С пакости и весели игри, МАЙ-чето светът ще покори! - Тема 20

• 42 127
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Мариетка, страхотни новини ни носиш!!! Дано от тук нататък все хубави и приятни емоции имате тримата заедно! Hug Много, ама наистина много се радвам за вас! Hug

Бубка, силно се надявам Габ да не хване нищо, остави чифлика, ами стига им на децата с тея вируси... Confused Дано Ралфито смъкне Т по бързо  Praynig Hug

# 106
Мариетка, много ме зарадва и твоята новинка!! Hug Хайде, все така добре да ви върви Peace
Пък и на всички ни де  Wink

# 107
Бубе, ама явно е вярно това, че на човек му се падало това, което може да понесе. То не бяха болести, не бе чудо при вас бе. Онзи ден се чудех как ли ще се оправи някой, който и идея си няма от медицина, с толкова перипетии като твоите. Ама стига си я чела тая медицина, че да спрат да идват болестите у вас. Голямо гуш Hug и дано не лепне и Габ от тоя вирус. Аз още се надявам мъничко да успеем да дойдем поне за една вечер на Чукурово и да се сберем всички подобаващо. Praynig

Мариетка огромно гуш и за теб Hug Hug Hug Много се радвам за хубавите новини

Тони много се забавлявах на разказа ти за малкия любовчия Нико Heart Eyes. И дано се разхлажда скоро при вас, че напълно те разбирам какво ти е. Лошото е, че прогнозите и при нас са пак за жеги до края на седмицата,

Мария доведи го Валето у нас и ти гарантирам като види как сладко ядем с Дани, че все нещо ще прихване. Жалко, че живеем толкова надалеч в града, и че и двете не шофираме, иначе обещавам ти добри резултати (Не говоря празни думи, просто ей така да се намирам на приказка.  Накарах една съседка да се пули как злоядото и дете яде без никакъв проблем от ръцете ми. Разбира се и Дани се включи в схемата, като преди това изяде храната на детето Joy)

Луси, стига му търси кусури на хубавото дете. Остави го да си върти главата колкото си иска, ако трябва до несвяст, ако няма да реве и мрънка тогава де. Мисля, че това въртене е заради болката от напиращите зъби, поне такива са ми наблюденията от няколко малки деца с които се виждаме всеки ден. Миличките едно мята главата, друго я чеше, трето пищи, много ми е мъчно да ги гледам Sad Моето е от чешещите до припадък, рани си прави чак от дрането. Ще го преживеем и този период. Голямо гуш и за вас Hug И искренно ти пожелавам да намираш повече време за себе си Praynig. Разбирам те колко е трудно от собствен опит, Дани почти непрекъснато виси на полата ми, ако не е в ръцете ми Crazy

За нас - като изключим напиращия четвърти по ред кътник, който все още няма достатъчно сили да избие и тормоза от негова страна всичко друго върви добре. Гостите от далеч си заминаха, наслаждаваме се пълноценно на спокойствието Whistling. На Дани не му беше зле с тях де, то даже не можа да разбере детето, кой го иска и кой не, то се радваше на всички. Виж майка му, доста се поизнерви, уж беше се разделила с някое и друго килце, а от нерви си ги навакса на бързо пак #Cussing out. Сега пак е на стартовата линия и търси душевен мир със себе си, за да започне отначало ooooh!.

