Himalaya Herbals

• 83 058
  • 371
  •   1
Отговори
# 360
Много ми харесва подхранващия крем на Himalaya:

http://www.himalayaherbals.com/products/skincare/Nourishing-Skin-Cream.htm

Универсален е, става както за лицето, така и за тялото. Хидратира добре, не е мазен и попива бързо, въпреки гъстата консистенция, много хубаво мирише. Кожата ми е смесена към мазна и този крем изобщо не ми е тежък и мазен, както други, които са уж за смесена кожа. Ще си взема голямата опаковка следващия път.

# 361
  • София
Ползвам редовно пастата за зъби. Много добре освежава и е приятна.
От скоро ползвам пяната - наистина на моята кожа изсушава, но ако се ползва ежедневно, аз примерно я ползвам 2 пъти в седмицата в комбинация с крем и ми е добре.
Ползвах лосионите за тяло - стягащия и този с каковото масло. Стягащият хич не стяга, но пък е приятно кремче Simple Smile Овлажняващият обаче си върши добре работата. Миризмата е лека, не е натрапчива и наистина се усеща овлажняването по кожата.
Маската с нийм, докато се науча да я ползвам, тя половината свърши ахах, но след като се научих как правилно да я употребявам, наистина има добър резултат, например съм по-доволна от нея от колкото дълбокопочистваща на Ейвън...
Имам и антисептичния крем, нямам оплаквания, ама не съм останала с впечатлението да е вълшебен.. Simple Smile

Колебая се за шампоаните обаче, че моята коса е тънка, без никакъв обем и предразположена към омазняване бързо и не знам дали ще ми свърши работа шампоана Wink

Но като цяло от продуктите съм доволна.
Пък и в крайна сметка цените не са много високи, та си струва човек поне да опита..

# 362
И как я ползваш маската? И аз я имам, в момента не я ползвам понеже спазвам предписаното от дерматолога, но смятам по-натам пак да си я ползвам. Отварям я, нанасям на лицето, стоя 10-15 минути и измивам. Ти какво правиш?

Анти-септичния крем и него го има, но така си стои. Не знам как да го ползвам и дали няма да ми запуши порите ако нанеса на цялото лице.

Ползвам обаче тоалетното мляко за мазна кожа. Дразни ми на очите като махам с него спиралата.
Иначе хубави работи пише на него, но съм си по-доволна от розовата вода с маслото от гроздови семки.

Шампоана съм го ползвала преди време и си спомням, че много ми беше харесал. Протеинов е. Моята коса също е тънка и без обем, но е изрусена и протеинов шампоан ѝ се отразява добре. Пробвах този за нормална коса и този за изтощена, като този за нормална много повече ми хареса.

Бебешкото сапунче на Хималая ми е много любимо и винаги го поддържам налично. Понякога дори се къпя с него, ухае ми невероятно и все се каня да помириша бебешкия лосион да видя дали и той ухае толкова невероятно.

# 363
Himalaya - Балсам за устни с какаово масло
http://himalaya.bg/product/167/hidratirasht-balsam-za-ustni-s-ka … -maslo-4-5-g.html

Himalaya - Балсам за устни  с масло от пшенични кълнове и масло от семена от моркови
http://himalaya.bg/product/156/podhranvasht-balsam-za-ustni-4-5-g.html

Не са лоши балсамите като за 2,50 лв.
Омекотяват и подхранват, не стоят лъскаво-мазни.
Без парабени, петролни продукти и оцветители.
Не намирам голяма разлика между двата вида освен в аромата - вторият с пшеничните кълнове ми харесва малко повече - има вкус на детска дъвка Orbit и ванилия.

# 364
  • София
И как я ползваш маската? И аз я имам, в момента не я ползвам понеже спазвам предписаното от дерматолога, но смятам по-натам пак да си я ползвам. Отварям я, нанасям на лицето, стоя 10-15 минути и измивам. Ти какво правиш?

Амиии, напръсквам си лицето с капчици вода. Слагам на пръстите малко от маската и почвам леко да втривам, като все едно ексфолиант за няколко секунди. Да кажем 30 секунди. След което слагам на четката за нанасяне на маски за лице и почвам и мажа докато не придобие по плътно намазано. Стоя така докато не ми изсъхне масаката НАПЪЛНО, без значение дали е 10-15-20 минути, след което се надвесвам над течаща хладка вода и си измивам лицето обилно. Попивам с мека хавлиена кърпа и се мажа с някакво леко кремче или масло някакво Simple Smile

# 365
Ползвала съм измиващия гел с нийм- почиства добре, но ми изсушава кожата, чувствам я след това адски опъната, но аз съм и с чувствителна кожа.
Имам трите балсама за устни- с пшеница, какао и ягода и съм мнооого доволна. Хидратират много добре, омекотяват... + страхотен аромат, повече от страхотни съставки и цена от скромните 2 лева и 50 стотинки.

# 366

Някакви таблетки на Хималая пих преди доста време, друго не бях ползвала. В търсене на шампоан, преди 3-4 дни попаднах на сайта на козметикс-експрес и поръчах няколко неща: Himalaya Herbals Шампоан против косопад, Himalaya Herbals Крем за изсветляване на лицето за всички типове кожа, Himalaya Herbals Аюрведа Паста за зъби и Himalaya Herbals Крем за ръце против стареене за ежедневна употреба. Засега кремчето за ръце най-много ми харесва, приятно на аромат и с осезаем ефект. Шампоанът също май ще ми понесе, един път си измих косата с него, скалпът не ме сърби, от това се страхувах. Пастата за зъби също ми харесва, имаше и други, по-нататък ще ги пробвам. Кремът за лице ми идва малко тежък, по-скоро гъст и малко трудно попива, но кожата на лицето ми изглежда и се чувства добре след него. Пропуснала съм измиващия гел с нийм, имах нужда и от гел, моят привършва, но ще го потърся в магазин или аптека. Със сигурност ще пробвам и други от предлаганите продукти. Peace Така и темичката открих. Simple Smile

# 367
  • София
Гел с нийм? Не е ли пяна? Или има и гел?

# 368
на мене сапунчето с Нийм много ми дразни кожата, а уж е за суха и чувствителна кожа

# 369
Гел с нийм? Не е ли пяна? Или има и гел?

Не съм много запозната с продуктите, но ето го: Почистващ гел за лице с нийм.

# 370
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз харесвам пяната. Адски удобна е и почиства наистина страхотно.

# 371
  • София
Вярно било гел  Joy

Не знаех! Simple Smile

И как е? Върши ли работа? Че аз ползвам пяната и май ми се изсушава кожата в повече...

Общи условия

Активация на акаунт