че съм права за себе си. И нямам нищо против някой да има друго мнение. И не съм те нападала, че не мислиш като мен. В моите очи случаят с Октопода не е такъв.

БУБА, след предложението за плаката не случайно съм намигнала.

# 286
# 287
  • На земята, която е всъщност звезда.

Ботушките й като на Кейти Холмс, но в сиво.

# 288
Аз говорех за още по-ранния й период тук примерно
hahaha Не съм и фен и тези снимки никога не съм ги виждала. hahaha Ужас! Ама тя си е била мъничка, затова не ги взимам толкова при сърце. И аз не помня да съм била кой знае какво като малка. Blush
Относно Стефания-слънце Heart Eyes Вярно, че не е първа красаица, но чар има в изобилие. И определено би била забелязана на Запад. За мен лично няма роля, която да не и отива. Heart Eyes И с тази нейна усмивка... Embarassed
Матилда е невероятна!... също като баща си! Cry

# 289
  • Варна
Стефания е страхотна и като външност и като актьорска игра. Който е гледал поне един филм с нея знае, че е така Simple Smile
Абсолютно на същото мнение съм, голяма любимка ми е.

# 290
# 291

Тогава не пиши глупости, с които клеветиш хората.

Това, точно в този форум и точно в тази тема, звучи смехотворно.

# 292
# 293
# 294

Същите гледах вчера в Манго, в новата колекция Mr. Green, сигурно са вдъхновени от КейтитУ

# 295
# 296
Надя е красавица  Simple Smile

Ха познайте какво е това Simple Smile
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=274758672630512&set= … ype=1&theater

# 297
Не ми казвай, че това е номер 192! ooooh! Sick

# 298
  • Sofia

Ако игнорираме професионалните снимки, на които очевидно е много нагласена и в някаква степен фотошопната, от останалите за мен няма място за кой знае какъв възторг. Вероятно реакцията ти се дължи на някакви роли, в които си я гледала, но за мен, като човек, който не е гледал неин филм непрофесионалните снимки показват просто едно симпатично, хубавко момиче, този типаж се среща често и тук. Има едни снимки с прибрана коса и булчинска рокля, може да бъде сбъркана с много български булки.

# 299
Прилича ми на Нина Добрев.

Общи условия

Активация на акаунт