Така оплаках се на бързо, сега нещо по-позитивно.
В събота бяхме на сватба. По време на официалните церемонии през деня малечко си остана вкъщи с баща си, да си поиграе и наспи на спокойствие. Взех го за почерпката вечерта. Бяхме на Барите, с преспиване.
Е сега е момента да си похваля детето (ако друг път само се оплаквам от него Mr. Green) . Първия час и половина ги изкара залепнал за клетката с птиците, просто трябваше някой да го наблюдава (редувахме се няколко човека, та не беше проблем) и от време на време да се включва в разговора му с тях. После беше само на дансинга, то той откри и танците де. Нямаше нужда да го гоним, нито пък и да викаме, не че нещо щеше да се чуе. Трябваше само от време на време да пазим тонколоните от набезите му. Толкова беше впечатлено милото от всичко, че даже забрави да яде. Опитах се на няколко пъти да му дам да хапне, отваря устата, лапа кот има набучено на вилицата и дим да го няма накъдет си е наумил Laughing. В 22:30 почна да търка очите докат си танцува, взех го и в стаята. Една бърза баня и заспа със свършването на млякото. След малко баща ми, дойде да легне при него, а аз се върнах да довършвам вечерта. Е на сутринта съжалявах, къде изкараха това уиски и аз без дете, като изтървана. На другия ден камбаните звъняха в главата ми Sick.
И да не забравя да похваля  и дядото, освен че легна при Дани, му заведохме в стаята и най-малкия гост на сватбата, 3-месечния племенник на булката. През цялото време наблюдавах телефона да звънне в случай на нужда, но дядото се е справил перфектно, на 2 пъти приспивал и двете деца, но така и не ни извика, каза само "аз съм печен, вие какво мислите, с две бебета ли  не мога да се справя"

Ето го и малкия танцьор http://prikachi.com/images/186/5172186P.jpg

А тук крадем от питката на булчинската маса http://prikachi.com/images/268/5172268s.jpg

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 23:23 от djidjonka

# 108
кЪ нИ ми сЪ пиши ако знаЙте Mr. Green що ли Thinking сигурно се разболявам  Laughing

дааам,Судокрема за пореден път свърши чудеса при нас,па бил той и с карценогенни съставки Mr. Green но и отварата от лайка си е златна находка и винаги ме е спасявала в такива ситуации Naughty с две думи вече сме без маймунски гъз и двамата сме доволни Wink

в миналия си пост пропуснах някой много важни неща и е редно сега да ги споделя Wink по време на моето отсъствие бях прочела нещо,което ме  Shocked Нелке,скъпа моя, става въпрос за 3-те филии,които изяждала Ели #Crazy ти сериозна ли си Crazy за какви филии говорим,че аз на моя не мога да му натъпча една,кво остава за 3 на ядене Naughty обясни ми тоЗ феномен,плийЗ Thinking

в интерес на истината В. сега хапва що-годе добре,имаше период,в който се правих на луда само и само да му натъпча всичко в устата,щото при мен празно нЕма Mr. Green крайният резултат беше - първият ни кътник Whistling в момента се мъчи да пробие втори и не ми се мисли кво ме чака - всъщност то вече ме почнА Mr. Green

освен тва исках да отбележа огромния напредък на Магелана Naughty 3 думи и свързване на изречения,тва е супер добре,при нас може би към първи клас се очакват подобни постижения Mr. Green
искам да ви кажа също,че В. не знае,че аз съм му майката - като го попитам "къде е мама"и гледа навсякъде другаде,само не и към мен Twisted Evil говори си някви тъпотии негови си,които не мога да разбера посмъртно,но пък как пее Heart Eyes хмм,трябва да взема да ви го запиша,голЕм талант е Joy

Джиджи,баща ти е пич,още на събирането го установих това Naughty само може да се радваш,че имаш такива добри помагачи около себе си Hug Дани е разкошотия както винаги Heart Eyes

Бубе,оправяйте се вече,че вас като ви почне,трудно ви пуска Whistling къде е Габ,че нещо съм изтървала Thinking и разбира се дано го подмине тази напаст Praynig пак ли ще ходите нейде - Чифлици-мифлици,не се спряхте бре хора Crossing Arms

хмм,тва с въртенето на главата,щом и при Едика е таквоЗ,нЕма се филмирам Naughty бтв,моя започна тва да го прави когато не иска да пие или яде повече,но лошото е,че си го прави и ей така между другото,което вече е налудничавото Mr. Green

добрата новина на Мариетката я научих първа по телефона и се зарадвах мноооого Simple Smile винаги съм знаела,че след толкова лошотия не може да не изгрее слънце и на тяхната улица Hug
сега се моля същото да стане и на моята Mr. Green

Вълкова,стискам палци при Вип-чето всичко да е 6 Hug

Тони,искам подробен анализ на състоянието на Нико след ваксината Naughty голЕма треска ме тресе за таЗ последна гад ooooh!

Нелкеее,кво видяха очите ми снощи по нощите - викам си чакай да видя нашта Убавица дали не е почнала да ни изневерява в бремелинската тема и кво да видя,тя инициатор там,но най-важното,което видях е,че термина ти е на РД на В. Heart Eyes като имаме предвид,че ти ги износваш докрай,че и повече,нищо чудно да се сдобием с еднакви РД с второто Sunglasses

Мария
,съчувствам ти искрено Hug зъби Thinking

душе,душе,ти сержа като се навърташе покрай тебе не можеше да пишеш като моите постове,та сега ли Joy

абе чакайте да ви питам нещо,че така и така съм на таЗ вълна - по колко часа и колко пъти дневно спят децата ви?

току-що дремна за час и сега до 9-10 вечерта гъз да ми е як,писнА ми на шапката вече Mr. Green Twisted Evil от месец и нагоре вече сме по веднъж на ден и когато се случи това веднъж да е макс. час,ми идва да се гръмна или просто да избягам Mr. Green

п.п.имах и още да пиша,но къФ е смисълът като така и така нЕма кой да ме чете Mr. Green всъщност мога ли да знам къде зачезнаха повечето хора,има ли още по почивки Thinking другият път вече ще изреждам поименно липсващите  Mr. Green

# 109
Нямам нещо желание за писане, затуй само ви следя ...

Та подред на въпросите направо:
- зъби мием когато ми се разреши, демек когато Виктория е на кеф ... все още мия с накрайника защото ме мързи да отида да купя четка. Излязаоха и всички първи кътници, и горе и долу. Общо има към 12-13 зъба мисля, хич не си правя труда да ги броя.

- храна - караме основно на плодове и кисело мляко и хляб  Twisted Evil
Видя ли хляба и пощурява, а аз изпадам в истерия защото не искам да яде хляб ! Или поне не толкова често. Сега и давам да гризе само кора, ама знае че я залъгвам временно та почва да пищи още повече. Отказва ми почти всичко, което преди и е харесвало - броколи, грах, риба ...
Яде все полезни неща като кроки, солети, бисквити и данонино което последно време и стана любимо. Сладоледа същата работа ! Колкото мога ораничвам, но тъй като нямам нерви да я слушам как се дере неистово съм я зарязала да прави каквото иска.

- за спането - става сутрин в 7 и после заспива към 10 пак. Следобяд пак заспива. Тъй че и се събират два пъти дневно. Вечер се буди за вода, изпива около 500 мл и директно се отрязва.

Преди време Шени питаше за нещо което развива фината моторика. Ципове - да отваря и затваря. Преди няколко дни и дадох да се забавлява без изобщо да подозирам, че има ефект от тая работа. Та ето нещо просто и елементарно.

На тоя етап нищо не се старая да уча - правилно или не времето ще покаже ! И без това всичките ми опити са неуспешни. Оставила съм я да прави квото иска - да маже, да рисува по стените все ми е тая.

Говори си някви нейни си неща иначе. Върти главата за ДА и НЕ. Познава някое друго животно. Подрежда три фигури една над друга. Напасва някоя друга форма в сортера.

# 110
Изкарахме нощта криво-ляво... Мрънкаше и не можа да спи хубаво, че пуста температура...към 2 ч вече беше вдигнал достатъчно и кърменето с разнасянето не помогна...но аз тъпо и упорито не дадох температуропонижаващи, а продължих да го разнасям на ръце. Лошото е, че и мъж ми не успя да поспи, а днес има тежък ден, но се надявам да се справи. Към 4 часа вече успя да се пребори с температурата и заспа уморен, дребчо, но пък днес е много по-добре и бързо му отминава сякаш неразположението от ваксината. Simple Smile

Lussy, специално за теб - днес е мръчкав малко повече от друг път и се опитва да ми топли само на чело и главата, но играе с Рая поне. Не яде особено..да не кажа хич, ама суче и не му се притеснявам хич. Wink

Нико спи по веднъж на ден, но по 2-3 часа. Ако легна до него и Рая заспива и той спи по 3, или 4 часа, но това се случва рядко. Много рядко вече да преспи сутрин половин час и следобед още...така че вече го броя, че спи по веднъж. Ама те моите заспиват късно, че тук все още до 22 ч е светло и няма как да ги накарам да легнат по-рано и сутрин стават към 8:30-9 ч. Така че и веднъж на ден да спи по 2-3 часа ме устройва. Peace

Тони много се забавлявах на разказа ти за малкия любовчия Нико Heart Eyes. И дано се разхлажда скоро при вас, че напълно те разбирам какво ти е. Лошото е, че прогнозите и при нас са пак за жеги до края на седмицата,

Питай ме ти как се червя с него. Embarassed Ама му се забавляват хората - кво да правиш Simple Smile Иначе жегата тук отмина - беше за 2 дни и това беше...сега е 19-22 С и се живее чудесно. Wink защото в къщи е 26 С.

А пък Дани е такъв бонбон.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И танците му като на Нико с много чупки в кръста. Joy Кво ще ги правим тези галантни младежи не ми е ясно. Simple Smile

# 111
Ехоооо:)
Да се отбележа и аз набързо, докато дребната спи Simple Smile
Лусито - Алинка спи само веднъж на ден,  между час и два часа - всеки път е различно. Ляга си побикновено след 13 часа, а за вечерен сън - между 21и 21,30. Мен това много ме устройва и дори да и се доспи преди/след обед не я слагам, щото после ми вилнее до посред нощите. А така си вилнеем двамата с ММ Mr. Green
Тони - браво на Нико за ваксината, дано да продължи да се подобрява състоянието му.
Бубе - стиснати палци от мен за всички болни от вашето семейство.  Peace
Джиджи - много е сладък малкият танцьор Дани Hug
Диди - тегли една дълга и звучна на вашето педи, стискам палци всичко с мечето ти да е наред, много прегръдки и за двете Hug
Мариети, чудесни новини, много се радвам за вас, сигурна бяхм, че доброто и при вас ще се отбие! Hug
Щях да забравя Маги и Марта - браво на детето за изреченията! При нас това не се очертава скоро - има 3 основни думи - "Ъъъъ", "Дъли" и "Гълга"  - и ги използваме почти за всичко:) Естествено, мама, тати, деде и баба, както и доста животински звуци също се имитират. Толкова за речниковия запас Joy
Ние - все още с 6 зъба, но тези дето са под венеца ми разказват играта.  ooooh! ТЕзи дето са поникнали се опитвам да ги мия аз - къде успешно, къде - не...Тя си гризе четката с голямо удоволствие. Все още така дребна - измерих я около 77см, не знам има ли 10 кг, но много подвижна, дива и за секунда не се спира Crazy...Все още не яде почти никаква друга храна освен пюрета, но намерих начин да я накарам да яде плодове - пасирам цял плод, две лъжици вода, колкото да минава през сламката и хайде - всичко се изсмуква за норматив. Пие много неподсладен чай и айран, но вода  - не толкова. Дайте идеи как да пробутам домашна храна, не искам да я тъпча с тез' ми ти бурканчета ooooh! Не ми се иска да я оставям гладна, много жестоко ми се струва  Confused, но нямам идея как е правилно да постъпя.
Скрит текст:
чудя се да си сменям ли ника (пак newsm78)
Друго не се сещам, усмихнат ден на всички!

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 14:59 от Бисквитка

# 112
  • Варна
Здравейте и от мен днес!

Бубе, дано се оправяте по-бързо и Габ нищо да не прихваща!

Мариета
, много се радвам, че се появи, и то с добри новини! Смятам, че си страхотен човек и заслужаваш да ти се случват само хубави неща, дано оттук нататък да е така Praynig

Мария доведи го Валето у нас и ти гарантирам като види как сладко ядем с Дани, че все нещо ще прихване. Жалко, че живеем толкова надалеч в града, и че и двете не шофираме, иначе обещавам ти добри резултати (Не говоря празни думи, просто ей така да се намирам на приказка.  Накарах една съседка да се пули как злоядото и дете яде без никакъв проблем от ръцете ми. Разбира се и Дани се включи в схемата, като преди това изяде храната на детето Joy)

Джиджи, кажи каква е тайната за предизвикване на апетит, защото наистина в чудо се видях. Вече и храна, която може да взема с ръце не ще да яде. Днес му направих прословутите спаначени кюфтенца, изяде точно половин, а аз направих цяла тава. Сега трябва да ги хвърля, защото моята диета пък не ми позволява да ги изям ooooh!. Довечера ще му готвя риба, че поне риба не ми е отказвал досега, дано и тази вечер да я яде Praynig.

Много сладък тоз Дани, а Барите предизвиква в мен винаги прекрасни спомени, защото там беше сватбата ни.

Джей, ако не искаш да яде хляб, защо не ѝ даваш пълнозърнест, той поне е по-полезен? Аз в нас само такъв вземам като сме двамата с Вальо сами, че аз бял не ям и той си го одобрява пълнозърнестия, много даже. Добре поне че хляб яде все още.

Тони, браво на Нико за любовчийството. Вальо пък момиченцата по площадките хич и не ги отразява. Но виж, ако виде някоя засукана разголена мадама, веднага започва да ѝ се усмихва и да се закача. Иначе пред малките момиченца се прави на срамежлив.

Нашите умения както винаги са много назад от тези на връстниците, ама какво да правя, не мога да му ги наливам с фуния. Възприема, ама избирателно. Не говори нищо свързано и смислено, само мама, тати, да и не. Обаче за мое учудване, май вече разбира почти всичко, което му казвам. Вчера като стана от сън например му казах "Махни си биберона и го остави на леглото" и той точно това направи Shocked. Може и да не е кой знае какво, ама мен си ме удивлява Laughing.

# 113
Бързо се зарадвах аз с понасянето на ваксината..Sad Преди малко забелязах, че едната ръчичка му е подута - там където беше едната ваксина, а другата не е. Има и още малко температура. Психясах и отивам да го видят, че и риванол нямам в къщи, та ще мина и през аптеката да взема, че да правим и компрес някакъв. Cry Направо ми иде да гърмя наред с тези ваксини....мамицата им. #2gunfire

# 114

Аме сте много мили  Heart Eyes  Hug

Мисля, че отшумяват при нас нещата, дай Боже да съм права  Praynig

Габ беше със свекърва ми 10 дни на планина  bowuu Чакам го всеки момент да се прибере. Вече много ми липсва  Wink

Лус, Чифлици- мифлици  Crazy  hahaha

Да, отиваме на Чифлика Чукурово варненки, но хич не ми харесва, че Диджонка не е сред сигурните присъстващи  Crossing Arms  Дидка, много ми се ще да се съберем като за последно, защото нали после тръгвам и няма да ви видя цяла година. Да се наприказваме, да се напием-пък къде без теб Wink

Тони..завидях за температурите, честно. Аз по принцип обичам да е топло, но тази година ми дойде и на мен в повече. Днес пак сме затворени на климатик..ми..топло ми е  Crossing Arms

За ваксините...това да са проблемите- с подуто и зачервено, защото това е малкия дявол. Аз, обаче колкото и да не ги харесвам, не мога да бъда крайно негативно настроена все пак..Имат и плюсове, не мога да отрека  Rolling Eyes

Шени, на мен първия ти ник най- ми харесваше. Интересното е, че нали беше princess SHENY и аз мислих първоначално, още преди да се опознаем, че си Pincess SHE NY (Тя, Ню Йорк).Мислих, че си в Ню Йорк  Wink А първоначално като започнах да пиша в темата и аз бях там и си викам "А, още едно момиче от Ню Йорк  Laughing ) По-късно разбрах, че SHENY е Шени  Wink

# 115
Момичета, как сте, нали не сте ни забравили?

Не съм влизала отдавна и сега минах по диагонал последните страници. Ще се запиша да ви следая с риск да ме линчувате.

И ние цял август се борим с летните вируси. Натръшкаха ни един по един.
Иначе младежа расте, бърбори на негов си език и изобщо прави всякакви пакости като вашите предполагам.

# 116
  • До морето :)
Хайде и аз да прасна един пост  Blush

Мариетка, много се радвам, че най-накрая се подредиха нещата. Всяко зло за добро!  Heart Eyes

Луси, Луси..., теб от къде да те започна:

1. За яденето - това се случва понякога, не винаги. Ето вчера изяде 2 препечени филийки с масло (малко) и шарена сол, отделно 1 огромен домат(банан) (това за следобедна закуска). Но се е случвало и по 1 филия да не иска да яде. Когато колкото ѝ се яде. Не ѝ давам зор. Проблем е, когато ММ реши да я храни - така тя закусва и до обяд яде през 1 час. После защо не обядвала.  ooooh!
                  2. За термина - Аз писах много отдавна у ФБ, ама ти си пече г*за на Свети Влас и хич и не се сещаше за нас, освен да ни дразниш  Rolling Eyes
                  3. За спането - не съм сигурна дали да пиша, че да не вземете да ме линчувате и баннете.  Rolling Eyes Ели вечер заспива към 22ч. и спи докато... и аз спя. Онзи ден станахме в 10:45  Whistling Но обикновено 9:00 - 9:30 сме станали. После на обяд спи по 2,5-3-3,5 часа.  Whistling Ама то майка му и баща му все по леглата, на кого да се метне, горкото.  Thinking

Лотхен, как да не те помним! Липсваш ни, както и всички други непишещи

Шени, щом искаш (исках) промяна, направи я. По-добре си смени ника, отколкото мъжа.  Joy

Тони, дано скоро му минат на Нико последствията от ваксината. На нас ни остават още 2 и да свършват пущините.

Джиджонка, ще го изям този малък танцьор. Перфектен е!   bouquet  bouquet  bouquet И браво на баща ти!

Мария, нали яде нещо - хляб, мляко, не е като без хич.  Grinning

За нас - оф, май и тука (тика) трябва да слагам точки  Laughing

1. Ели тотално отказа да спи в кошарата. Иска си при мен на спалнята и това е. Еми няма да си мъча детето, нито пък мене  Mr. Green Сега като заспи и до сутринта не ѝ чувам гласчето. Иначе през 15-20 минути - мрън, мрън, мрън, вода, биберона, вода, биберона. А, не, мерси. Та сега съм в чуденка как ще спя с 2 бебета на 1 легло. Ели тъкмо свикна да спи на тъмно и след 8 месеца - ставай, сменяй памперси, кърми, приспивай...  ooooh! Не, че ми пречи на мен. Аз, че ще си отспя чак на Онзи свят, то се знае, ама Ели как ли ще го приема.  newsm78 До тогава сигурно ще сме ѝ направили стаята, ама дали ще иска да спи в нея... Тези с опит да казват и дават идеи!!!! НАНДИ, ТИ СИ МИ НАДЕЖДАТА!!! КАК СЪЧЕТА СПАНЕТО С МОНИКА И СОНИ???
               2. Еми след като не иска да спи в кошарата, тогава махаме биберона. Тази вечер заспа сефте без биба, но най-важното - без рев. Гушнахме се, гледахме Том и Джери и Ели заспа. Въпроса ми е за колко време ще я забрави? Идеята ми е, че в събота съм на едно събиране, ама ще съм с чаве, че ММ е наряд. На ново място... не я знам как ще спи, дали да не я уча след това без биба или за 2 вечера ще я е забравила. Пък и имаме още 2 кучешки за излизат...
               3. Утре съм на първи преглед, да стискате палци, всичко да е наред. В 10:40 ви искам всички строени и да стискатееее! СИЛНО!  Laughing Иначе съм добре, няма гадене, повръщане. Ужасно съм уморена физически, но нормално.
               4. Да си похваля ММ - след леееееееееееека забележка, вече взе да ми помага повече. Втори път няма да допусна същата грешка, да се правя на майка-героиня. Вече наистина ще имам нужда от помощ, така че от сега да свиква.  Mr. Green  Heart Eyes
               5. Друго май не се сещам, ако има нещо - ще допълвам.

ПП: Дали минах Наваро или само си мечтая?!
ПП2: Абе, бива поста...
ПП3: Направих един бърз прочит и ... това което е червено и в скобите - първо такива глупости съм писала. Бременилския ми мозък се завърна  Joy

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 23:12 от Лече-Буболече

# 117
Айде и аз пак да използвам пореден дълъг пост Simple Smile
Яденето - яде по малко, ама не се тръшкам почти. Цоца като сме заедно повече, като не сме - яде повече други неща Mr. Green
Спането  - сутрин докъм 7-7.30, на обяд - от около 13.00 до 14.00-14.30, вечер към 22 го слагам и веднага заспива.
За другото спане - спим всички заедно в спалнята, огромната.. много ни е добре. Аз се изхитрих последните месеци, спя от единия край, до мен мъжа ми, после Митко и накрая е Сашко. Така имам някакво време за по-голям сън и аз, Митко почва да ме търси към 5-6 ч. може би.. а ако е до мен почти през цялата нощ.
И въпрос имам съвсем страничен - има ли някой, дето не ревнува мъжа си например.. и като цяло ревнувате ли се? Питам, щото все гледам подписа на Лечето например и все се каня да питам.. преди имаше още на такава тематика в темата, когато пишеха повече хора де, но сега само това мога да дам за пример да ми онагледи питанката  Crazy

# 118
  • До морето :)
Жени, аз не ревнувам мъжа си или поне не от жени. Ако има някаква ревност, то беше преди и го ревнуваш от овце, буквално.  hahaha Просто се дразнех на времето което отделя на животните, без да осъзнавам, че освен хоби, за него това е и работа, и задължение. Той мен също не ме ревнува, не съм му дала повод. А и с едно на ръце, друго в корема - кой ще ме вземе  Joy А за подписа - когато сключвахме граждански брак, жената в ритуалната зала каза: "Пред закона на Република България и пред закона на собствената си съвест, вие сте съпруг и съпруга" Тази част много ми хареса, но не се събра в подписа  Laughing Затова написах и това за клетвите, не защото мисля, че с един подпис, можеш да вържеш някой. Абе като цяло скоро преди подписа гледах дисковете от сватбата и май от там се повлиях...  Joy
А сега ти кажа Митко като беше бебе как спяхте, защото той вече е голям  Grinning

ПП: Да допълня, че за мен вярност не означава само обещание да не изневеряваме, а да си бъдем упора и подкрепа, да сме един до друг, да се обичаме и уважаваме и т.н.  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 23 авг 2012, 23:58 от Лече-Буболече

# 119
Мерси за разяснението Simple Smile
Митко не е имал кошара в спалнята изобщо. Имаше в хола уж за през деня, но я разглобихме още в началото, щото той не стоеше вътре, а и нямахме място.
Иначе - аз не мога да си представя да спя и да не гална я краче, я ръчичка през нощта Simple Smile За сега не искам изобщо да се променят нещата..
Сутрин Сашко иска да си поспива повече и само това е, че трябва някой да стане с Митко веднага след като той се излюпи..

Общи условия

Активация на акаунт